Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éve ismerem a férjemet,11 éve vagyunk házasok, van egy csodálatos 4 éves gyerekünk.2 hete kiderült, hogy van egy másik nő az életébe. Megérte elveszíteni a családját?
Úristen,mintha rólam írtál volna:( Csak az én férjem egy munkahelyi szajhával csinálta(ja?) 10 hónapos babánk van... Én próbáltam megbocsájtani (állítólag megbánta),de nem jó már így sem, és nem is vagyok biztos benne, hogy "végzett" a ribanccal...Az biztos, hogy egy ilyen után nem jó együtt élni, most ne a gyereket nézd - neki is jobb, ha Te nyugodtabb vagy. Ha tudsz,lépj, hamarabb szabadulsz a lelki tehertől, így csak felőrlődnek az idegeid:(
Kitartás!!
Ha a vőlegény ennyire bízik, én lemásolnám a szerelmes leveleket és a kezébe(! nehogy megint el tudjon valamit tüntetni a nő) adnám.
Amúgy pedig tényleg jobb, ha leírod ezt az embert, sajnos úgy tűnik, ő már máshoz vonzódik. Próbálj függetlenedni, munkát találni és minél előbb kilépni a házasságból. A kicsinek is jobb, ha nem lát feszültnek és ha nem kell vasárnap azután érdeklődnie, hogy hol az apja. Minden jót és sok erőt kívánok!
Jaj Drágám, látom aludni sem tudsz. Pedig próbálj meg pihenni, nem olyan nagy tragédia ez. Legalább kiderült, és új lappal tudsz kezdeni. Csak valahogy rá kéne venni a férjedet, hogy költözzön el ő. Mert lehet hogy ő úgy gondolta, hogy ez az édes négyes az idők végezetéig folytatódik, és gondolom ezt te nem szeretnéd.
Szóval ha egyelőre nem tudsz elköltözni, az is megoldás, ha a házat felosztjátok, hogy melyik szoba kié, mik a közös helyek. És mindent oldjon meg magának, legyen külön fakkja a hűtőben, nem mosunk rá, nem főzünk neki, nem takarítjuk a szobáját, házirendet csinálunk, hogy a közös helyiségeket mikor ki takarítja, ilyesmi. Gondold át hogy mit szeretnél. Szóval haverira is lehet venni a figurát, és akkor más csak lakótársak lesztek. És én elmennék egy ügyvédhez, hogy elkőkészítsem a válást, és elmennék munkát keresni, na meg pasit is :) Ezért, felosztanám, hogy melyik este vigyáz ő a gyerekre, melyik este én, és a szabad napjaimon elmennék barátnőkkel pasit fogni, nem vagy még öreg, kicsíped magad, hidd el, azonnal lesz jelentkező :)
Szóval az új felállást neked kell bedobnod, mert ő nem fog változtatni, el sem fog menni, csak nézheted tehetetlenül a vigyorgó képét. Úgyhogy ennek vége. Persze nem kell vele veszekedni, de én azt tenném amit fent írtam. Mivel kénytelen vagy vele lakni, ezért a számlákat fizesse ő, adjon neked gyerektartást, amiből magadnak és a gyereknek vásárolsz, így valamennyire független lehetsz, úgymond egy előre hozott bírósági ítélet lenne.
Ha nem hajlandó ehhez alkalmazkodni, akkor bizony elköltöznék anyámhoz, akár mennyire is messze lakik, ugyanis nincs joga téged ilyen helyzetbe kényszeríteni. A gyerek miatt ne aggódj, máshol is ugyanolyan hamar talál barátokat, még nagyon kicsi.
De előtte mindenképpen elmennék ügyvédhez, vagy ha sokat kér, akkor elhívnám a nővérét, te barátnődet, és közönség előtt elmondanám, hogy gondoltam a külön életünket. Hogy legyen tanúm mire mondott nemet. Mert ha nem akar válni, tehát a közös megegyezés nem megy, akkor a bíróság minden körülményt vizsgálni fog, azt is, hogy te mit ajánlottál fel neki, milyen megoldást.
Úgy elsőre ennyi jutott eszembe, de mindenképpen neked kell lépned, mert ő nem fog!!!!!!! és nézd, ő már régóta nem akar veled lenni, nem véletlenül ismerkedett a neten. Úgyhogy nem a nő mászott rá valószínűleg. Sajnos van ilyen, ezen nem lehet változtatni, és felesleges rá ezért haragudni, csak azért kell, hogy hazudozott neked, és még most is azt teszi, mert ne legyenek kétségedi, a NŐVEL VAN A MUNKAÜGYI KIRÁNDULÁSON :) tuti biztos.
Fel a fejjel, és sok sikert és kitartást :) és kezdj el eljárni és feleleveníteni a régi barátságaidat. jót fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!