Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjemnek szeretője van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek szeretője van, válni akar. Van esély arra, hogy újra egy család legyünk?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,kisfiúnk 2,5 éves. Nagyon szerettük egymást, tökéletes férj és apa volt. Kb.9 hónapja kezdtem úgy érezni, hogy már nem szeret úgy, mint régen. Talán a gyermekünk körüli teendők, anyagi problémáink felőrölték a kapcsolatunkat.5 hónapja először éjszaka 1-2 óra hosszára kezdett el itthonról eljárni, végül már csak reggel jött haza.2 hónapja elköltözött itthonról. Tettét azzal magyarázta, hogy már nem bírja tovább a taposómalmot, nyugalomra van szüksége, egy barátjához költözött. Közben kezdett összeállni bennem a kép, a férjemnek szeretője van. Persze végig tagadott, majd beismerte, hogy az egyik munkatársával szerelembe estek és 2 hónapja már össze is költöztek. Azt mondja, én érzelmileg elhanyagoltam, már nem szeret, válni akar. Egyébként a szerető saját bevallása szerint már kiélte magát és a férjem mellett szeretne megkomolyodni.A kisfiúnkat az "eset" előtt tökéletesebben ellátta, mint én,értem is mindent megtett, magát mindíg háttérbe szorította.Mostmár a nő a legfontosabb, a kisfiúnkkal is csak kötelességből tartja a kapcsolatot.Megváltozhat így egy ember? Lehet ez csak egy fellángolás? Rendbe jöhet még a kapcsolatunk? Sajnos nem tudom nem szeretni,korábban nem is gondoltam volna, hogy ennyire fontos számomra.
2009. dec. 2. 18:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ez valami vicc, ugye?

Egyébként a férjem az összeomlás szélén áll.Hónap közepén kemény 700Ft-ja van.Most a 8 órás munkája mellé vállal egy 4 órásat is.Se pénze, se szabadideje. A nő 31 évesen férjet, gyereket akar. Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.Persze ez nem vigasz arra, hogy már nem szeret.

2009. dec. 14. 19:59
 22/31 anonim ***** válasza:
65%
Leirtad a lenyeget: "értem is mindent megtett, magát mindíg háttérbe szorította."
2009. dec. 15. 07:22
 23/31 A kérdező kommentje:
Bocs, azt hittem, hogy a szerető / az előző válaszadó /írt.
2009. dec. 15. 11:28
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

off a szeretőből lett feleségnek

Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet, hogy lelép valaki egy szebbért, fiatalabbért, izgalmasabbért, pedig bárkivel megtörténhet. Bármikor beüthet a krach egy házassági válság, szinte észrevétlenül, megjelenhet, bármikor egy kitartó kis nő aki minden áron megakarja szerezni a kiszemeltet, aki látja a férjedben a lehetőséget az ő álmai megvalósítására.

Én is voltam már szerető, most már feleség vagyok, és voltam már megcsalt feleség is, bár a férjem nem ment el a jobbért, mivel pontosan tudta, hogy az egy pillanatnyi állapot. Hosszas küzdelem után, felülmelekdve önmagunkon, azt lezárta és pedig partner voltam a megbeszélésben és így újra építkeztünk.

Aki elmegy egy másikért, egy fabatkát sem ér, nem érti a házasság lényegét. Aki ezt egyszer megtapasztalja, férj-feleség, és képesek együtt maradni és felül emelkedni, akkor ez egy olyan összetartó erő, amit ugyan még mindig szét lehet robbantani, de már van egy olyan tapasztalat ami összekovácsol.

On

Kedves kérdező...ha azt szeretnéd, hogy a férjed visszataláljon, akkkor ne kommunikálj vele, tudatosítsd, hogy elveszített. Ha gyerekért megy, legyen ott valaki, de az ne te legyél. Tudatosan csináld végig és akkor még van esélyetek egy család maradni. Zárj be minden ajtót, ne legyél te a lelki szemetesládája. Amig ezt nem léped meg, nem fog tudni gondolkodni, pedig nagy szüksége lenne rá. Segíts neki!

2009. dec. 16. 12:40
 25/31 anonim ***** válasza:
40%

off a szeretőből lett feleségnek

"Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet"

nem értek egyet, én például el tudom képzelni, mert ugyanúgy ahogy értem lelépett, megteheti velem is hogy lelép mással..., benne volt a pakliban.

"Bármikor beüthet a krach egy házassági válság, szinte észrevétlenül, megjelenhet, bármikor egy kitartó kis nő aki minden áron megakarja szerezni a kiszemeltet, aki látja a férjedben a lehetőséget az ő álmai megvalósítására."

Ugy ahogy én is megláttam benne.

"Én is voltam már szerető, most már feleség vagyok, és voltam már megcsalt feleség is, bár a férjem nem ment el a jobbért, mivel pontosan tudta, hogy az egy pillanatnyi állapot. Hosszas küzdelem után, felülmelekdve önmagunkon, azt lezárta és pedig partner voltam a megbeszélésben és így újra építkeztünk."

Örülök hogy így történt, hogy nem ment el, bár valószínüleg már harmadszorra nehezebb nekifutamodni . A statisztikák is jó mutatók arra hogy a második házasságok tartósabbnak bizonyulnak, mert több élettapasztalat birtokában döntenek.Ritkább aki harmadszor is próbálkozik.

"Aki elmegy egy másikért, egy fabatkát sem ér, nem érti a házasság lényegét."

-Gondolom nem ugyanannak az embernek voltál a szeretője akinek most a felesége vagy, mint ahogy az én esetemben történt. Nem akarok senkit megbántani, de sajnos nem annyira ritkák az én esetemhez hasonlók

"Aki ezt egyszer megtapasztalja, férj-feleség, és képesek együtt maradni és felül emelkedni, akkor ez egy olyan összetartó erő, amit ugyan még mindig szét lehet robbantani, de már van egy olyan tapasztalat ami összekovácsol"

No comment...ez egy a millioból...ha...

27/L

2009. dec. 16. 13:07
 26/31 A kérdező kommentje:
Tegnap megint összevesztem a férjemmel. Ilyenkor másnap mindig próbál a lelkembe gázolni.Kiváncsi voltam mára mit talál ki számomra.Feltették a közös fényképüket az iwiwre. A képen a férjem majd kicsattan a boldogságtól, de a csaj elég morcos. Pedig azokon a képeken amik még a kapcsolatuk előtt készültek nagyon is vidám természetűnek tűnik.Lehet nem is annyira boldog már a férjemmel,kezd rájönni, hogy a férjem anyagi helyzetével nem is biztos, hogy jó lóra tett szert.Na, ilyenkor mi van , ha ő teszi ki a férjemet?Legyek jó majd szamárnak?
2009. dec. 19. 17:49
 27/31 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi az építő jellegű válaszokat!
2009. dec. 19. 17:52
 28/31 anonim ***** válasza:
84%

"Senki el em tudja, képzelni, hogy ez vele megtörténhet, hogy lelép valaki egy szebbért, fiatalabbért, izgalmasabbért"

Hát az elég ostoba és öntelt, aki ezt nem tudja elképzelni. Pedig alapvetően erre kéne berendezkedni, mert a legtöbb ember infantilis érzelmek által vezérelt ember, utána meg meglepődnek, amikor otthagyják őket.

2010. júl. 3. 22:44
 29/31 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2012. máj. 29. 20:48
 30/31 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2013. okt. 29. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!