Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 kisgyermekemmel egyedül maradtam, mik a teendőim? Hogyan lehet ezt feldolgozni?
"De azt tudom,h a kapcsolatunkkal volt baj,de a szexxel nem! Azt mondta,h jó,akkor nem értem."
Kérdező (#7), az a #6-os bejegyzésem nem kifejezetten a szexről szólt, az legfeljebb egy részletkérdés lehetne benne. Hanem a figyelemről egymás iránt... ami a ti kapcsolatotokból teljesen kikopott ezek alatt az évek alatt, ahogy itt leírtad... egymás MELLETT léteztetek némi extrával, ami a gyerekek elkészültéhez kellett... a Te figyelmed folyamatosan a gyerek-témára irányult, a terhességre, a csecsemőre, a terhességre és a csecsemőre... stb ... a férjed meg "csináljon amit akar, beszéljen ahogy akar, csak meg ne csaljon"... Kérdező, hol van ebben a PÁR, a PÁRkapcsolat?
Én megkockázom, hogy a férjed 20%-ban csalt meg a szexért, és 80%-ban azért, hogy végre valaki rá figyeljen, végre valakinek ő maga legyen a fontos...
NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Maradok...megbeszéltük,remélem minden rendben lesz.
Sok boldogságot nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!