Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a célszerű? Válni vagy nem válni?
szerintem jobb, ha elváltok.
úgy látom, a bizalmat már nem lehetne helyreállítani olyan mértékben, hogy érdemes legyen újrakezdeni.
2009. nov. 16. 18:49
Szétváltak útjaitok, a kapcsolat kiszolgálta már magát. Felesleges bűnbakot keresni, ki hol rontotta el, 50-50.
Fejezzétek be, te is tudod, hogy már másra vágyik. Ennyi.
Kezdjetek új életet mindketten.
2009. nov. 16. 18:59
3/12 A kérdező kommentje:
Van itt még valami.a lagziban összetáncolt pénz felére igényt tart.Ez 600.000Ft.Ami ügyvéd elött lett le irva.Ha válásra kerül a sor én fizetek neki.Csak hogy én nem biztos hogy ki akarom fizetni!Ezt az összeget az ügyvédem szerint ő le lakta nálam.Minden vagyonom a lakás is külön vagyonom.Érdemes vagy fizessek és legyen vége mielőbb.
Atért még várjatok azzal a válással,szerintem.
2009. nov. 16. 19:55
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. Te is érzed, szerintem, hogy ez visszafordíthatatlan. Sajnos megrendült a bizalmad, amitől még lehetnétek újra együtt, de már korántsem az a tündérmese volna, mint amikor megismerkedtetek. A 600.000 eFt-ot csak akkor fizesd ki, ha úgy gondolod, hogy az valóban az ő része, és jár neki!
2009. nov. 16. 22:35
bár nem vagyok ügyvéd, de egy házastárs esetében nekem elég furcsa, hogy lelakta a pénzt. mert hiába különvagyon a lakás, és minden egyéb is, ha valakinek a felesége/férje lakik a lakásában, azért nem szoktak bérleti díjat kérni.
kérdés az is, kinek a rokonai, barátai adtak bele többet a menyasszonytáncba. ezt sokszor nem lehet megállapítani. de ha erősen feltételezhető, hogy a tieid pl. 500-at, az övéi meg 100-at, akkor nem helyes, hogy a felére igényt tart.
2009. nov. 16. 23:44
Hagyd őt a maga útján járni, és te is a magad útját járd. Viszont "titokban" figyelj rá néha. Ha nem szereted szerelemmel, más társad lesz,a kkor is szeresd szeretettel, az nem múlhat el. Gondolj rá, kívánd neki, hogy gyógyuljon, és hogy magához való társat találjon. Ha hírét veszed, hogy segítségre van szüksége, akkor segíts neki. A pénz ügy felvetődése a szeretet hiányát jelenti. Szerintem csak az a kérdés, tudz-e adni, vagy nem. Lehet, hogy neki angy szüksége van rá, lehet, hogy gyógykezelésre, én nem tudhatom. Talán te sem. Az a kérdés, melyiktek gazdagabb, kinek van nagy szüksége a pénzre, ki az, közületek, aki nélkülözni tudja.
2009. nov. 17. 07:26
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs gondom a pénz kifizetésével,csak a büszkeségem az ami ezt nem akarja.Az ahogyan becsapott kétszer is!Amikor azt hittem hogy a szüleinél van akkor kiderült hogy a lelki társával volt kirándulni.Állítolag nem történt semmi közöttük.na mindegy.azután amikor ismét találkozni akartam vele, kérte hogy másnapra tegyük mert dolga van.ekkor már éreztem a hangjából hoy nem mond igazat.ezért mentem fel hozzá és ekkor jőtt a lelkitárs.majdem egyszerre értünk oda.akkor mondtam hogy elakarok válni.az ismerősét ekkor el küldte,és velem beszélgetett egészen reggelig.isy sajnálja úgy sajnálja.én nem ezt érdemeltem ,meg hasonlóak.Sértve és becsapottnak éreztem magam,és most is ha rá gondolok.ezek ellenére még mindig szeretem valahol.talán el is tudnám felejteni,de félek hogy ez a tüske mindíg ott lenne.Hatalmas támadási felületet adott ezzel.A szomorú az hogy szerintem vaslahol ő rá gondol,bár ezt most tagadja.attól fél hogy a válás utánn egyedül marad.a betegsége sajnos társat kíván mert lehet olyan hogy egyedül nem lessz képes ellátni magát.Nem tudom hogy az az úri ember ezt feltudja e válalni.300km van közöttük.ő egy elvált két gyerekes családapa.neki a gtyerekei az elsők ezt meg is mondta.
Szerintem a büszkeséget tedd félre, sőt próbáld kitenni magadból ezt az érzést, helyébe tedd a jóindulatot. Amúgy meg a lelki kapcsolat több az egyéb kapcsolatnál. Ha nem csalt meg testileg, akkor is ő ahhoz tartozik, akihez lelkileg tartozik. Ha hazudott, stb, csak húzni, halasztani, szépíteni akarta magát az elválást. Válj el békében tőle. Úgy is mondhatom: visszakaptad a szabadságodat, örülj, nagy kaland lesz új szerelmet keresni, újra szerelmesnek lenni, tied a pálya!
2009. nov. 19. 07:14
Nem tudom mi történt, mióta írtál.Abból, ahogy írtál én inkább azt látom, hogy azért még szereted. Én adnék még egy olyan esélyt a dolognak, hogy megbeszélnék vele egy találkozót egy köztes helyen. Ott megpróbálnám megtudni, hogy hajlandó e helyreállítani a házasságot, megbánta -e hogy lelki vagy testi szinten megcsalt? Ha nem, akkor nincs mit tenni. Ha viszont igen, akkor fennáll a kérdés, hogy megbocsátasz-e neki, vagy nem. A megbocsátás döntés kérdése. Azért, ha testi szinten nem csalt meg, szerintem nem olyan nagy a dráma. Ha megbánta, és nem folytatja a másik kapcsolatát, én megbocsátanék neki, és elutaznék kicist, hogy megújuljon a kapcsolat, ilyesmi. Lehet tenni a tűzre azért... A megbocsátás azt jelenti, hogy úgy nézel rá, mintha nem vétkezett volna ellened, így tudod a tüskét kihúzni. Sok sikert!
2009. nov. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések: