Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Visszaigényelhetem valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaigényelhetem valahogy az 5 év alatt kifizetett tartásdíjat ha beigazolódik hogy nem én vagyok a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Néhány éve elváltam és többször felmerült bennem hogy lehet hogy nem is én vagyok a kislány apja. Sokkal inkább az anyjára hasonlít mint rám. Gondolkoztam apasági dns teszten, de eddig nem mertem belevágni. Úgy tudom hogy elég drága, és a vesztes fél fizeti a teljes költséget. Vagyis csak akkor fizetné a díjat az exnejem ha beigazolódna a gyanúm. Tényleg így van ez?
2013. szept. 9. 12:39
1 2 3 4
 21/32 Andizsuzsi ***** válasza:
kedves anonim
2013. szept. 9. 19:37
 22/32 Andizsuzsi ***** válasza:

bocs. szóval ha figyelmesen olvastad a válaszaimat, egyszer sem mondtam olyat, hogy meg se próbálkozzon kérdező a dologgal. Én csak a gyerek érdeke szempontjból próbáltam meg Megközelíteni a kérdést.

kérdező nem tett utalást sem arra, hogy anyuka trükkös lett volna sem arra, hogy tudomása szerint félrelépett volna. Egyetlen oka az, hogy nem akar fizetni. Én ugyan női aggyal gondolkodom, de jobban érdekelne maga a tény, hogy az a kisgyerek, akit 7 évig a sajátomként szerettem, esetleg másé, mint az anyagi oldala. de visszakérdezek én is. Az nem merülhet fel, hogy kérdező egyszerűen egy gerinctelen alak? miért következik abból, hogy a gyerek nem rá hasonlít, hogy a felesége rászedte, kihasználta stb?

2013. szept. 9. 19:52
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem ha a nevedre veted a kislányt senkit nem fog érdekelni hogy te vagy e a biologiai apa.
2013. szept. 9. 21:22
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Andizsuzsi, nyilván nem rád utaltam ezzel a kérdéssel, hanem mondjuk a #3, #5 válaszra itt pl... meg érdekes módon minden ilyen kérdésnél van egy 62%-os válaszoló, aki bemondja ezt a blődséget smit itt az előző, pl. az általam már előbb linkelt kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

a #41 alatt találod ezt a hamis infót.

Nem tudom, mit remélnek attól, ha megpróbálják megtéveszteni a kérdezőt...

Na, és a te felvetéseidre reagálva, egyfelől a szabályokat ugye nem egyedi esetekre szabják, tehát ahhoz, hogy miért kell a nő perindításához gyámhatósági hozzájárulás is, teljesen közömbös, hogy az itteni Kérdező exe hogy viselkedett, vagy hogyan nem, az ilyen szabályok visszaélések lehetőségeit próbálják kizárni.

Azt meg végképp nem vágom, hogy miért lenne valaki attól gerinctelen, mert kétsége támadt az apaságát illetően? Nyilván csináltat majd egy anonim tesztet, ha aszerint ő az apa, akkor megnyugszik, ha meg nem ő az apa, akkor a kétsége beigazolódott, és nyilván megteszi a megfelelő jogi lépéseket. Hol van ebben szerinted bármi gerinctelenség?

2013. szept. 9. 21:39
 25/32 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk is egy az egyben rám hasonlít, ugye tudod, hogy ez semmit sem jelent?
2013. szept. 10. 08:45
 26/32 anonim ***** válasza:

#25, a gyanú nem attól gyanú, hogy racionális vagy nem az, hanem egyszerűen befészkeli magát az ember elméjébe, és ottan van... napestig győzködhetsz egy nőt is arról, hogy a férje nem azért túlórázik, mert csalja őt, ha egyszer megjelent benne a gyanakvás...

Szerencsére ma már van mindenki által elérhető áron egyszerű módszer, ahogy ezt az apasággal kapcsolatos gyanút el lehet oszlatni, vagy be lehet igazolni... ráadásul olyan anonim módon, hogy senkinek sem kell tudnia róla, tehát, ha hamisnak bizonyul a gyanú árnyéka, az nem tesz kárt senkinek...

Az, hogy "a gyerek nem is hasonlít rám" az nyilván nem ok önmagában egy perre, de ok lehet adott esetben egy DNS-tesztre.... oszt az ember vagy megnyugszik, hogy "mégis tőlem van", vagy beigazolódik a gyanú és lesz alapos oka perelni.

2013. szept. 10. 09:10
 27/32 anonim ***** válasza:

Az azért elég hülye hozzáállás, hogy a kérdezőnek nem a kislány számít, csak az, hogy ne kelljen fizetni.

Ennyi erővel én érezzem magam szarul minden egyedülálló anya miatt és minden elhagyott gyerek miatt, mert nem fizetek nekik semmit...

Miért kéne neki másnak a gyerekére fizetni?

A legjobb az lenne, ha elvégeztet egy anonim tesztet, kiderül, hogy nem ő az apa, aztán ügyvédhez fordul.

Az egy dolog, hogy a gyereknek hátránya származik belőle, hogy leveszik a nevéről, de a kérdezőnek mi hátrány az, hogy papíron van egy gyereke, ami nem az övé, ezt hogy oldanád meg? A gyerek neve mellé tegyenek egy csillagot és írják oda, hogy csak a nevén van, de nem az övé?

2013. szept. 10. 12:44
 28/32 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi leszek, Kérdező végül is rászánja-e magát és a 30 rugóját és megcsináltatja-e a tesztet, és mi lesz az eredménye...
2013. szept. 10. 14:51
 29/32 Andizsuzsi ***** válasza:

Biztos az én h@lye női agyam a hibás, és gondolom, hogy a válaszadók zöme férfi, de én erősen nehezményezném, ha a férjem annak okán jelentené be (vagy nem, ez most lényegtelen), hogy dns vizsgálatot kezdeményez, mert a nagyobbik fiúnk az édesanyámra hasonlít, nem őrá. Persze ha bárminemű oka lenne a feltételezésnek, az más eset lenne. De kérdező többszöri megszólításra sem reagált arra, hogy van-e tudomása vagy akár csak halvány sejtése a felesége félrelépéséről. Ő egyszerűen csak nem akar gyerektartást fizetni, és hátha... Ami pedig visszatartja a vizsgálattól (és feltételezem, hogy emiatt nem is fogja meglépni) az az, hogy ha mégsincs igaza, akkor ablakon kidobott pénz volt.

Azt meg, hogy titokban elviszi valaki a gyereket dns vizsgálatra, és ha kiderül, hogy mégiscsak az övé, akkor lapít, mint szär a fűben, mintha mi sem történt volna, nem minősítem. Ha valakinek kételye merül fel, legyen annyi vér a pucájában, hogy odaáll az exe elé, mondván: "kisanyám úgy gondolom, hogy félred@gtál amíg együtt voltunk, és szeretnék róla megbizonyosodni. Ne csak akkor verje a mellét, ha kiderül, hogy igaza volt, álljon ott akkor is, ha az derül ki, hogy nem volt.

2013. szept. 10. 15:41
 30/32 anonim ***** válasza:

Andizsuzsi, ha megnézed az oldalt, nem kell senkinek sehova vinnie a gyereket, fogsz 2 db fültisztító pálcát, az egyikkel megtörlöd a saját szád belső részét, a másikkal a gyerekedét, és beküldöd a laborba, ennyi. Senki sem fog tudni róla, még a gyerek se, ha nem látott már 6200 db Helyszínelők-et :)))

És mivel a labor sem tudja, hogy kié a minta, a lelet is úgy néz ki (ezért nem hivatalos) hogy a beküldött 2 minta között van/nincs rokoni kapcsolat. Ez manapság a férfiak lehetősége, joga és titka maradhat, hogy bízik, vagy azért csekkol... pont úgy, ahogy az AB kérdésében meg a nő dönthet a férfi nélkül akár...

Szóval nyilván nem állítok, hisz nem ismerlek titeket, de ha a férjed úgy döntene, hogyy gyanakszik és csekkol, azt te nem is tudnád... szóval nincs min lapítani... ismerve a statisztikát, ami szerint az európai gyerekek kb 8%-nak nem az a biológiai apja, akit annak hisznek, ma az érintett nők nyugodtan és joggal parázhatnak, mert ottan lóg a nyakuk felett a Damoklész bácsi kardja. És nem gondolom, hogy ez baj lenne, mindösszesen visszavesz az eddigi elég egyoldalú kiszolgáltatottságból a férfiak oldalán.

Na, aki meg biztosan nem érintett az ügyben, annak meg nyilván nincs mitől paráznia, pusztán azt kell elfogadnia, hogy a férfinek alapvető joga van kontrollálni, mielőtt felvállal apai kötelezettségeket, ez nem ok semmiféle sértődésre.

De vannak már elég sokan, akik kötelezővé tennék, pont mert elég olcsó ma már a minden szülésnél való használatra (ott ugye felesleges is a trio) és alapból meghiúsítana mindenféle kakukkfióka-neveltetési tendenciát... és pont az a fő érv a kötelezővé tétel mellett (aminek én mellesleg ellene vagyok) hogy akkor nem tudnának megsértődni sem a nők a bizalom-hiányon...

2013. szept. 10. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!