Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, vélemény? Ki mit tett hasonló helyzetben?
Egészséges férfi és nem szexelt egy éve holott ott vagy mellette? húha... ez azért elég gáz. Ha azért nem mert nője van akkor értem. ha azért nem mert ennyire aszexuális, akkor azt nem értem miért félsz hogy megcsal? :) hiszen nem igényli...
Egyébként ha jól sejtem azért ment vissza hozzád mert a másik nő is kidobta, hiszen rájött hogy nem szexel, és valljuk be, nekem se kéne olyan pasi aki hozzám se nyúl.
Azt tudom ajánlani mint amit a pasik szoktak tenni (legalábbis azok a nős hapsik akik nálam próbálkoznak) ők se akarnak elválni, mert kicsi a gyerek, és nem akarnak hétvégi apukák lenni, de a feleséggel már nincs sokminden, és hiányzik az életükből valami. na meg albit se akarnak fizetni. Ezért szeretőt keresnek... Tudom hogy nem ez a vágyad, de addig megteszi amíg bele nem szeretsz valaki másba, bár lehet hogy vele se lesz jobb.
Egyébként megmondom én neked hogy miért nem tudsz túllépni azon az 1 évvel ezelőtti eseten. Azért nem, mert nem érzed a férjeden hogy igazán szeretne. Hiszen nem közeledik hozzád. Ha úgy viselkedne hogy éreznéd hogy tényleg oda van érted, akkor szerintem nem tetted volna fel ezt a kérdést. És tudod én se akarnék olyan hapsihoz hű lenni aki a gyerekek miatt meg lustaságból akar velem élni, meg mert nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!