Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válófélben vagyok, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben vagyok, van egy közös üzletünk amit elszeretnék adni, de sajnos a feleségem elérte h csak ő egyedül csinálja most, eladni nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarnám eladni de nem profitálok belőle addig amíg csak ő csinálja (a váloper meg kitudja meddig tart)viszont engem kizárt onnan,meg nem is szeretném a képét nézni egész nap és elis szeretnék költözni messzebb,az üzletet viszont nem akarom otthagyni ."fele-fele"
2009. nov. 20. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Olyan NINCS, hogy a saját üzletedből kizár!!! Hogy értve zárt ki? Lecserélte a zárat? Akkor törd fel, hisz a tiéd! Sőt én ezt egy rendőr jelenlétében tenném, ez talán még jól jöhet a válópernél is....

Vagy nem jutsz hozzá a bankszámládhoz? Ilyen sincs.

De gondolom a készpénzre gondolsz. Én a helyedben bent lennék az üzletben még egy ideig, és vagy én kezelném a pénzt, vagy pontosan számonkérném rajta a napi pénztári elszámolást! Ha ellenáll, akkor sem árt egy tanú...

Állj a sarkadra!

És tényleg nem árt egy ügyvéd!

2009. nov. 20. 23:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen.konkrétan nem enged be az üzletbe,nem adja a bevétel felét,én meg ha oda is megyek és dolgoznék,erőszakos fenyegeti a testvéreimet bántja őket,és mindent megtesz h ne maradjak meg mellette,hihetetlenül tönkretett idegileg ha már meglátom rosszul vagyok.ilyen körülmények között nehéz dolgozni.és csak azért nem hagyom a francba az egészet mert szükségem lenne a pénzre és egy életem munkája az az üzlet...itt csak az eladás a megoldás.
2009. nov. 20. 23:14
 13/20 A kérdező kommentje:
rendőrség is volt már...semmit nem tesznek...és igen van ilyen is..
2009. nov. 20. 23:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig a 22.56-os jól látja!
2009. nov. 20. 23:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Sürgősen menj el egy ügyvédhez!!!

A közös tulajdonú ingatlanból (=üzlethelyiség) egyik tulajdonostárs sem zárhatja ki a másikat!

Megértelek, hogy nem akarsz harcolni az exfeleségeddel, főleg ha ő ilyen primitív módon intézi a dolgait, de tuti van rá mód, hogy érvényesítsd a jogaidat veszekedés nélkül is.

Például : ha a közös lakásotokban az exfeleség és a gyerekeid maradtak, te költöztél ki belőle, akkor kérd a lakás értékének a felét! +Az üzlethelyiség értékének a fele is jogosan téged illet!...

Ha az exfeleséged szembesül a kifizetnivalóival, hátha kicsit észre tér...

Ugye, azt nem gondolja komolyan, hogy az egész életed munkáját, mindent kihúzhat alólad?!

2009. nov. 21. 00:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Már ne is haragudj,de ha nem jársz be,mert nem akarod nézegetni,akkor miért kellene neked a bevétel fele?És a költségeket ki fizetné.A nejed a másik feléből?

Hát lehet én is kizárnálak...

2009. nov. 21. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Gondolom a vállalkozásodat meg azért nem akarod megszüntetni,mert a nejed 5 perc alatt csinálhatna egy sajátot.

Nem hinném,hogy most kezdett "ott "dolgozni,egy vállalkozást rendesen vezetni az hosszú idő,amíg belejön valaki.Szerintem névleg a tied,valójában mindig ő dolgozott ott.Most lelépnél és vinnéd a "felét".

Még azt se tudod ,hogy a npi bevétel fele az nem a tiszta haszon,abból még nagyon sok minden lejön...

2009. nov. 21. 09:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó két hozzászólót is megértem hisz nem tudhatnak minden részletet...én ugyanúgy csináltam az üzletet évekig mint a feleségem,sőt amikor megvettem majdnem kilettem tagadva hogy minek ez a hülyeség...érdekes most minden neki kell.ő 1 hónapja van benne egyedül és nem enged be az elmúlt években ketten csináltuk,tehát semmivel sem tett hozzá többet.az üzlet fele az enyém elvileg,én nem akarom tovább működtetni tehát elkellenne adni vagy fizessen engem ki...ez logika...
2009. nov. 21. 10:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem,az a logika,hogy elszámolást kell készíteni,majd azután felezni.(igen,mint valaki írta,a feleséged a "munkabérét" is beleszámolhatja.

Lehet így kellene hozzáállnod,mert "üzletileg"nézve én is bezárnám az ajtót az elött,aki a kassza felét kérné.

2009. nov. 21. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezért szoktam ajánlani a házassági szerződést. Ha azt megírtátok volna, hogy az a tiéd, te vetted, most nem járhatna a szája, méghogy fenyegetőzik azzal, ami a tiéd. Sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy, de fizetnie kötelező lesz, egyébként, te miért nem vágod ki onnan, ha ő kidob téged?
2009. nov. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!