Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két kicsi gyerekkel,3 műszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két kicsi gyerekkel,3 műszakos munkarendet, egyedül, hogy oldjam meg, ha megoldható lenne vhogy, válnék. Hogyan?

Figyelt kérdés
Boldogtalan vagyok a házasságomban,de egyébként a férjem jó ember,szerintem a többség ilyenre vágyik,tőle jobb apát keresve sem találnék.Viszont elhidegültem,annyira,hogy már a szex gondolatától is rosszul vagyok,azt sem szeretem ha hozzám ér.Anyagilag meglennék egyedül,van házam,állásom,viszont 3 műszakban dolgozom,éjszaka hova raknám a gyerekeket.Vagy még ez a kapcsolat megmenthető,hogyan?Úgy érzem sosem fogom már kívánni a férjemet.Megjegyzem más férfira sem vágyom,úgy érzem nem szeretem már elég régóta.
2013. okt. 21. 12:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igazad van 9es!Nem,én sem tettem meg mindent szerintem.Tudom,hogy nekem is vannak hibáim,elég sok is.Ezt a házimunka dolgot is beszéltük már,és ezt is csak egy darabig csinálja,aztán megint noszogatni kell.Mindig noszogassam,hogy léci csináld már meg ezt,vagy azt,a gyerekszobára hónapokig vártam,mert egyszerűen csak lusta volt csinálni,kértem szépen,hogy ugyan már álljon neki.Kértem többször,mire nagyon durván kiakadtam,és egy hét alatt megcsinálta.Ennek így kell mindig lennie?Mindig tépjem a számat ,mintha az anyja lennék??Szerintem ezért is hidegültem el,mert semmi férfiasságot nem látok már benne...
2013. okt. 21. 13:38
 12/19 anonim válasza:
74%
Marriage is just a fancy word for adopting an overgrown male child who cannot be handled by his parents anymore...
2013. okt. 21. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Őszintén!Minek mentél hozzá?Sajnálod a jó apukát,közben válni akarsz...Ott a 3 gyerek,elválsz a jó apukától és majd szépen fizetheti a gyerektatást.Ti már egy pár vagytok,nincsenek a mindennapi udvarlások,a szép szavak!Férfi létemre én is hasonló cipőben jártam,de napi 14-15-órát nem voltam itthon,mert hajtottam a pénzt,hogy eltudjam tartani a családom!Kinek volt még kedve a szex-re is?Kicsit mélyponton vagytok,ezért nem kell elválni!Majd alakul,hidd el!Nálunk az anyuka gyesen volt és vitték a hormonok a másikhoz...Így mindig a férj szenvedi ezt meg!Nem lenne könnyebb ketten felnevelni a gyerekeket?Mi van,ha belekerülsz a leépítésbe?-jöhet a depi,kapkodva keresel majd egy másik apukát...áhh nem értem az egészet,miért csináljátok ezt.
2013. okt. 22. 06:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én sosem csaltam meg a férjem,és írtam is ,hogy sosem vágytam más férfira sem mellette.Nem is csalnám meg,tisztelem őt annyira,ha más kellene,akkor azt elmondjam neki!!Szóval a te feleséged ne hasonlítsd hozzám.Nálunk az én jövedelmem annyi,mint a férjemé,sőt van ,hogy több,nálunk ebből sincs gond,nem kell hajtanunk a pénzt 14 órában,mint neked...és ha leépítenének,ami nem valószínű,azért tanultam a gyerekekkel itthon töltött idő alatt,2 szakmát,hogy hátha nem leszek munkanélküli,és képzeld nem is voltam soha..mert aki akar az dolgozik.Boldogtalan vagyok a férjem mellett egyelőre,még nem válok,igyekszem én is jobban odafigyelni,csak kicsit el vagyok keseredve.Igazuk van az előzőeknek,hogy mi nem kommunikálunk,ezen próbálok változtatni,mert ez igaz,és hátha jobb lesz.
2013. okt. 22. 07:54
 15/19 anonim válasza:
59%

Kedves Kérdező!

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de sikeresen magadba "szívtad" a XXI. századi életfelfogást. GRATULÁLOK!!!

