Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap mosolyszünet után válás?
Figyelt kérdés
Szóval 3 hónapja még jele sem volt,hogy baj lenne a házasságunkal.13 éve vagyunk házasok.Van egy 11 éves kislányuk aki tartósan beteg.Down kóros.Szeretjük nagyon, Ő is minket.Feleségemnek van két fia az első házasságából.Már felnőttek.Már kb 2 hónapja bejelentette,hogy válni akar.Most hétvégén pedig hogy költözzek el a közös lakásunkból.Igazából nem tudom mi a baj,3 hónapja még semmi most meg minden.Amik szerintem nem váló okok.Szerettem volna renbe hozni,nem akarja.Nem tudom elképzelni az életem úgy hogy a kislányomtól külön lakjak.2013. nov. 29. 06:11
11/18 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy a kislányunk állapota nem érdekli?Csak a saját élete?Ennyire önző nem lehet valaki.Én bármit megtennék hogy megmentsem a házasságunkat.
2013. nov. 29. 08:05
12/18 anonim válasza:
Neked nem kell költöznöd, te nem egy megunt tárgy vagy, hanem a FÉRJE. Ha ki akar rakni, akkor előbb váljon el, ÉS a pénzt, vagyont is felezze el. Te is kínlódtál azzal a szerencsétlen gyerekkel, nem csak ő.
Egy Down-kóros gyerek nagyon nagy érzelmi teher. Soha nem lesz egészséges, soha nem lesz diplomaosztója, ballagása, esküvője. Nem lesz unokád tőle. Szerintem válj el az asszonytól, és kezdj új életet.
13/18 anonim válasza:
Hagyd ott, gyere hozzám. Én megbecsülnélek. Tudok szeretni!;)
14/18 anonim válasza:
Tényleg nem volt jele, hogy gond van, vagy nő módjára adta a jelzéseket, és te nem vetted észre...
Most komolyan, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy 3 hónapja még minden oké volt, és szerettétek egymást...stb. Valószínűleg már előtte is csak az anyagiak miatt volt veled, és most, hogy meg tudna élni egyedül is, válni akar.
15/18 A kérdező kommentje:
13-as.Köszi a lehetőséget,de egyelőre nem élnék vele,azért rendes Tőled.
2013. nov. 29. 12:24
16/18 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyereknek mondta aki vissza mondta nekem.Most,hogy kapott ő is egy nagyobb összeget anyagilag függetlennek érzi magát tőlem.Megőrítette a pénz?
2013. nov. 29. 12:29
17/18 anonim válasza:
Az lehet. Honnan kapta azt a pénzt? Lehet, hogy a tiéd a fele...
18/18 A kérdező kommentje:
17-es,ment pü.Nem akartam kiírni,de ha valaki még kiváncsi természetesen nem titok.
2013. nov. 29. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!