Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3 hónap mosolyszünet után válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap mosolyszünet után válás?

Figyelt kérdés
Szóval 3 hónapja még jele sem volt,hogy baj lenne a házasságunkal.13 éve vagyunk házasok.Van egy 11 éves kislányuk aki tartósan beteg.Down kóros.Szeretjük nagyon, Ő is minket.Feleségemnek van két fia az első házasságából.Már felnőttek.Már kb 2 hónapja bejelentette,hogy válni akar.Most hétvégén pedig hogy költözzek el a közös lakásunkból.Igazából nem tudom mi a baj,3 hónapja még semmi most meg minden.Amik szerintem nem váló okok.Szerettem volna renbe hozni,nem akarja.Nem tudom elképzelni az életem úgy hogy a kislányomtól külön lakjak.
2013. nov. 29. 06:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy a kislányunk állapota nem érdekli?Csak a saját élete?Ennyire önző nem lehet valaki.Én bármit megtennék hogy megmentsem a házasságunkat.
2013. nov. 29. 08:05
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Neked nem kell költöznöd, te nem egy megunt tárgy vagy, hanem a FÉRJE. Ha ki akar rakni, akkor előbb váljon el, ÉS a pénzt, vagyont is felezze el. Te is kínlódtál azzal a szerencsétlen gyerekkel, nem csak ő.

Egy Down-kóros gyerek nagyon nagy érzelmi teher. Soha nem lesz egészséges, soha nem lesz diplomaosztója, ballagása, esküvője. Nem lesz unokád tőle. Szerintem válj el az asszonytól, és kezdj új életet.

2013. nov. 29. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, gyere hozzám. Én megbecsülnélek. Tudok szeretni!;)
2013. nov. 29. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Tényleg nem volt jele, hogy gond van, vagy nő módjára adta a jelzéseket, és te nem vetted észre...

Most komolyan, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 3 hónapja még minden oké volt, és szerettétek egymást...stb. Valószínűleg már előtte is csak az anyagiak miatt volt veled, és most, hogy meg tudna élni egyedül is, válni akar.

2013. nov. 29. 10:31
 15/18 A kérdező kommentje:
13-as.Köszi a lehetőséget,de egyelőre nem élnék vele,azért rendes Tőled.
2013. nov. 29. 12:24
 16/18 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyereknek mondta aki vissza mondta nekem.Most,hogy kapott ő is egy nagyobb összeget anyagilag függetlennek érzi magát tőlem.Megőrítette a pénz?
2013. nov. 29. 12:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Az lehet. Honnan kapta azt a pénzt? Lehet, hogy a tiéd a fele...
2013. nov. 29. 13:26
 18/18 A kérdező kommentje:
17-es,ment pü.Nem akartam kiírni,de ha valaki még kiváncsi természetesen nem titok.
2013. nov. 29. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!