Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, normális hogy egy férfi így ugrál az exének? Megbánta a szakítást?
Van egy 1 éves közös lányuk, a férfinak van új párja. Mégis majdnem minden nap megy a régi családjához, fuvarozza őket oltásra meg ahova kell, bevásárol, tegnap vacsorát is főzött.
Nem túlzás ez? Elhiszem, hogy az elején nehéz volt a nőnek egyedül, de azért már nem egy csecsemőről van szó.
Jaj ha annyira szeret titeket akkor mi a fenének vágyik másra? Miért nem hozzátok megy haza?
Tudom,hogy direkt provokációnak szántad, de akkor is.
"de azért már nem egy csecsemőről van szó."
1 éves gyerekről van szó, nem egy felnőttről...
De túlzás, a bűntudat dolgozik erősen benne!
Szerintem a pasid most fog rájönni, hogy ezt elk-rta, aztán meg visszacuccol a feleségéhez!
A helyedben másik pasi után néznék!
"Miért nem hozzátok megy haza?"
Talán, mert nem engedem? :)
Ahol válás után van közös gyerek, ott szerintem nemhogy normális, de szinte kötelező is jóba maradni a felnőtteknek egymással, csak a gyerek miatt. DE! A kommunikáció és egymás segítése is korlátozódjon a gyerekre, egymás életét ne hátráztassák és ne szóljanak abba bele.
Az apa segítse az anyát orvoshoz jutni ha kell, adott esetben ha épp facér még vacsorát is csinálhat nekik és elviheti, de ha már van párja akinek ez nem esne jól, akkor nyilván nem kell ezt megtennie, mert odáig azért nem terjed a gyerek érdeke. Szóval az ilyesmit a pár tagjai beszéljék meg, jussanak egyetértésre, és ami mindkettőjüknek belefér, azt csinálja az apa, ami sok, azt hagyja el.
Engem pl. nem zavarna ha a férjem csinálna vacsorát a gyerekeinek, nyilván ex is enne belőle, ha mindezt nálunk csinálná és eldobná nekik. Na ha felmenne és ott kotyvasztana, akkor biztos kitekerném a nyakát :) mivel ott neki semmi keresnivalója már. Mondjuk nála ilyen sose merült fel még elméletben sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!