Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jelenthetem fel a volt férjem gyerektartás nem fizetése miatt, ha 6 hónapja nem fizet? 30 e ft-t kellene minden hónap 10ig, a két fiamra.
2010 márciusában tettem meg a feljelentést a rendőrségen, mert a nem fizetés a kiskorú veszélyeztetése....
azóta idén januárban volt a büntető tárgyalás. vége még nincs, majd valamikor szeptemberben lesz még, persze menet közben 3 tárgyalást elnapolt a bíróság (az elsőt még tavaly, majd 3 hónappal későbbre tűzte ki az új időpontot, ez volt most januárban) a többit január óta.... tehát tényleg fontos a gyermek ....
a végrehajtó semmit sem tesz... csak tologatja a papírokat.
"szegény" rossz körülmények között él.... de ügyvédre van pénze, szerintetek 6 év alatt mennyit fizetett az ügyvédnek? + a fellebbezések, illetékek....
és persze ha végre kapnék papírt a végrehajtótól, hogy sikertelen a végrehajtás (horribilis összegért van kitűzve az ingatlan, a mai viszonylatban irreálisan magas!!!!)
az állam által megelőlegezett gyerektartásra nem vagyok jogosult mert 3000 (háromezer) forinttal meghaladom az 1 főre eső jövedelem összegét.
Azt mindenki elhiszi, mert olyan hihető, hogy életerős emberek nem dolgoznak, vagy csak havi 40.0000, Ft-t keresnek... ebből ügye meg mit fizessen....
a jog a bűnözőket védi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!