Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg tudnál bízni benne, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnál bízni benne, vagy egyáltalán megbocsájtanád-e? Többi lent (pls)

Figyelt kérdés

Párom és én 5 éve vagyunk együtt, van egy 7 éves gyerkőcöm, akit eddig sajátjaként nevelt.

Fiatalok vagyunk párom 23 én 24.

Volt egy "barátnőm" 10 éve ismerem.

A kapcsolatunk alapja a bizalom és őszinteség volt mindig.

Vakon bíztunk egymásban és soha nem kételkedtünk a másikban.

Az törént, hogy közölte egy hónapja elmúlt a szerelem...3 hétig kételyben voltam mert azt mondta átgondolja, mert azért még szeret, csak már a szerelmet nem érzi.

Kiderült a 3 hét alatt a 10 éve ismert "barátnőmnél töltötte idejét" azt állítja jól érzi magát a társaságában, de csak barát, bár egyszer meg fordult a fejében, hogy meg...á, de aztán eszébe jutottam, és nem tenne ilyet velem..

Viszont volt egy olyan este, hogy elment és reggel jött haza, állította h egyedül volt, most kiderült nem...

Megingott a bizalmam, nem tudom hihetek-e neki, a szívem azt mondja folytassuk, az eszem azt hogy ne.

Én is, ő is bikák vagyunk, tudom magamról, hogy ha meg ing a bizalom nálam, szinte lehetetlen hogy visszanyerje, de nagyon szeretném, de nem tudok magamon uralkodni...kiborulok, könyörögtem neki, hogy inkább bántson meg az igazsággal de ne hazudjon, és még ezek után is hazudott....ma derült ki hogy az ominózus reggel hazajövős nap is bulizni voltak,nem értem miért, úgy érzem eljátszotta a bizalmam. Pedig nagyon szeretnék még egy esélyt, de már megőrülök, azt sem hiszem el amit kérdez, nem szándékosan, de nem megy....egyébként voltak előzmények a csaj oldaláról, amiért mi ár többször összerúgtuk a port, és a vége mindig az volt, hogy én vagyok a hülye, mert hogy képzelem, hogy neki az én palim kel....erre tessék, amig én otthon bizonytalanságban voltam és arra véártam döntse el, hogy szeretné e folytatni, addig ő jól érezte magát vele.

ezek után elhinnétek h nem történt köztük semmi? Adnátok esélyt?

2013. okt. 1. 21:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide, hogy bikák vagytok?! És mi az a pls? "Többi lent (pls)"

Mindegy, lényeget tekintve ezt a kapcsolatot bebuktad. A 23 éves fiúd még bulizni és csajozni akar, nem papás-mamásat játszani, pláne nem más gyerekével. Egyáltalán nem számít, hogy te adnál-e még egy esélyt, mert "Az törént, hogy közölte egy hónapja elmúlt a szerelem..."

Nem is értem, neked mi nem világos: VÉGE.

2013. okt. 1. 23:00
 12/24 anonim ***** válasza:
23 éves, még nem családosdit akar játszani. Amúgy téged sem értelek, te hova siettél, hogy ilyen korán kezdtél mindent? Kicsit mintha elkapkodtad volna a dolgokat, nem??
2013. okt. 2. 04:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Az a helyzet, hogy igazatok van, de az akkor nem értem miért bem szakít....oszze-vissza beszelt végig. Most mikir el akartam költözni kért hogy maradjak és hozzuk rendbe...nem vagyok értetlen ha valami egyoldalu akkor az egyoldalu, de inkább ugx tünt ô maga sem tudja mit akar.

A papás részhez azért hozzászólnék úgy gondolom 23 évesen több esze van mint némely 30-as családapának. Korához képest is komolyabb a gondolkodása. Én sem szándékosan siettem elhihetitek, de így sikerült és utolag nem bánom.....visszakanyarodva témához....ha azt látnán rajta hogy tenyleg ki akar ebbol lepni természetesen odebbalnek, de mast tesz es mast mond...tanacstalan vagyok...szinte mindenki azt irja ennek vége....akkot a kezem is azert kerte volna meg csak h higgyek neki? a pls/ please/kérlek....

