Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 24 év házasság után válni akar, én szenvedek, elköltözzek?
Figyelt kérdés
Szerinte megváltoztunk, már nem vagyunk egymáshoz valók. Én úgy látom, ő egyéni válságon megy keresztül, egy csoporthoz csatlakozott, akik most a családot jelentik neki. Én szeretném megmenteni a házasságot, érzelmileg még mindig kötődöm hozzá, de belátom, hogy el kell engednem. A dolgot nehezíti, hogy anyagilag nem vagyok (még) önálló, éppen munkát keresek. Ilyen körülmények dacára is úgy érzem, el kell költöznöm, mert mindennap szenvedek a jelenlététől. (egyébként nincs veszekedés, tisztelettel bánik velem) Szerintetek költözzem? Fél évig elég a tartalékom, de belehalok, ha itt maradok.2013. okt. 12. 11:14
12/16 A kérdező kommentje:
Én a szeretetemet kimutatom, de nem ragaszkodom hozzá. Úgyis hiába...
2013. okt. 12. 20:32
13/16 anonim válasza:
Hát ha elvette az eszét egy szekta, akkor sok esélyed nincs. Keress valaki mást, aki normálisan gondolkodik. Majd 10-15 év múlva rájön, hogy átverték és mekkora baromságot csinált. De te emiatt ne vedd el a magadtól a boldog élet lehetőségét.
14/16 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy a férjednek van valakije?
15/16 A kérdező kommentje:
Nincs, ez biztos. Már annyi minden a fejemhez vágott, ami fáj, de azt mondta, nincs más.
2013. okt. 13. 16:07
16/16 anonim válasza:
Ha egy új, idegen csoport sokkal inkább jelenti számára a családot mintsem te, akkor nincs is miről beszélni. Pláne
úgy, hogy még azt is írod, hogy belehalsz ha ott maradsz. Egyértelműen próbáld meg máshol megoldani az életed amíg talpra nem állsz és nem lesz saját hajlékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!