Boldogtalan vagy?! Válj el, persze ez a megoldás, az eszedbe ne jusson, hogy ennek az egésznek a két gyereked fogja meginni a levét. Arra nem gondoltál, hogy mennyit fognak sérülni??? (Sajnos nekem is apa nélkül kellett felnőnöm..). Arról nem is beszélve, hogy mióta divatba jött a válás, mennyi lelkisérült gyerek van, a szülői minta egy borzadály(tisztelet a kivételnek) és szerintem a mai tinik sem maguktól váltak olyanná, amilyenné. Nyilván a média is ludas ebben, de kérdem én ha még a szülőktől is azt látják, hogyha "meguntam" valamit eldobom akkor vajon milyen mintát követnek majd? Milyen erkölcsi normákkal fognak rendelkezni?

A leírtak alapján szerintem te csak szimplán meguntad az eddigi életed. De ez még nem ok a válásra, pláne ha még lehet is ellene tenni, arról nem is beszélve, hogy ott van a 2 GYEREKED is, akiket nem ártana figyelembe venni!!

Mellesleg, ha elváltok előbb-utóbb úgyis keresni fogsz vkit, csak idő kérdése... Ezért sem tudlak megérteni, hogy miért akarod eldobni, pláne úgy, hogy jó apja a gyerekeidnek, mert ezek szerint nem ver egyikőtöket sem és nem alkoholista....

Ha nyersnek érzed a válaszom stílusát, kérlek ne haragudj érte, de egyszerűen, nagyon felháborít az, amikor valaki egyből a válással jön és mindent kidob az ablakon, ahelyett, hogy helyrehozná a dolgokat!!

És még az emberek szörnyülködnek, hogy milyen világban élünk....

2013. nov. 5. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

15-ös

De igazad van!!!Mintha csak én írtam volna...Erre én azt szoktam mondani,hogy ami elromlik azt nem kell kidobni,hanem meg kell javítani!Ez a rengeteg válás már DIVAT!Hisz a szomszéd is elvált akkor én is...:),a kérdező nincs tisztában a következményekkel.Mert ha a jó apukát kicsinálja,akkor valamelyikük be fog kattanni és jöhet valamelyiknél a depresszió...stb.Úgyis rohanni fog egy másikhoz,aki csak eleinte lesz "jó apuka" és majd megbánja,hogy akkor miért csinálta ezt.Sajnos ezt a család modellt látják a gyerekek is.Hisz ott a társker. oldalak,majd lesz egy másik...és egyre többet fog csalódni az életben.Csak az én példámat említem,,mert nagyon megbánta,hogy anno kereste a másikat,itt hagyta a jó létet,most elvetette magát egy másikkal és képzeld olyan nyomorba kergette magát,hogy 5ezer forint tartás díj emelés miatt a 3 éves "háború" alatt majd egy millát bukott.Szerencsétlen gyerekem,most ki kell menekítenem onnan,mert csontsovány és állandóan beteg.Amikor itt van csak kúrálom és erőt adok neki.A kérdezőt is megértem valamilyen szinten,de nem a gyerekei a középpont,hanem kissé önző,hogy az ő lelki békéjét találja meg...

2013. nov. 6. 06:19
 17/19 mi a fene ***** válasza:
Érdekelnének a fejlemények ! Válás, vagy maradás ?
2014. nov. 30. 18:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Most olvastam vissza a kérdésem...te jó ég....tényleg kemény időszak volt az,de átvészeltük,nem váltunk el. Boldogok vagyunk :)
2016. máj. 30. 17:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező? Ha esetleg olvasnád...hogyan oldottátok meg a dolgot? Hasonló helyzetben vagyok, még dilemmázok. 1 gyerekünk van. Jelenleg nem tartom menthetetlennek a házasságot, de tudom, hogy csak rajtam múlik minden. Nagyon elfáradtam abba, hogy csak nekem van igényem a beszélgetésre, közös programról nem is álmodok. Már nincs is kedvem hozzászólni, úgyis letudja valami kioktató 1 szavas válasszal... Nem tudom, akarjak-e még valamit tőle vagy koncentráljak a gyerekre, meg a saját életemre.
2017. febr. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!