Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy hónapja költözött el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja költözött el a feleségem az édesanyjához. Magával vitte a 4 éves gyermekünket. Van e lehetőségem haza hozni a gyermekünket?

Figyelt kérdés

December elején derült ki, hogy november végén a feleségem megcsalt. 7-éves házasság volt. Mi után fény derült rá, hogy megcsalt, elköltözött az édesanyjához (anyósomhoz). Azóta minősíthetetlen a viselkedése, a környezetében mindenkivel (Anyuka, Apuka, testvérek, ismerősök), és persze velem is nagyon keményen összeveszett. Az új szeretőjéről tudni kell, hogy több rendőrségi ügye volt, (lopás, betörés, kábitószer problémák). 36-éves új szeretője összesen 2-év munkaviszonyt sem tud felmutatni. Többször kértem, a feleségemet, hogy ha el akar menni hozzá, akkor a gyermekünket hagyja a nagymamánál, vagy hozza el hozzám, de ODA ne vigye el, mert nem szeretném, hogy ilyen emberrel érintkezzen a kislányunk.

A legutolsó hétvégén elvitte magával titokban a gyermeket is, az új szeretőhöz. Én elmentem hozzájuk, hogy a gyermeket hazahozzam, de halálosan megfenyegetett a férfi, hogy kinyír, megől stb... ha még egyszer meglát ott. Rendőrt is hívtam, de ők széttárták a karjukat, hogy nem tehetnek semmit.

Mit tehetek, ha ettől az (új) környezettől szeretném megmenteni a kislányunk, és tisztességesen szeretném felnevelni? Albérletben élek már 8 éve, és tisztességes munkahellyel is folyamatosan rendelkezem, elég jó jövedelemmel. Még semmilyen hivatalos válóper, gyermek elhelyezés nem lett beadva. Hozzam el az ovodából egy délután magamhoz? Vagy mit tegyek, hogy megmentsem a kislányunkat?

Kérem segítsenek, mert nagyon el vagyok keseredve!

2014. jan. 5. 01:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nos ha ilyen nehezen lett a kislány,az asszony is foggal körömmel fog küzdeni érte.Nem tudom mi történhetett 2hónap alatt,vagy csak te ennyi ideje vetted észre valami nem oké.Viszont,ha az új pasi ilyen zűrös pia drog, nos az a "szerelem" nem fog marha sokáig tartani.A nejednek is fontos a kislány,ha nem lenne az nem vitte volna magával.A rozsaszin köd hamar feloszlik ott alighanem..akkor mi lesz adsz neki esélyt?
2014. jan. 8. 13:48
 22/28 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs eltiltani az anyjától. Nekem nem az a célom ezzel, hogy elvegyem tőle a gyermeket, hanem, hogy nyugodt, biztonságos és kiegyensúlyozott körülményeket tudjak a kislányunknak biztosítani. És megóvni a zűrös, bűnözői életviteltől, ahová jelenleg viszi, és végleg vinni szeretné. Ha megkapnám a felügyeleti jogot, én nem ragaszkodnék hozzá, hogy csak két hetente lehessen az anyjával a Lilike. Szerintem egy gyermek nem tulajdon, hanem hatalmas felellőség, és nemcsak jogunk, hanem kötelességünk is, a lehető legjobb, legkiegyensúlyozottabb körülményt megteremteni, és biztosítani. A felügyeleti jog, még véletlenül sem szólhat valamiféle versenyről, vagy hatalmi harcról. Bár tudom, hogy sok férfinak csak a hirtelen bosszú az egész felügyeleti jog kérdése.

Hogy megbocsájtanék a feleségemnek ezért? Nehéz kérdés. Nem zárkózom el a lehetőségtől, de nyilván ez hosszabb folyamat lenne, és nagyon sok beszélgetést eredményezne.

2014. jan. 8. 15:21
 23/28 anonim ***** válasza:
41%
A leírásod alapján én azért kíváncsi lennék, hogy anyukánál minden rendben van e? Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen hirtelen történő változásnak van valami oka. Nem lehet, hogy a sikertelen kistestvér projekt tett be neki? AZ édesanyja nem tudná meggyőzni, hogy keressen fel egy pszichológust? Vagy vele nem tudná megbeszélni a problémáit?
2014. jan. 8. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
7%

"Hogy bírtál elvenni egy ilyen hülye k.urvát?"

Tudod cimbora, már a római jog is kimondta: "Hallgattass-ék meg a másik fél is".

Kérdező: abból amiket a gyerekcsinálás hercehurcáiról leírtál, nekem az jön ki, hogy a másik pasi az legalább férfi volt. És ilyenért a saját gyereket akaró asszonyok ölni is képesek.

Jut eszembe: legalább kiderítetted, hogy a lombikba kinek az ondója volt?

2014. jan. 8. 16:43
 25/28 A kérdező kommentje:

24#

Köszönöm tőled is a kritikát. Ahhoz nem kell agy, hogy valaki bűnözzön, vagy zsiványkodjon. De ahhoz, hogy megúszd, és betartani az "élni, és élni hagyni" elvet, az már nem megy agy nélkül. De két külön dologról beszélek. Más üzletelni, ahol az én elvem szerint mindkét fél jól jár, és más piti rablásokból, és a bűnözés egyéb fajtáiból droggal élni. Ezt nem nevezném férfiasnak. Én nem vagyok tisztességtelen, és nem élek felelőtlen életet. És, mégis nagyon jól élek. Nem panaszkodom. Nálam a család volt mindenek felett. De nem viszem haza, az "üzleti" partnereimet. Még úgy sem, hogy pedig, nem kell a hátamat nézegetni állandóan. Ha érted mire gondolok.

Tudom, hogy mit írtam le, de ennél részletesebben nem lehet egy ilyen fórumon leírni, hogy mivel foglalkozik az új szerető. Amihez persze alap esetben semmi közöm, és le is szar..m magasról. De egy ilyen élet stílus, ha nevezhetem így, nem hogy egy gyermeket, de még egy felnőttet is tönkretesz. Csak idő kérdése. Az, hogy valaki erőszakos, hazug, becstelen, és gerinctelen az életben, vagy a pénz keresésben, attól nem lesz "férfi", csak maximum érdekes. Persze azt is, csak egy darabig. Hogy miért lépett le az asszony, tényleg rejtély, hidd el. Vagyis, én gondolom miért? Unatkozott, beleunt a jó létbe, és a kényelembe. Mint amiért minden ötödik házasság ma tönkremegy. Beleszaladtam, és tanultam belőle.

Mivel a lombik egy nagyon zárt rendszeren megy keresztül, az a veszély nem fenyeget, amire gondolsz. Egy program, még támogatva is 300-500.000 Ft, alkalmanként, mire beültetik a petesejtet. Elég macerás, hidd el. Ott szép lehetsz de okos nem.

2014. jan. 8. 19:25
 26/28 anonim ***** válasza:
4-es: Köszönöm. Ez most rajtam is sokat segít...
2014. máj. 17. 07:49
 27/28 anonim válasza:
Ha még jársz erre az oldalra, lécci irj, kiváncsi vagyok megoldodott-e a dolog!
2015. márc. 18. 12:58
 28/28 acelsziv ***** válasza:
na ez engem is érdekelne. Mi a fejlemény?
2015. máj. 8. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!