Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két hónap után szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónap után szeretnék elválni a férjemtől. Meg kell indokolnom, hogy miért? Kinek kell fizetni a válópert, kell e ügyvéd nekem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
És mindez azonnal az esküvő után kezdődött,hogy téged cselédként használt.Persze,nyilván.Biztos régóta ismerheted a férjed,ha hozzámentél és ez most ütközött ki.
2013. aug. 31. 16:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
4. válaszolónak: Nem mondtam/írtam egy szóval sem, hogy biztosan a férj az áldozat. Azt írtam, hogy ez gáz... akármi történt (ami itt senkire nem tartozik szerintem), akkor is gáz. Mindegy ki a hibás, mindegy mi történt...
2013. aug. 31. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Indokolni nem kell. Ügyvéd sem kell, ha mind a ketten megegyeztek, tehát nincs bonyolult vita, hogy kié a mosógép.

A felperes fizeti a válóper díját (30 ezer), illetékbélyegben kell a kereset beadásakor megfizetni.

2013. aug. 31. 16:29
 14/21 anonim ***** válasza:
A költséget az fizeti be, aki beadja a keresetet. Attól függetlenül, a végén megkérdezik, hogy akarod-e, hogy osztódjon a költség, akkor behajtják a (volt)férjeden. És ügyvéd nem kell, akkor , aznap el is választanak, ha mind a ketten benne vagytok. Én 6 hónap után váltam, sima ügy volt.
2013. aug. 31. 17:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. aug. 31. 18:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Az Anyakönyvi Hivatalba nem fogják semmisé tenni a házassági kivonatotokat, mert ez törvénytelen.
2013. aug. 31. 18:51
 17/21 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel, hogy ne kelljen az okmányaimat kicseréltetnem.
2013. aug. 31. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
De tényleg, kedves kérdező! Hogy van ez? Két hónap alatt ekkorát változott a párod?
2013. aug. 31. 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

21:38-as "De tényleg, kedves kérdező! Hogy van ez? Két hónap alatt ekkorát változott a párod?"

Nem a kérdezö vagyok, de elöfordulhat ilyesmi.

Az ismeretségi körömben az elmúlt 4-5 évben legalább 7-8 olyan párról tudok, akik évekig éltek együtt, és semmi gond nem volt, az ottthoni munkákat megosztották egymás között, a férfi normálisan viselkedett a növel.

Aztán összeházasodtak, és attól kezdve a férj volt a "úristen", a nö meg a "rabszolga", mert "most már össze vannak kötve, a feleség az ö tulajdona", és a férj lett a "családfö", és ettöl kezdve ö mondja meg, hogy mi hogy van, "ö parancsol, a feleség dolga meg, hogy engedelmeskedjen".

Sajnos elöfordul ilyen és akár 6-8-10 éves együttélés után is.

2013. szept. 1. 08:34
 20/21 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van - mi egy éve vagyunk házasok, 8. hónapban vagyok és egyszerűen mindent én csinálok, a hétvégén ha itthon is van leül a gép elé, filmet néz, vagy bármi mást... én is elválnék a helyedben - inkább előbb mint utóbb. Sok sikert a továbbiakhoz! :-)
2013. szept. 1. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!