Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Él valaki még kb 110 ezer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki még kb 110 ezer ft-ból, hárman? Csak én keresek, a lányom még tanul, a fiam már nem tanul, dolgozna, de még nincs állása.

Figyelt kérdés
Úgy néz ki elválunk, mindenesetre 2 napja külön mentünk.Aki hasonló cipőben jár, adjon tippeket, tanácsokat a lelki, és fizikai túléléshez...
2009. nov. 4. 08:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi hamarosan hárman fogunk élni 60.000-ből, mert a párom nem talál állást. Szerencsére vannak tartalékaink, de ki tudja, meddig... A tanácsom: nadrágszíjat teljesen összehúzni, minden fillérhez ragaszkodni, olcsó cuccokra kell átállni.

És persze a fiad ezerrel keressen állást, minden nap küldjön önéletrajzokat, oda is, ahol nincs állás meghirdetve. Mellette bújja az újságokat is, és kilincseljen cégeknél. Egy percre ne álljon meg, mindenhova telefonáljon.

2009. nov. 4. 08:42
 2/41 anonim ***** válasza:
36%
amíg nincs jobb, a fiad igazán elmehetne a tescoba árutöltőnek. csak nem esik le az aranygyűrű az ujjáról. oda bárkit felvesznek. vagy vállaljon el minden alja munkát is, csak pénz legyen.
2009. nov. 4. 08:52
 3/41 anonim ***** válasza:
97%

A tisztítószereken könnyű spórolni:)))

Öblítőnek,felmosáshoz,ablaktisztításhoz,bútortörléshez ecetes víz, mosáshoz mosódió(évente egyszer kell vennem az 4000ft,pedig hetete 3x mosok),mosogatáshoz,nagyon felületek tisztításához mosószóda,ehhez ahhoz szódabikarbóna:)

2009. nov. 4. 09:27
 4/41 anonim ***** válasza:
9%

Hát én ennyiből egyedül nem tudnék megélni,keress jobb állást. Amúgy meg unalmasak már ezek a kérédések,hogy ki mennyiből tud megélni.:D Idegesítő háziasszonyok.

18/L

2009. nov. 4. 09:45
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Erre nem is mondok semmi pláza pics@ :/ Szülőcik tolják jó sokáig a lapos popsid alá a cuccokat,csak egyszer nehogy nagyot huppanj:/
2009. nov. 4. 09:54
 6/41 anonim ***** válasza:
80%

08:52

Én 27 évesen elvállalnék bármit érettségivel meg szakmával, de NINCS semmi!!! Mindenhol már munkakölcsönzökön keresztül mennek a dolgok aztán hiába jelentkezel, vissza se jeleznek...

Adecconál voltam rtegnap is, a kirakat tele van tapétázva munkajánlatokkat, miközben az elbeszélgetésem zajlott bejött egy hasonszőrű fiatal srác hogy konkrétan miylen munka lenne amit akár már a jövö héten el lehetne kezdeni?

válasz: Hát konkrétan nincs most igazából semmi de nagy valószínáséggel lesznek munkáka jövö hónapban, addig is töltse kia jelentkeztési lapot és jöjjön el majd interjura...

Hát kössz szépen!

2009. nov. 4. 10:04
 7/41 anonim ***** válasza:
77%

Egy tanács, mondjuk nem hivatalosan visszafogadhatnád a fiadat (ez alap lenne) Hivatalosan meg megpróbálhatnátok az egyszeri támogatásigénylést a nevére..

Az is pénz mégha nem is sok..

2009. nov. 4. 10:09
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

most 37 000 -ből vagyunk 4-en, a párom ennyit kap 4 órás munkát talált, én nem találok, pedig keresek még éjjel is a neten, a kiadásunk 140 000 lenne, de mivel nincs miből, az összes hitelünket felmondják. És mielőtt valaki beleköt a netbe, 3400 Ft havonta, felesbe anyósomékkal, mert ide járnak netezni, és ha szüneteltetem, akkor is kell 2 000 Ft-ot fizetni havonta. Így olcsóbb nekem, hogy megfelezzük az árát, és még van is. Lemondani csak 4 hónap múlva lehet, akkor jár le a hűség.

Szóval most csak tengünk-lengünk mind.

A pénz, amit keres megy a lakáshitelre, a csp-ből élünk.

2009. nov. 4. 10:11
 9/41 anonim válasza:
93%

Bocsi nem a kérdésre, csak egy válaszolónak:

Én tescoba dolgozom, nálunk (Gy-M-S megyei tesco) nincs felvétel.Még azok emberek helyett sem vehetünk fel, aki éppen táppénzen van vagy épp felmondott.

2009. nov. 4. 10:17
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi a jövedelmed, igényelhetsz az önkormányzattól egy sereg támogatást. Nem írtad merre laksz, de fűtés, lakásfenntartás...stb-re kérhetsz támogatást. Ennek járj utána! Kitartást, együtt érzek veletek. Amúgy országrésze válogatja, mennyit ér ez a pénz...csak azért, mert valóban egyedül sem sok pénz, de két gyerekkel meg pláne. Elváltok írtad...a férjednek hozzá kell járulni a gyerekek neveléséhez!!!
2009. nov. 4. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!