Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátság köztem és a volt feleségem között?
Figyelt kérdés
bár már nincs szerelem de szeretnénk barátok maradni. Van értelme vagy előbb utóbb újra egymásba zúgnánk hogy aztán emgint szétmenjünk?2013. szept. 28. 19:20
1/11 anonim válasza:
Láttam ilyenre már nem egy példát
2/11 A kérdező kommentje:
mármint? újra összejöttek s újra elváltak? :( akkor ez egy ördögi kör
2013. szept. 28. 19:25
3/11 anonim válasza:
De mér akartok barátok maradni? Ennek amúgy az a hátránya, hogy ha lesz esetleg kapcsolatotok, akkor ez nem biztos, hogy tetszeni fog a másik két embernek, plusz, ha pedig még vannak érzelmek, akkor nem is tudtok kialakítani egy másikat. El kell dönteni, hogy együtt, vagy külön. Legalábbis szerintem.
4/11 anonim válasza:
Ha nem léptetek tovább, nincs új párotok, akkor nagy a valószínűsége, hogy újra egymás mellett köttök ki, ha barátilag még rendszeresen találkoztok.
De azt te tudod, hogy miért váltatok el, és mi lenne, ha újra együtt lennétek.
De a tényleg nincs szerelem, akkor talán jobb lenne az időt, energiát mások megismerésére fordítani.
5/11 A kérdező kommentje:
A gyerkőc miatt mindenképp barátok maradnánk.
2013. szept. 28. 19:35
6/11 anonim válasza:
Andinak igaza van, szerintem sem szerencsés utána tartani a kapcsolatot még barátságnak vélt szinten sem. Ez később bekavarhat, mert valaki mindig többet akar.
7/11 anonim válasza:
Nekünk ez lassan 10 éve működik. Barátság van, szerelem nincs, mindketten párkapcsolatban élünk. Ha már nincsenek mély érzelmek akkor működhet.
8/11 anonim válasza:
Azt nem írtad eddig, hogy gyerek is van.
Nyilván így örökre kapcsolatban maradtok és jó, ha normálisan viszonyultok egymáshoz. Persze lehettek jó viszonyban, barátságban.
De a kérdés eredetileg eléggé máshogy hangzott.
9/11 anonim válasza:
Ja, persze, ha van gyerek, akkor tartani kell a kapcsolatot, de nem kell barátnak lenni. Ha meg még vannak érzelmek, de mégsem akartok újra együtt lenni, akkor is szorítkozni kell a minimum kapcsolattartásra, majd idővel kialakul a dolog.
10/11 anonim válasza:
Nekem is elváltam a szüleim de ennek ellenére is jóban vannak pl felköszöntik egymást meg ilyesmik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!