Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra kezdhető a kapcsolat, ha megcsalás is volt mindkét fél felől, a másik felől még lelki terror is?
A megcsalást meg lehet bocsájtani, de elfelejteni sosem. Az mindig ott fog motoszkálni a másik fejében, teljesen mindegy, hogy mindketten megtettétek.
Véleményem szerint kizárólag akkor várható változás valamelyik fél személyében, ha 180 fokos fordulatot vesz az élete valamilyen nem várt esemény miatt. Egyébként felnőtt ember nem változik, pláne nem úgy, hogy elhatározom, hogy holnaptól más ember leszek. Számtalan párkapcsolatomnál belefutottam én is abba a hibába, hogy úgy hittem, majd megváltozik...persze dehogy változott, csak engem tett tönkre. A gyerekek szerinted tényleg örülnének annak, ha egy feszültséggel teli kapcsolatban élhetnének és azt látnák, hogy az egyik szülő lelki terrorban tartja a másikat?
A világ egy legnagyobb marhája volt, aki megalkotta ezt a "a gyerek érdekében együtt maradni" kifejezést.
A gyereknek aztán tényleg roppant jó lenne úgy felnőni, hogy a szülei bizalmatlanok egymás iránt, folyton veszekednek, beszólogatnak, láthatóan semmi szeretetet nem éreznek a másik iránt, netán még a fejéhez is vágják a gyereknek, ha rosszalkodik, hogy csak miatta maradtak együtt. Tényleg tök jó ezt látni, jó egy ilyen meleg családi fészekbe hazamenni.
A gyerekek attól, hogy kicsik, nem teljesen süketek és vakok, kiszúrják, ha apa-anya utálja egymást ...és a gyerekek egy része úgy gondolja, ezért biztosan ő a hibás, mert rossz volt.
Ha újra akarjátok kezdeni a kapcsolatot, tegyétek, de ne takarózzatok a gyerekekkel, mert ez legkevésbé az ő érdekük.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
Albert Einstein
Lehet,hogy nagy ember volt Einstein,de ez a beszólása ,és ráadásul pont tőle egy hatalmas nagy baklövés volt.Ő mondta?
Nem is értem,hogy egy olyasvalaki aki jól teljesített a qvantum spontaneitásban, és aqvantum szingularitás elveinek felállításában,az hogyan is mondatott ehhez képest ekkora nagy baromságot! H.G.
Mindent meg lehet csinálni, javítani is.
Az a lelki terroros dolog, - ki, mit, hogyan???? - azért elég súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!