Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezéskor mennyi esélye van az apának?
Az apa most 130 000-et keres.
Így nincs is baj a 25 000-el!!!!!!!
Csak az a gondunk, hogy az anyuka minimum ennyit akarna, még akkor is, ha épp nincs melója :s
Én meg az ötös lottót akarom megnyerni, azért ez nem így működik.
Olyan nincs, hogy minimum 25 csak 10 ezer.
A párom testvére is közel lakik hozzánk, ő is és a párom szülei is tudnak segíteni ha kell!!
Az anyukának nincs sajnos senkije sem.....
Lehet a bíróságon azt kérni, hogy ne %-osan ítéljék meg a gyermektartást?
Tudom, hogy az én jelenlétem nem számít az ügyben természetesen!!!!!!!!
Csak nem tudom, hogy szabad e támogatnom a páromat abban, hogy vegye el az anyjától a kisfiút:(
Szereti a gyerek nagyon és az anyja is szereti őt!!
DE nem elég felnőtt sajnos, hogy gondoskodjon magukról :(
Rosszat meg nem akarok a gyereknek azzal, hogy elvesszük!
Ez nem így megy, hogy ő mennyit akar. Ha nincs munkája, kérvényezitek a csökkentést és kész, megkapjátok, ez az anya akaratától teljesen független. Nem ő kéri a gyerektartást, hanem a bíróság ítéli meg.
Ha külföldre viszi és az Unión belül, visszahozzák és tiétek a gyerek. Ha kiviszi olyan országba, amivel nincs kiadatási egyezmény, tehetetlenek vagytok.
Az előző komentelőnek üzenem:
Van fix jövedelem, de a helyzet az, hogy nem a gyerektől, hanem anyukától sajnáljuk az összeget!
Legyen havi fix 25 000, de annál többet nem látunk jogosnak!
A gyermek minden hétvégén nálunk van, akármire van szüksége megkapja!
%-os helyzetben, hogyha a párom olyan melót talál, ahol 1 milliót keres, anyukának miért járna annak is a minimum 20%-a??? Ez nem igen fair szerintem.
Ez inkább asszonytartás ebben az esetben szerintem.
A gyerek kéne, hogy fontos legyen, nem az, hogy tudjon műkörmöt csináltatni nem???
Ne haragudj de olvass kicsit.
Milliós fizetésnél megállnak azt hiszem hatvanezer forintnál, ennél többet nem kap.
Te neveltél már gyereket? Mert ha nem akkor jobb ha tőlem tudod, hogy a 25 ezer nem elég szinte semmire sem, ezt nem rosszindulatból mondom. Még ha azt is számolom, hogy az anya is hozzátesz 25 ezret, egy pubertás gyereknek sokszor az sem elég. Barátnőmet a fia meg a lányai kieszi a vagyonából, szó szerint, főleg, hogy a fia még sportol is. Nekem másfél évesem van, de az sem 2 fillér.
Ha munkanélküli lesz akkor minimális összeget kell fizetni, ezt nem az ex határozza meg hanem a bíróság.
persze!
Tiinél ez teljesen máshogy néz majd ki :)
Ez tény, én is voltam az, úgyhogy értem!
Nem igen vagyok sajnos képben ezekkel a gyermektartási dolgokkal..még csak tapogatózunk, hogy mi merre hány óra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!