Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom mit tegyek, vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, vélemény? Ki mit tett hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakban..1 éve elhagyott a párom,2 gyerekkel maradtam és még gyesen voltam.Tudtam,be is vallotta hogy másik nő van a dologban,de azt mondta nem történt semmi *olyan*.Igy azon voltam visszahóditsam,ami sikerült is,aztán utólag bevallotta hogy a külön töltött idő alatt (ami 2hét volt)együtt voltak.A lányaim annyira örültek hogy haza jött az apukájuk,nem akartam összetörni a szivüket és "megbocsájtottam".Próbálom azóta is elnyomni magamban az egészet de nem megy:(Sokszor ugy voltam vele hogy elég és kilépek,de felelőtlenség lett volna hisz nem tudtam volna eltartani a gyermekeim.Most már van munkahelyem,megélnénk,de egyszerűen nem merem meglépni.A gyerekek lelkét féltem leginkább,de ugy erzem mindent megtettem az elmult egy évben de egyszerűen nem tudom feldolgozni,*házaséletet*sem élünk azóta.Szeretnék végre boldog lenni,de félek ha elhagyom se leszek..
2013. nov. 12. 13:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen,es az sem hatrany ha mar nem szeretne,mert en nem igazan:)Biztos nem maradnek egyedul,nem is ettol felek.A gyerekeknek ujabb töres lenne,de magam sem akarom felaldozni.Onmagaban az ujtol,az uj elettol is tartok.
2013. nov. 12. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Egészséges férfi és nem szexelt egy éve holott ott vagy mellette? húha... ez azért elég gáz. Ha azért nem mert nője van akkor értem. ha azért nem mert ennyire aszexuális, akkor azt nem értem miért félsz hogy megcsal? :) hiszen nem igényli...

Egyébként ha jól sejtem azért ment vissza hozzád mert a másik nő is kidobta, hiszen rájött hogy nem szexel, és valljuk be, nekem se kéne olyan pasi aki hozzám se nyúl.

Azt tudom ajánlani mint amit a pasik szoktak tenni (legalábbis azok a nős hapsik akik nálam próbálkoznak) ők se akarnak elválni, mert kicsi a gyerek, és nem akarnak hétvégi apukák lenni, de a feleséggel már nincs sokminden, és hiányzik az életükből valami. na meg albit se akarnak fizetni. Ezért szeretőt keresnek... Tudom hogy nem ez a vágyad, de addig megteszi amíg bele nem szeretsz valaki másba, bár lehet hogy vele se lesz jobb.

Egyébként megmondom én neked hogy miért nem tudsz túllépni azon az 1 évvel ezelőtti eseten. Azért nem, mert nem érzed a férjeden hogy igazán szeretne. Hiszen nem közeledik hozzád. Ha úgy viselkedne hogy éreznéd hogy tényleg oda van érted, akkor szerintem nem tetted volna fel ezt a kérdést. És tudod én se akarnék olyan hapsihoz hű lenni aki a gyerekek miatt meg lustaságból akar velem élni, meg mert nincs más.

2013. nov. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!