2013. okt. 2. 06:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy mi volt köztük, hanem az, hogy a barátnőd sem barátként viselkedik és a barátod sem - tesznek az érzéseidre és arra, hogy jogod van tudni azt, amit kérdezel tőlük. Nem vesznek emberszámba. Ez durva. Gyávaság? Jellemhiba? Gerinctelenség? Mindegyik.
2013. okt. 2. 07:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Milyen előrelépés történt a kapcsolatotokban 1 hónapja?...
2013. okt. 2. 07:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezö! Nekem sok-sok éve hasonlòban volt részem mint most nrked. Engem az akkori barátom a legjobb(nak hitt) gyerekkori barátnömmel csalt meg. Ugyanez volt: én voltam a hü..e, nem történt semmi stb... Aztán itólag kiderült, hogy amikor én kòrházba kerültem egy betegség miatt, felváltva látogattak meg, kint a kórház elött meg már várták egymást. Nagyon csúnya vége lett a történetnek. Én idegileg összeomlottam, majd mikor talpra álltam, elhatároztam hogy mindkettöjüket "törlöm" az életemböl. A lány velünk szembe lakik a mai napig, és 7 évig még a köszönését sem fogadtam. Ma már a sziánál tartunk. Ès a mai napig nem kért bocsánatot. Szóval tudom hogy fáj mert két emberben csalódsz egyszerre de ezek annyira gerinctelenek hogy inkább puhatestüeknek hívnám öket mint embereknek. Rúgd ki mindkettöt az életedböl. Számíts rá hogy a fiú fogadkozni fog, de az csak hazugság lesz. A kezed is csupán azért kérte most meg, mert gyáva. És hidd el hogy nem érett az apaságra sem, mert látod, ezért a tettéért sem vállal felelösséget. Ha kérdésed van vagy csak beszélgetni szeretnél, írj privát üzenetet nekem.
2013. okt. 2. 07:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem szakít, mert ki akarja provokálni, hogy te tedd meg. A helyedben nem váratnám sokáig...
2013. okt. 2. 09:35
 18/24 A kérdező kommentje:

A lényeg röviden:

Elkezdett csavarogni, későn hazajárni, stb...

szóvá tettem azt mondta haverozik, engedtem, hadd menjen...

olyan érzésem volt, mintha más is lenne a dologban, romlott a kapcsolatunk, viták minden nap, stb...

rákérdeztem szeret-e még, ó...persze igen...stb...hittem neki..

eltelt 2 hét helyzet változatlan, csak vitáztunk veszekedtünk, majd kinyögte elmúlt a szerelem, de szeret csak nem tudja hogy enélkül hogyan tovább...

3 hétig őrlődtem miközben ő a csajhoz járkált (azt tudom mondani, hogy részletkérdés nálam, hogy megcsalt e mert ez hogy sumákolt már "érzelmi" megcsalásnak minősül)

a 3 hét után mondtam neki, hogy én ezt így nem birom tovább döntsön, nem tud ez volt a válasza, akkor erőt vettem magamon, döntöttem én....kimondtam hogy vége...

átköltöztem a lányom szobájába, mjad ő jött hogy átgondolta és szeretné ha újra megpróbálnánk...

belementem, igen ám, de ezek a dolgok, hogy a csajnak is szerepe volt ebben most derültek ki.

először megint tagadott, aztán bevallotta,( mert nem bírtam szó nélkül hagyni, tudtam, hogy van itt még valami amit nem tudok-éreztem,) hogy jól érezte magát a társaságában, és esküdözik, hogy nem csalt meg, nem tudom hogy ha meg próbálnám meg bocsájtani neki akkor mi/mik derülhetnek még ki....

pedig szépen elmondtam neki, hogy nyugodtan elmondhat mindent, csak legyen egyenes...miért olyan nehéz ezt betartani? tényleg ennyire h.lye lennék? én bízom benne, hogy most már tényleg tudok annyit ami volt, de a kétely, az hogy a szemembe tudott nézni, stb....

én annak a híve vagyok, hogy megérdemelne egy második esélyt, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy 1. meg akartuk próbálni, és még mindig nem vallott igazat 2.szeretném, nagyon, de nem tudom elhinni hogy nem volt köztük semmi.

2013. okt. 2. 11:00
 19/24 A kérdező kommentje:
azt még egyébként hozzátenném, hogy ismerem a páromat is régről, hűséges típus (vagy csak volt) de mindenesetre neki az előttem lévő komoly kapcsolatának is aznap lett vége, mikor mi összejöttünk, tehát nem egy megcsalós típus, éppen ezért nem értem mi ez....egyébként ismik mondták, hogy a csaj maga alatt van nagyon....talán párom is karta volna, de meghátrált, és ez az oka? nem tudom mit gondoljak, mit higgyek, és mit ne
2013. okt. 2. 11:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ebben a helyzetben nem arra figyelnék, amit a srác a balhé után mond/mondott, hanem amiket előtte tett. Becsapott, hazudozott, ne áltasd magad, félre is dugott, közölte veled, hogy már nem szerelmes... Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezeken majd egy esküvő változtatni fog? Ne legyél elvakult. Adhatsz még egy esélyt, ha szeretsz vergődni, de csak elnyújtod vele a kapcsolat haldoklását.
2013. okt. 2. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!