Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok ha visszafogadom 4 hónap után az élettársamat?
5,5 év együtt élés után összejött egy pasival akivel 4 hónapot élt együtt. Az exem most jött rá hogy csak kihasználták és csak a szexre kellett a szexmániás pasinak.
Én még mindig szeretem őt és nem vagyok túl rajta, pedig két hónapja randizgatok egy 4 gyermekes anyával, aki nem vonz. Az exemmel terveztünk babát de nem jött össze. Többek között ezért is hagyott el.
Kedves kérdező, ez a nő ujból lefog tőled lépni abban a szent pillanatban, ha talál egy másik férfit. De addig is, átmenetileg megfelelsz számára, hogy ne a szülökhöz kelljen költöznie.
Ezt ha bevállalod, akkor legyen, de erre a nőre nem alapoznék a helyedben semmit. Ráadásul még pofátlan is.
Hát nem tudom, nekem is inkább az jön le abból amit írtál, hogy csak azért megy vissza hozzád, mert tudja, hogy te jobban fogsz bánni vele. Szóval alapjában ez is csak egy újabb önző lépés a részéről.
Amúgy hogy érezed, őszinte a megbánása? Mondta, hogy szeret? Hogy hiányoztál neki? Vagy csak sajnáltatta magát, hogy milyen szemét volt vele az akire lecserélt?
A helyedben én jobban megvizsgálnám az indítékait, mielőtt rábólintanék az újrakezdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!