Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két kicsi gyerekkel,3 műszakos munkarendet, egyedül, hogy oldjam meg, ha megoldható lenne vhogy, válnék. Hogyan?
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de sikeresen magadba "szívtad" a XXI. századi életfelfogást. GRATULÁLOK!!!
Boldogtalan vagy?! Válj el, persze ez a megoldás, az eszedbe ne jusson, hogy ennek az egésznek a két gyereked fogja meginni a levét. Arra nem gondoltál, hogy mennyit fognak sérülni??? (Sajnos nekem is apa nélkül kellett felnőnöm..). Arról nem is beszélve, hogy mióta divatba jött a válás, mennyi lelkisérült gyerek van, a szülői minta egy borzadály(tisztelet a kivételnek) és szerintem a mai tinik sem maguktól váltak olyanná, amilyenné. Nyilván a média is ludas ebben, de kérdem én ha még a szülőktől is azt látják, hogyha "meguntam" valamit eldobom akkor vajon milyen mintát követnek majd? Milyen erkölcsi normákkal fognak rendelkezni?
A leírtak alapján szerintem te csak szimplán meguntad az eddigi életed. De ez még nem ok a válásra, pláne ha még lehet is ellene tenni, arról nem is beszélve, hogy ott van a 2 GYEREKED is, akiket nem ártana figyelembe venni!!
Mellesleg, ha elváltok előbb-utóbb úgyis keresni fogsz vkit, csak idő kérdése... Ezért sem tudlak megérteni, hogy miért akarod eldobni, pláne úgy, hogy jó apja a gyerekeidnek, mert ezek szerint nem ver egyikőtöket sem és nem alkoholista....
Ha nyersnek érzed a válaszom stílusát, kérlek ne haragudj érte, de egyszerűen, nagyon felháborít az, amikor valaki egyből a válással jön és mindent kidob az ablakon, ahelyett, hogy helyrehozná a dolgokat!!
És még az emberek szörnyülködnek, hogy milyen világban élünk....
15-ös
De igazad van!!!Mintha csak én írtam volna...Erre én azt szoktam mondani,hogy ami elromlik azt nem kell kidobni,hanem meg kell javítani!Ez a rengeteg válás már DIVAT!Hisz a szomszéd is elvált akkor én is...:),a kérdező nincs tisztában a következményekkel.Mert ha a jó apukát kicsinálja,akkor valamelyikük be fog kattanni és jöhet valamelyiknél a depresszió...stb.Úgyis rohanni fog egy másikhoz,aki csak eleinte lesz "jó apuka" és majd megbánja,hogy akkor miért csinálta ezt.Sajnos ezt a család modellt látják a gyerekek is.Hisz ott a társker. oldalak,majd lesz egy másik...és egyre többet fog csalódni az életben.Csak az én példámat említem,,mert nagyon megbánta,hogy anno kereste a másikat,itt hagyta a jó létet,most elvetette magát egy másikkal és képzeld olyan nyomorba kergette magát,hogy 5ezer forint tartás díj emelés miatt a 3 éves "háború" alatt majd egy millát bukott.Szerencsétlen gyerekem,most ki kell menekítenem onnan,mert csontsovány és állandóan beteg.Amikor itt van csak kúrálom és erőt adok neki.A kérdezőt is megértem valamilyen szinten,de nem a gyerekei a középpont,hanem kissé önző,hogy az ő lelki békéjét találja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!