Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet egy lakásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy lakásban élni valakivel tovább miután bejelentette válni akar? Igazából kicsit ellenséges is velem. Ő akar válni, én rendbe hoznám.

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom főleg akinek van tapasztalata.Hogyan telnek a mindennapjaitok?

2014. febr. 7. 08:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ha a kislányom nélkül kell élnem abba én belebetegszem.Nagyon szeretem.
2014. febr. 7. 09:38
 12/24 anonim ***** válasza:

Biztos, nagyon nehéz a gyerek nélkül. De a külön élés nem jelenti, hogy megszakad a kapcsolatotok.

Én csak a saját példámat tudom felhozni. Nekem annyiból volt könnyebb a helyzetem, hogy a lakás a sajátom volt, de alaposan átkellett számolnom és rendeznem az életem, hogy egy fizetésből hogy tartsam fent. A gyerek szemszögéből nézve is jobb lett, hogy külön mentünk. Csak a veszekedést hallgatta folyamatosan, ingerült voltam, ezt akaratlanul rajta is levertem, valamelyikünk mindig "menekült" otthonról, így abszolút nem voltunk egy család. Mióta külön vagyunk a volt férjemmel nagyon jó baráti kapcsolatban vagyunk, úgy tudunk beszélni egymással mint mikor még minden jól működött köztünk. A gyereket se "vesztette" el, mert akkor jön hozzá és akkor viszi el amikor akarja. Azt látom, hogy a gyerek is (és mi is) boldogabb és kiegyensúlyozottabb, és szerintem ez a legfontosabb.

2014. febr. 7. 10:00
 13/24 A kérdező kommentje:
Nálunk veszekedés nincs.Talán ami nekem nem tetszik hogy általában flegmán beszél velem.Ezt nem érdemlem meg.
2014. febr. 7. 10:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Fireproof" című filmet. (lehet még youtubon is fenn van). Erről szól. Csak azért ajánlom, mert Te még rendbe hoznád. Tudom ,hogy csak egy film és minden helyzet más, de a filmben mindenki felismerheti magát valahogy. És van benne egy "megoldás", ami létező dolog. Még most is összeszorul a torkom, ha arra gondolok, mert kipróbáltam és működött.
2014. febr. 7. 11:29
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A filmet még ma megnézem.Tanulságosnak tűnik.

2014. febr. 7. 12:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Előbb utóbb úgyis annyira elmérgesedik a helyzet, hogy az egyik menni fog.

Minden vitaforrás, ki fizeti a rezsit, a kaját, ki mennyit fogyaszt, és akkor miért annyit fizet a másik, ki mit használ, aztán már egymás látványa is idegesítő lesz egy idő után, különösen ha a bunkóbbja még a szeretőjét is odahordja. (Az én exnejem is ebbe a kategóriába tartozott.)

2014. febr. 7. 12:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100-as zsepit a filmhez ajánlatos bekészíteni.
2014. febr. 7. 12:38
 18/24 anonim ***** válasza:

16-osnak teljesen igaza van.

Sose fogom megérteni, hogy miért nem jobb még az elején, "békében" elválni. Miért kell addig húzni a dolgokat még meg nem gyűlöli egymást két ember.

Ha az egyik fél eldöntötte, hogy válni akar a másik nem tehet semmit. Miért kell megnehezíteni a másik életét, és kényszeríteni, hogy benne maradjon egy olyan kapcsolatban amit nem akar?

Nem tudom ki, hogy van vele, de ha én megmondanám itthon, hogy számomra mindennek vége, és a másik ebbe nem törődne bele, biztos, hogy meggyűlölném. Nem tudnék normálisan hozzá állni egy annyira önző emberhez, aki nem enged el, és én nem kicsit lennék ellenséges...

2014. febr. 7. 14:15
 19/24 A kérdező kommentje:

A szépség hibája a dolognak hogy neki van baja velem,viszont elvárja hogy én költözzek el a közös lakásból.

Amúgy szerintem a józanabb félnek ebben az esetben meg kell tenni mindent a család megmentéséért.

2014. febr. 7. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Menteni csak egy olyan kapcsolatot lehet, ahol mindkét fél hajlik a békülésre. Ha csak az egyik fél próbálkozik, és nem engedi a másikat élni, az önzés.
2014. febr. 7. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!