Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a célszerű? Válni vagy nem válni?
Figyelt kérdés
2008 májusában házasodtunk össze.Elötte már 8 éve laktunk közösen.Ő 16 én 26 éves voltam amikor megismerkedtünk.kapcsolatunk meseszerü volt.Egészen két évvel ezelőttig amikor kiderült hogy egy gyógyíthatalan autóimunn betegségben szenved.Ketten ezt is végig csináltuk.mindíg mellete voltam amikor csak lehetett.Úgy tünt nincs is ezzel semmi baj.Idén szeptemberben úgy érezte hogy elhanyagolom.én ezt nem gondolnám.Nehéz döntést hozott.Összepakolt és albérletbe költözött.Én próbáltam és azóta is próbálom rendbehozni a házasságunkat.Kiderült hogy ez idő alatt egy férfi ismerősével találkozott.aki csak"lelki társ".Meglátogattam a feleségem az albérletében és ez a lelkitárs éppen akkor érkezett!Akkor gondoltam hogy be adom a válópert.Sajnos azóta is külön élünk,a lelkitársával nem találkozik,de velem sem tudja már elképzelni hogy ezek után hogy lehetne újra kezdeni.Bizalmam megrendült felé.Elsö válóperes tárgyaláson halasztást kért,mert nincs felkészülve erre.Azóta se veled se nélküled kapcsolatban élünk.Én újra kértem a bontóper folytatását,amit már meg bántam.Mit tegyek?Szeretem őt!De tudom hogy titokban valami másra vágyik már.2009. nov. 16. 18:46
11/12 anonim válasza:
Szerintem, ha már arról beszél hogy a menyasszonytáncból 600 ezer ft jár neki, már nem kell helyrehozni semmit. Azért húzza-vonja ezt a válást, mert látja a lelki társra a betegségben nem számithat. Tudja pontosan hogy ha hiv akkor te ugrassz, de ez önzőség. Ha szeretne elengedne, nem visszatartana. Ha hazudott hogy a lelkitársával való találkozót elsumákolja, szerintem nem kell újrakezdened, úgyis válás a vége csak kérdés hogy mikor. Fölösleges még éveket elvesztegetni erre a kapcsolatra, melyből biztosan nem kerülsz ki pozitivan. Zárd inkább le, és keress mást, aki megbecsül, és olyannak szeret amilyen vagy.
12/12 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, miért érezte azt, hogy te elhanyagolod? Ha jól látom, ahelyett hogy erre választ akartál volna találni, tagadod ennek tényét. Igen valószínű, hogy ez nyitott teret a "lelki társ" megjelenésének.
Az ismeretségi körömben kísértetiesen hasonló eset történt. Csakhogy ott az asszony le is feküdt a lelki társsal. A férje önvizsgálatot tartott, és visszakönyörögte. Azóta sokkal inkább megbecsüli, és úgy látom, asszonynak is pusztán ez kellett. Sokkal inkább tiszteli a férjét, mint azelőtt. Normalizálódott a kapcsolatuk. A férfit azóta igen tisztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!