Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e? Gyermekelhelyezés. Sürgős!
Most nem tudom, hogy nem magyarul írtam az előbb, vagy mi a baj?
Igen, megteheti!
És te is megteheted, hogy fellebbezési ellenkérelmet adsz be, bármikor a tárgyalásig, vagy legkésőbb a tárgyaláson.
Az ellenkérelemben viszont már csak a fellebbezésre reagálhatsz, tehát azt kérheted, hogy hagyják helyben az ítéletet, olyasmit nem kérhetsz, amire ő nem tért ki a fellebbezésében.
A gyerektartás egy tök más dolog, ne keverd ide. Ez itt - legalábbis a te saját eddigi leírásod alapján - kifejezetten a gyerekelhelyezés szabályairól szól!
Nem tudom, milyen pénzbírságról beszélsz, abszolút nem tartozik ide az a dolog sem...
Azt sem értem, miért nem az ügyvédednek teszed fel ezeket a kérdéseket? Azért fizeted, nem?
Ügyvédjelölt
Az nem ellenkérelem, hogy fizesse ki a perköltséget...
A baj az, hogy nem érted a dolgokat, szóval akkor válts ügyvédet, vagy nem tudom, mert, ha jogilag nem jól jársz el, esélyed sincs megkapni a gyereket.
Pedig lehet, hogy tényleg nálad lenne jobb helye, én ezt nem tudhatom, a lényeg, hogy ne eljárási dolgokon bukjál el.
Az ügyvéd nélkül eljáró félnek jobban segít a bíróság, de, ha ügyvéded van, akkor nem!
Nem, a bíró nem tanú!
És miért küldted el nekem az e-mailezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!