Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok, normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, normális hogy egy férfi így ugrál az exének? Megbánta a szakítást?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves közös lányuk, a férfinak van új párja. Mégis majdnem minden nap megy a régi családjához, fuvarozza őket oltásra meg ahova kell, bevásárol, tegnap vacsorát is főzött.

Nem túlzás ez? Elhiszem, hogy az elején nehéz volt a nőnek egyedül, de azért már nem egy csecsemőről van szó.

2013. okt. 9. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez tök normális, hogy egy apa így törődik a gyermekével... mert azért tömegközlekedéssel orvoshoz menni egy gyerekkel nem egyszerű én tudom mert a nővéremnek 2 éves a gyermeke, és az emberek nagyon bunkók tudnak lenni... még a helyet sem képesek átadni,... ja és plusz a babakocsi cipelés mert ha a gyerek megunja a sétát akkor cipelni kell, ami azért elég kellemetlen 8-kg fölött hosszú távon... meg persze a buszra várás sem úgy van, hogy megmondod a gyereknek, hogy most várni kell (mert nem tus kb 3 percnél tovább várni)... az meg, hogy főzött vacsit azzal is csak az a gyerekének segít mert az anya hulla fáradtan nyilván nem tud odafigyeléssel és kellő türelemmel fordulni a gyerekhez... Szóval szerintem ez fogadd el, mert az apa igen is jó apa és szerintem jól teszi, hogy segít.. de van pozitív része is rád nézve pl.: ha nektek lesz majd közös gyermeketek már tudni fogod, hogy megbízható és jó apa :)
2013. okt. 9. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Van ilyen,látom nem vagyok egyedül ezzel...az én volt férjem is feljár,bár évek óta elváltunk, és van párja, a nagy szerelme és egyetlen felesége én voltam:))a másik sosem lesz feleség
2013. okt. 9. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Jaj ha annyira szeret titeket akkor mi a fenének vágyik másra? Miért nem hozzátok megy haza?

Tudom,hogy direkt provokációnak szántad, de akkor is.

2013. okt. 9. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"de azért már nem egy csecsemőről van szó."

1 éves gyerekről van szó, nem egy felnőttről...

De túlzás, a bűntudat dolgozik erősen benne!

Szerintem a pasid most fog rájönni, hogy ezt elk-rta, aztán meg visszacuccol a feleségéhez!

A helyedben másik pasi után néznék!

2013. okt. 9. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

"Miért nem hozzátok megy haza?"

Talán, mert nem engedem? :)

2013. okt. 10. 08:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Ahol válás után van közös gyerek, ott szerintem nemhogy normális, de szinte kötelező is jóba maradni a felnőtteknek egymással, csak a gyerek miatt. DE! A kommunikáció és egymás segítése is korlátozódjon a gyerekre, egymás életét ne hátráztassák és ne szóljanak abba bele.

Az apa segítse az anyát orvoshoz jutni ha kell, adott esetben ha épp facér még vacsorát is csinálhat nekik és elviheti, de ha már van párja akinek ez nem esne jól, akkor nyilván nem kell ezt megtennie, mert odáig azért nem terjed a gyerek érdeke. Szóval az ilyesmit a pár tagjai beszéljék meg, jussanak egyetértésre, és ami mindkettőjüknek belefér, azt csinálja az apa, ami sok, azt hagyja el.

Engem pl. nem zavarna ha a férjem csinálna vacsorát a gyerekeinek, nyilván ex is enne belőle, ha mindezt nálunk csinálná és eldobná nekik. Na ha felmenne és ott kotyvasztana, akkor biztos kitekerném a nyakát :) mivel ott neki semmi keresnivalója már. Mondjuk nála ilyen sose merült fel még elméletben sem...

2013. okt. 10. 13:07
 17/18 CsBZs ***** válasza:
Szerintem ez teljesen nem normalis dolog es teljes mertekben kihasznalja az ex. Biztos nehez egyedul egy nonek, gondolom akkor amig a gyerek el enem jutott eddig a koraig apuka nem ment dolgozni es csak az asszonynak ugralt. Engem nem erdekelne milyen hulla faradt vagyok akkor is el tudom latni a gyermekemet ha apuka nyalja a seggem kozbe vagy sem. De az hogy valaki lusta az mas. Legyunk oszintek akar 15perc alatt fozott vacsorat lehet csinalni. De ugy latom h ez esetben kifogast mindig talal az apuka. Egyebkent ha egyedul el tudta donteni az anyuka h gyereket akar akkor egyedul oldja meg a nevelest is. Ha valaki akarja meg is tudja oldani. Eleg szanalmas az ilyen anyukanak nem nevezheto.
2013. okt. 10. 14:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik, hogy apuka pedáloz hogy a felesége visszafogadja :-(
2013. okt. 10. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!