Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek szeretője van, válni akar. Van esély arra, hogy újra egy család legyünk?
Ez valami vicc, ugye?
Egyébként a férjem az összeomlás szélén áll.Hónap közepén kemény 700Ft-ja van.Most a 8 órás munkája mellé vállal egy 4 órásat is.Se pénze, se szabadideje. A nő 31 évesen férjet, gyereket akar. Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.Persze ez nem vigasz arra, hogy már nem szeret.
off a szeretőből lett feleségnek
Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet, hogy lelép valaki egy szebbért, fiatalabbért, izgalmasabbért, pedig bárkivel megtörténhet. Bármikor beüthet a krach egy házassági válság, szinte észrevétlenül, megjelenhet, bármikor egy kitartó kis nő aki minden áron megakarja szerezni a kiszemeltet, aki látja a férjedben a lehetőséget az ő álmai megvalósítására.
Én is voltam már szerető, most már feleség vagyok, és voltam már megcsalt feleség is, bár a férjem nem ment el a jobbért, mivel pontosan tudta, hogy az egy pillanatnyi állapot. Hosszas küzdelem után, felülmelekdve önmagunkon, azt lezárta és pedig partner voltam a megbeszélésben és így újra építkeztünk.
Aki elmegy egy másikért, egy fabatkát sem ér, nem érti a házasság lényegét. Aki ezt egyszer megtapasztalja, férj-feleség, és képesek együtt maradni és felül emelkedni, akkor ez egy olyan összetartó erő, amit ugyan még mindig szét lehet robbantani, de már van egy olyan tapasztalat ami összekovácsol.
On
Kedves kérdező...ha azt szeretnéd, hogy a férjed visszataláljon, akkkor ne kommunikálj vele, tudatosítsd, hogy elveszített. Ha gyerekért megy, legyen ott valaki, de az ne te legyél. Tudatosan csináld végig és akkor még van esélyetek egy család maradni. Zárj be minden ajtót, ne legyél te a lelki szemetesládája. Amig ezt nem léped meg, nem fog tudni gondolkodni, pedig nagy szüksége lenne rá. Segíts neki!
off a szeretőből lett feleségnek
"Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet"
nem értek egyet, én például el tudom képzelni, mert ugyanúgy ahogy értem lelépett, megteheti velem is hogy lelép mással..., benne volt a pakliban.
"Bármikor beüthet a krach egy házassági válság, szinte észrevétlenül, megjelenhet, bármikor egy kitartó kis nő aki minden áron megakarja szerezni a kiszemeltet, aki látja a férjedben a lehetőséget az ő álmai megvalósítására."
Ugy ahogy én is megláttam benne.
"Én is voltam már szerető, most már feleség vagyok, és voltam már megcsalt feleség is, bár a férjem nem ment el a jobbért, mivel pontosan tudta, hogy az egy pillanatnyi állapot. Hosszas küzdelem után, felülmelekdve önmagunkon, azt lezárta és pedig partner voltam a megbeszélésben és így újra építkeztünk."
Örülök hogy így történt, hogy nem ment el, bár valószínüleg már harmadszorra nehezebb nekifutamodni . A statisztikák is jó mutatók arra hogy a második házasságok tartósabbnak bizonyulnak, mert több élettapasztalat birtokában döntenek.Ritkább aki harmadszor is próbálkozik.
"Aki elmegy egy másikért, egy fabatkát sem ér, nem érti a házasság lényegét."
-Gondolom nem ugyanannak az embernek voltál a szeretője akinek most a felesége vagy, mint ahogy az én esetemben történt. Nem akarok senkit megbántani, de sajnos nem annyira ritkák az én esetemhez hasonlók
"Aki ezt egyszer megtapasztalja, férj-feleség, és képesek együtt maradni és felül emelkedni, akkor ez egy olyan összetartó erő, amit ugyan még mindig szét lehet robbantani, de már van egy olyan tapasztalat ami összekovácsol"
No comment...ez egy a millioból...ha...
27/L
"Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet, hogy lelép valaki egy szebbért, fiatalabbért, izgalmasabbért"
Hát az elég ostoba és öntelt, aki ezt nem tudja elképzelni. Pedig alapvetően erre kéne berendezkedni, mert a legtöbb ember infantilis érzelmek által vezérelt ember, utána meg meglepődnek, amikor otthagyják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!