Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek szeretője van, válni akar. Van esély arra, hogy újra egy család legyünk?
Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,kisfiúnk 2,5 éves. Nagyon szerettük egymást, tökéletes férj és apa volt. Kb.9 hónapja kezdtem úgy érezni, hogy már nem szeret úgy, mint régen. Talán a gyermekünk körüli teendők, anyagi problémáink felőrölték a kapcsolatunkat.5 hónapja először éjszaka 1-2 óra hosszára kezdett el itthonról eljárni, végül már csak reggel jött haza.2 hónapja elköltözött itthonról. Tettét azzal magyarázta, hogy már nem bírja tovább a taposómalmot, nyugalomra van szüksége, egy barátjához költözött. Közben kezdett összeállni bennem a kép, a férjemnek szeretője van. Persze végig tagadott, majd beismerte, hogy az egyik munkatársával szerelembe estek és 2 hónapja már össze is költöztek. Azt mondja, én érzelmileg elhanyagoltam, már nem szeret, válni akar. Egyébként a szerető saját bevallása szerint már kiélte magát és a férjem mellett szeretne megkomolyodni.A kisfiúnkat az "eset" előtt tökéletesebben ellátta, mint én,értem is mindent megtett, magát mindíg háttérbe szorította.Mostmár a nő a legfontosabb, a kisfiúnkkal is csak kötelességből tartja a kapcsolatot.Megváltozhat így egy ember? Lehet ez csak egy fellángolás? Rendbe jöhet még a kapcsolatunk? Sajnos nem tudom nem szeretni,korábban nem is gondoltam volna, hogy ennyire fontos számomra.2009. dec. 2. 18:57
11/31 anonim válasza:
Szia!
Elképzelhető hogy ráun az új barátnőre és hazamegy. Pár évmúlva pedig olyat talál akivel jobban megértik egymást és akkor megy el. Sajnos nagy a vlószínűsége hogy ennek annyi. Még fiatal vagy, talán lesz így esélyed új életet kezdeni.40-50 évesen már nem lesz könnyű...
12/31 anonim válasza:
Azért ezzel a hitellel-házeladással várjatok pár hónapot! Legalább a januárt. Hátha csak átmeneti zavar ez nála, s ne hozzatok ekkora döntéseket ilyen hirtelen! Még karácsonykor rájöhet, hogy mégis családja van. Ismertem olyan nőt, aki meg akart komolyodni! Nos: senki nem változik. Ha eddig kiélte magát, később egy kiélt nő lesz. Pontosabban a férjem egy nőért hagyott el, akinek a második kisbabája a második férjétől volt épp, de azt hitte, megváltozik, itt a harmadik mellett. Egy év múlva egymás ajtóját rugdosták. A kisgyerek meg asztmás lett.
13/31 anonim válasza:
Emberedre figyelnék jobban, a szeretőt pedig úgy orrbavágnám, hogy a saját családja sem ismerné fel! Mi az, hogy a te férjed mellett szeretne megkomolyodni, mert ő már kiélte magát?! Az nem zavarja, hogy van a férjednek egy kisgyereke, és hogy nagyobb összetartással köztetek még javulhatnak a dolgok?! Elsüllyednék szégyenemben, ha miattam is bomlana fel egy család!
14/31 anonim válasza:
pontosan mit takar, hogy a gyerekkel is csak kötelességből tartja a kapcsolatot? szerintem ne válj még, ez nekem fura... az oké hogy téged elhagyott, de a gyerekét nem hagyja csak úgy el az ember, főleg, ha tökéletesebben ellátta, mint a saját anyja.
15/31 anonim válasza:
utolsó vagyok: az utolsó mondtatommal nem téged akartalak kritizálni, félre ne értsd, csak azt mondtam, amit te. szerintem a férjed meg van zavarodva.
16/31 anonim válasza:
A férjem 14 év házasság után vállt el a feleségétől amikor megismerkedtünk, egy 10 éves (volt akkor) kislánya van.
5 éve kiegyensulyozott házasságban élünk.
17/31 A kérdező kommentje:
14:45-ös!
Nem igazán értem ezt a kommentet.Talán Te is szerető voltál?
2009. dec. 10. 14:44
19/31 A kérdező kommentje:
Remélem nem telik el újabb 14 év és a férjed újra máshol keresi a boldogságot.
2009. dec. 12. 17:38
20/31 anonim válasza:
akkor mar ketten remeljuk...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!