Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostmár mi lesz? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár mi lesz? Mit tegyek? Otthon szeretnék maradni.

Figyelt kérdés
anyum és apum elvàltak. Tegnap nagyon összevesztek, nem ez az elsô eset, és anya mamámhoz költözött. Anyum cigány, apum magyar... Tehát elköltözött és próbál elcsalogatni engem is aputól...:( Én bevallom apumat jobban szeretem, és nem akarom itt hagyni :( Mindennel próbálkozil: Bekötessük a netet, holott nincs is gépük... mindent megvesz meg ilyen baromsàgok -.- Amikor elment és olyan nyugodt voltam, csendesebb volt a ház, mert anya mindig ordibált ok nélkül... Olyan jól éreztem magam, és most nem hagy, kikészít :'( Annyira kibírhatatlan természete van, hogy én ezr nem tudom tovább tûrni. Egyszerûen összeroppant, nem enged önállósodni sem...14 évesen reggel nem enged egymagam suliba...ô kisér. Ô vesz nekem reggelit, mert azthiszi nem tudok...nem engedi egymagam megmosni a hátam. Ha erôszakkal elvisz mamához komolyan megszökök...tavaly elôtt is ott laktunk, és ott nyomorogtunk abban a kis szobában... :( Apum még verte is anyut, de JOGOSAN. Sôt olyan csúnya szavakat mondot nekünk hogy....szégyenlem elmondani mert nagyon csúnya :( Így szêthullotak a szüleim...anyu 35, apa 50 éves...14/L

2013. nov. 26. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Jogosan verte?

Nyisd ki a szemed. Anyádnak az első verésnél rendőrt kellett volna hívni az agresszív apádra. De maradj csak vele, aztán majd ha te is kapsz egy kis jogos verést, majd átgondolod. Sajnálom édesanyádat.

2013. nov. 26. 09:57
 12/16 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy apás vagy ebben a korban (én 23 éves koromig), mert a lányok apásak. Az én szüleim 15 éves koromban váltak, ott is volt egy kis verés is sajnos, akkor én sem ítéltem el érte apámat, mert én is úgy láttam, h anyám a szemét. Azóta persze már másképp látom a dolgokat. Nálunk apám költözött el és én vele mentem. Egy fél évig nem is hallottam anyámról, aztán apámnak új nője lett és nekem mennem kellett vissza anyámhoz. Ezt csak azért írtam le, mert lehet, h most apád tűnik a jobb fejnek, de később még ez változhat, anyukád pedig azért teper annyira, mert biztos fáj neki, h apádhoz jobban ragaszkodsz. Talán, ha látná, h őt is ugyanúgy szereted, akkor már nem mászna úgy a nyakadra.
2013. nov. 26. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Jogosan verte? Látom, apád jól átmosta az agyad, kislány.

Maradj csak vele, te is megkapod a jogos veréseidet, és utána olyan párt keresel majd, aki szintén jogosan üt-ver téged, hiszen szerinted ez a természetes.

Anyádnak igaza van, hogy elköltözött, csak azt nem tudom, miért akarja, hogy egy ilyen buta liba, mint te, vele éljen.

2013. nov. 26. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

Hogyne lehetne jogosan verni. Nem vertem meg soha nőt életemben, de ha én normálisan viselkednék vele, ennek ellenére a nő leszidná mondjuk anyámat, esetleg bántaná a lányom akkor kapna egyet.

Egyébként próbáld meg elmagyarázni édesanyádnak hogy inkább apádat választod, de őt sem szeretnéd kizárni az életedből, szóval látogatnád sűrűn, stb.

2013. nov. 26. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

"Hogyne lehetne jogosan verni. Nem vertem meg soha nőt életemben, de ha én normálisan viselkednék vele, ennek ellenére a nő leszidná mondjuk anyámat, esetleg bántaná a lányom akkor kapna egyet. "

No, legalább már mi is tudjuk, milyen is a jogos verés :)

Szerintem ezt a gondolatodat majd oszd meg a pároddal még idejében, legyen ideje megfontolni, hogy milyen párt is választ.

2013. nov. 26. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Meg is osztom majd.
2013. nov. 26. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!