Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezés élettársi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezés élettársi kapcsolat után?

Figyelt kérdés

Kislányom januárban lesz 8 éves.6 éve külön élek az édesanyjától, ő is és én is kapcsolatban élünk azóta, neki született még 2 gyermeke.

Kislányom, mikor nálunk van, nem akar haza menni, sokat panaszkodik, hogy esténként veszekedés, verekedés van otthon, ezen kívül évek óta higiéniai problémák állnak fenn(tetű, gomba), amiket, mikor itt van, kikezelünk, de mindhiába, ezen felül, sajnos úgy tűnik, hogy anyagi problémák miatt az étkezése sem megfelelő, hónap végére ugyanis elfogy a pénz más, egyéb dolgokra!Ezért gyermektartást nem fizetek, de mindennel, amivel csak tudom, támogatom gyermekem!14-en élnek egy háztartásban, ők, testvér és családja, nagyszülők, minden felnőtt a lakásban dohányzik a 9! gyerek mellett, kislányom ruháit azonnal mosni kell, amint elhozzuk, mert olyan büdös, hogy nem lehet tőle megmaradni, és még sorolhatnám...Mi is szerényen élünk, dohányzunk is, de étel és tisztaság mindig van!Most 2 hónap után kénytelen voltam haza vinni a kislányom, mert kezdődik az iskola, de mindent kitalált, csak húzza az időt, hogy még maradhasson!Próbáltam beszélni az anyukájával, hogy nem tudom ezt elviselni tovább, szeretném én nevelni tovább a gyermekem(ahogyan ez már többször is megtörtént),nem tudom elnézni, hogy ilyen igénytelenségben, veszekedések közepette "neveli"!Hogyan induljak el?Kihez forduljak?Van esélyem egyáltalán, hogy hozzám kerüljön?Ha odáig jutna az ügy, a kislányomat megkérdezik, kivel szeretne élni?Ha igen, mi az esélye, hogy az ő döntése alapján ítélnek?Hogyan lehetne ezt elintézni rá nézve lelki megrázkódtatás nélkül(vizsgálatok, pszichológus, gyámügy)??

2013. aug. 21. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy élettársak vagy házasok voltatok teljesen lényegtelen.

A gyerekelhelyezés módosítását 2 évente lehet kérni, ha ez igaz amit írsz van esélyed nyerni csak harcolni kell érte nem feladni. 14 éves kor alatt a gyerek véleménye nem egyenlő a döntéssel.

2013. aug. 21. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha minden szó igaz, mondom még egyszer, ha MIND igaz és ezt bizonyítani is tudod, akkor minden további nélkül neked ítélik. Viszont ha csak a fele igaz, biztosan nem kapod meg. Gyámügyhöz fordulj első körben, ők eligazítanak, merre hogy. Kimennek hozzájuk és hozzátok is környezet tanulmányra. Bemennek az iskolába, orvoshoz, védőnőhöz, szomszédokhoz. Neked kell rendelkezned rendszeres jövedelemmel, hogy tudd biztosítani a gyerek igényeit. Ha ezzel nem rendelkezel akkor esélyed sincs. Akkor sem ha anyukánál sem biztosítottak a feltételek, akkor ha lehet nem emelik ki a családból. (faramuci törvények és kiskapuk vannak) Viszont ha te nem rendelkezel jövedelemmel és tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor kiemelik a családból és intézetbe, nevelőotthonba kerül. Érdemes ezeket szem előtt tartani, jól átgondolni. Sok sikert kívánok!
2013. aug. 22. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Blabla babla én jobb vagyok mint anyuka... én nem veszekszek senkivel blabla.... ugyan ugy cigizezek de az nem számit csak anyuka rossz blabla.... én nem csinálok a nömnek új kölyköket....csak anyuka szül ujakat blabla...
2013. aug. 22. 02:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos, igaz, amit leírtam, ha nem lenne az, akkor ki sem írtam volna, minek?Tisztában szeretnék lenni az esélyeimmel!

A 3. válaszadónak: sajnos, nem csak blabla van, én nem gondolnám úgy, hogy el kell venni a kislányom, ha azt látnám, hogy normális körülmények között él, elvégre az anyukája, akire minden gyereknek szüksége van!És azt sem írtam, hogy mi nem veszekszünk, de nem!! a gyerek előtt!És nem is elszakítani akarom(láthatás meglenne), nem magamnak, hanem a gyereknek akarok jobbat!

2013. aug. 22. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as jot nevettem :))))) meg apukanal is lehet uj gyerkoc :) de am en is ismerek ilyen anyukat aki "igy neveli" a gyereket.. Sot azota plusz 2gyereke van 2apatol xD osszesen 3gyerek 3apatol...ez nem vicc ferjem ex nojerol van szo, 1-2 ho utan szeret teherbe esni es gondolja ez eleg egy kapcsolathoz.. Most megint van fiuja fogadas indult mikor lesz megint terhes :)) csak a ferjem kisfiat sajnaljuk :( o is mindig budin es koszosan jon( na nem a jatszi terek miatt, oda max mi visszuk csak) ruhakra nem telik de bagora mindig....... Dolgozni minek dol a penz a gyerekek utan, albit egyik exanyosa fizeti neki... Szoval en siman elhiszem h az az " anyuka" is ilyen... Amugy parom is cigizik de a mi lakasunk nem buzlik, ruhainknak oblito illata van... Ennyit szamit h a lakasban nincs bagozas...
2013. aug. 22. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Es persze meg nincs kozos gyerekunk, pedig mar 5eve egyutt vagyunk :)) 5-os voltam
2013. aug. 22. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!