Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A felesegeknek ez miert ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegeknek ez miert ilyen egyszeru, hogyha beleszeretnek masba, akkor bedob (HAT) jak a torulkozot?

Figyelt kérdés

Miert ilyen onzoek??? A ferjekre ez kevesbe jellemzo.

En pasikent ugy gondolom, hogy iranyitom az eletemet, valamilyen szinten az eletunket, a csalad eletet. De hogy egy feleseg miert gondolja, hogy o csak passzivan megeli a dolgokat, es a dolgok vele megtortennek. Es egyaltalan nem felelos a kialakult dolgokert. Szamomra ez tok logikatlan. Hat egyutt hoznak nagy donteseket. Nem egyedul.

Aztan amikor jon egy feherebb lovu herceg, akkor meg 6-8 honap utan borit csapot-papot. Szinte minden felelosseg nelkul, mert akkor mert elkezdi kenni a kakat a ferjere, hogy o a felelos a kialakult dolgokert. En csak egy maganyos martir vagyok.

Nincs szo tanyerdobalasrol. Egy normalis beszurkulesrol beszelek, ahol mondjuk "a no nem erzi nonek magat".

A tokeletes hazassaguak kerem ne irjanak. Olyanok irjanak, akiknek ez valoban problema.

2014. jan. 22. 10:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/155 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl. az a probléma, hogy lassan már úgy érzem, hogy mindegyik exe, minden csámpás l...ó érdekesebb mint én. Engem olykor észre sem vesz, nem kérdezi meg, milyen napom volt, nem veszi észre, ha fodrásznál voltam.... stb. természetes, hogy én vagyok, kedves vagyok, jó és hű. De azzal nem felejt el indítani, mikor haza jön, hogy pl. a Zsuzsi leszámolt. A sörözőben észre veszi, hogy a pincér csajnak máshogy van a haja, fogyott, vagy hízott. Az ő napját, közérzetét tudja, enyémet nem.

De persze ebben nincs semmi rossz, mert nem csal meg, hűséges, nem randizik,nem telefonálgat, nem sms-ezik senkivel, és akkor így MINDEN RENDBEN van köztünk és BOLDOGOK vagyunk. Hát, NEM!

2014. jan. 22. 10:42
 12/155 A kérdező kommentje:

"Nem tehetek róla, csak úgy megtörtént". Lófaxt! Csak azt nem vághatja mégse a szemébe a férjének, hogy "Bocs, de már egy éve azon gondolkodom, ki legyen a második férjem, mert belőled eleged van, egyedül meg nem akarok lenni. Úgy néz ki, most van valaki, aki jobb, mint te. Koccoltam."

Es ezt miert nem lehet elmondani??? Nem igy lenne fair. Vagy nem ugy lenne fair, hogy "Ferjecskem. Ez es ez a gondom veled. Valtozzal vagy tipli lesz!"

De ne utolag jojjon, hogy ezt meg ezt maskeppen KELLETT VOLNA csinalni. Mert ezt a mondatot barmikor, barmire el lehet mondani.

2014. jan. 22. 10:42
 13/155 anonim ***** válasza:
88%
Az igazság az, hogy egy nőt könnyű megszerezni, de nehéz megtartani, és az, hogy már megvan nem azt jelenti, hogy nem kell már udvarolni, kedveskedni, újra és újra meghódítani. Mert ha nem teszed, megteszi más :)
2014. jan. 22. 10:46
 14/155 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem ugy lenne fair, hogy "Ferjecskem. Ez es ez a gondom veled. Valtozzal vagy tipli lesz!"

Minek kéne egy olyan embernek mondani bármit is, aki rád sem figyel? aki azt sem tudja ki mellett él, vagy mi van a másik lelkében, mi zajlik benne? aki arra nem képes "bokros" teendői mellett, hogy odafigyeljen a másik emberre egy pillanatot(24 órából 2 perc)? akihez ha az ember odafordul az azt mondja: nincs időm?

2014. jan. 22. 10:48
 15/155 anonim ***** válasza:
100%
13-nál a pont:D
2014. jan. 22. 10:48
 16/155 anonim ***** válasza:
100%

12+ Tudod vannak olyan nők, akik nem nyaggatták egykor az exüket, hanem 1 évet vártak a " 2 percre".Egy szó nélkül.

És ez az ex van most a legjobban felháborodva, hogy a múltba miért lett elhagyva.

Csodálkozol? én nem csodálkoznék, egyetlen pillanatra sem.

2014. jan. 22. 10:50
 17/155 anonim ***** válasza:
100%
bocsi 14-eshez jött a plusz
 18/155 A kérdező kommentje:

Aha! Es akkor ilyenkor az a megoldas, hogy megoldom a problemaimat a masik karara.

Na pont ez hivjak onzosegnek!

A nincs idomet meg gondold at, hogy azert mondja, mert a SAJAT erdekeben teszi eppen a dolgat, vagy a CSALAD erdekeben.

Ja, hogy ez nem szamit! Hiszen nincsenek erzelmeim. Keresem azt az egy szalmaszalat is, amibe belekothetek.

19/155 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha úgy működne, hogy az ember szól és a másik reagál. Pont ilyesmit mondtam az exnek: ha nem változtat elmegyek. Nem változtatott, elmentem, nem másik férfihez; és csodálkozik.

Más: ha az apák egy-két órát hetente foglalkoznának a gyerekeikkel, akkor a párjuknak maradna rájuk is energiája.

2014. jan. 22. 10:52
 20/155 anonim ***** válasza:
100%

18 Egy családban figyelnek egy nőre. Egy család nem arról szól, hogy csak a pasi, csak a pasi szükséglete, csak a pasival való törődés, csak a pasinak esik jól ha egy nehéz nep után átöleli a másik ember, és megkérdezi tőle csendben: hogy telt a napod?

Egy családban van egy nő is. Akinek ugyan ilyen szükségletei vannak, maximum nem veri nagydobra.

2014. jan. 22. 10:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!