Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg tudnál bízni benne, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnál bízni benne, vagy egyáltalán megbocsájtanád-e? Többi lent (pls)

Figyelt kérdés

Párom és én 5 éve vagyunk együtt, van egy 7 éves gyerkőcöm, akit eddig sajátjaként nevelt.

Fiatalok vagyunk párom 23 én 24.

Volt egy "barátnőm" 10 éve ismerem.

A kapcsolatunk alapja a bizalom és őszinteség volt mindig.

Vakon bíztunk egymásban és soha nem kételkedtünk a másikban.

Az törént, hogy közölte egy hónapja elmúlt a szerelem...3 hétig kételyben voltam mert azt mondta átgondolja, mert azért még szeret, csak már a szerelmet nem érzi.

Kiderült a 3 hét alatt a 10 éve ismert "barátnőmnél töltötte idejét" azt állítja jól érzi magát a társaságában, de csak barát, bár egyszer meg fordult a fejében, hogy meg...á, de aztán eszébe jutottam, és nem tenne ilyet velem..

Viszont volt egy olyan este, hogy elment és reggel jött haza, állította h egyedül volt, most kiderült nem...

Megingott a bizalmam, nem tudom hihetek-e neki, a szívem azt mondja folytassuk, az eszem azt hogy ne.

Én is, ő is bikák vagyunk, tudom magamról, hogy ha meg ing a bizalom nálam, szinte lehetetlen hogy visszanyerje, de nagyon szeretném, de nem tudok magamon uralkodni...kiborulok, könyörögtem neki, hogy inkább bántson meg az igazsággal de ne hazudjon, és még ezek után is hazudott....ma derült ki hogy az ominózus reggel hazajövős nap is bulizni voltak,nem értem miért, úgy érzem eljátszotta a bizalmam. Pedig nagyon szeretnék még egy esélyt, de már megőrülök, azt sem hiszem el amit kérdez, nem szándékosan, de nem megy....egyébként voltak előzmények a csaj oldaláról, amiért mi ár többször összerúgtuk a port, és a vége mindig az volt, hogy én vagyok a hülye, mert hogy képzelem, hogy neki az én palim kel....erre tessék, amig én otthon bizonytalanságban voltam és arra véártam döntse el, hogy szeretné e folytatni, addig ő jól érezte magát vele.

ezek után elhinnétek h nem történt köztük semmi? Adnátok esélyt?

2013. okt. 1. 21:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van :(

Köszi.,én vagyok a buta...

2013. okt. 2. 15:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy pár hete veszekedős hangulat van otthon (ez mindenhol előfordul). Nem számít, hogy ez alatt a pár hét alatt többet járt a barátnődél (nem tudhatjuk mi volt, vagy megtörtént vagy nem, tök mindegy). Tudod mi számít? Az, hogy a szemedbe mondta, hogy nem szerelmes beléd, hogy nem tudja hogy legyen tovább. Na ez számít! Hát mi vagy te? Egy ruhadarab amit kénye kedve szerint használhat aztán ha épp nem kellesz akkor levethet minden következmény nélkül? Milyen duma az, hogy nem tudja? Akármennyire is szereted még, ez az ember nem érdemel meg téged. Aki nem biztos benne, hogy szeret-e téged, aki nem biztos benne, hogy veled akar-e maradni, az menjen a sunyiba ahova akar. Olyan embernek engedd csak meg hogy udvaroljon neked, aki téged szeret és biztos benne, aki csak és kizárólag veled akar lenni senki mással. A többiek menjenek a sóhivatalba.

Oké, egyedül nehéz egy gyerekkel. De csak az elején. Majd az élet hozza eléd a lehetőségeket és alakulnak a dolgok. Hagyd ezt az embert, hagy menjen amerre akar.

2013. okt. 3. 13:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Az szép veled is már úgy került össze ,hogy pont szakított ,hát nem tom azért ez árulkodik:)

Inkább magadnak adj egy esélyt és küld a fenébe.Első év kegyetlen lesz ,de utána jobb és jobb.

A lányodra koncentrálj :)

2013. okt. 27. 05:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok. 2007-ben 6 alkalommal ment el, aztán megvilágosodott, megkérte a kezem. Tiszta lappal kezdtünk, amit nem gondoltam volna, de akartuk nagyon. Következő és esküvő, aztán gyerek. Szépen működött minden tavaly karácsonyig, akkor megcsalt. Elköltözött...és én ismét visszafogadtam, mert átértékeltem a kapcsolatot, beláttam, én is hibás vagyok, hogy idáig eljutottunk. Ezt követően 1-2 hónap megint jó volt, aztán vérszemet kapott és félvállról vette a megoldandó problémákat. Nyáron elhagyott és visszautat sem keres. Már tudom, karácsonykor kellett volna következetesnek lenni, vagy végleg lezárni.

Ha azt érzed, nem akarod veszni hagyni, akkor először nézz szembe magaddal, mert biztos neked is változni kell v.miben a kapcsolat érdekében. Ha akarod folytatni, le kell zárni a múltat és előre nézni. Képes vagy rá?

Aztán ülj le vele beszélgetni, de ne arról, ami volt, hanem arról, hogyan tovább. Miben változzon ő és miben te. Ha sikerül tisztázni, akár a folytatás is sikerülhet.

Mindenkinek joga van hibázni, tanulva belőle megbánni, de az alázásig ne juss el, mert ahhoz senkinek nincs joga!

2013. okt. 27. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!