Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha most azt mondanám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most azt mondanám, hogy vége, akkor nagyon szemét lennék a családommal?

Figyelt kérdés
A feleségem elkövetett egy hibát, amit megbánt. Megbeszéltük, hogy megpróbáljuk helyrehozni a kapcsolatot a gyerekekért és magunkért is. A nejem nagyon igyekszik és Isten lássa lelkem, én is próbálkozom, úgy teszek, mint ha minden rendben volna, de nekem ez így nem jó, nem tudok megbocsátani, már egyáltalán nem szeretem. Nem tudom, hogy ő mennyit érez ebből, mert én próbálom nem kimutatni. Nem gyűlölöm, nem akarom bántani, de nem érzem jól magam mellette.
2013. aug. 24. 08:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Lehet egy utolsó kérdésem?:)

Gondolom a megcsalás óta szexeltetek! Mégis hogy tudtál "teljesíteni" ha így gondolkodsz a témáról?

Bocsi ha túl magánjellegű!

2013. aug. 25. 15:42
 22/36 A kérdező kommentje:
Szexelni könnyű, ahhoz nem kell szerelmesnek lenni, máskülönben a prostituláltaknak sem lenne munkájuk. Vannak természetes igényeim és ő felkínálkozik. Mint mondtam már, én is próbáltam helyrehozni a házzasságot, természetes, hogy nem löktem el magamtól.
2013. aug. 25. 15:48
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbáltad. Nem megy. Az a tisztességes, ha ezt minél előbb tisztázod vele.
2013. aug. 25. 20:38
 24/36 anonim ***** válasza:

De ez annyira elkeserítő,hogy a gyerekeid most ezért nélküled nőjenek fel? Mármint a mindennapi jelenléted nélkül! Egy másik pasi,vagy pasik mellett?

A francba de hülye tud lenni néha az ember mi? Felelőtlenül belemegy dolgokba,nem érdeklik a következmények! Másrészt meg miért is lennél boldogtalan más hibája miatt? Ehh,nincs ötletem!

Mit döntöttél?

2013. aug. 25. 21:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Te már írtál ki egy kérdést, ugye? Hűtlen feleség, könyörög, sír, te pedig totál érzéketlen voltál iránta. Az te voltál, ugye?
2013. aug. 26. 05:09
 26/36 A kérdező kommentje:

Nem, én végig próbáltam megértő lenni, nem veszekedtünk, megbeszéltük, de részemről nem sikrült.

Még nem tudom, hogy mikor és hogy közöljem vele, hogy elhagyom, nagyon félek a beszélgetéstől. Az biztos, hogy nem szeretném folytatni.

2013. aug. 26. 07:11
 27/36 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a feleséged helyében én minél előbb szeretném tudni,mert a jelenlegi helyzet,hát,hogy is mondjam,nem kissé megalázó! Mármint így,ismerve az érzéseidet!

De a gyerekek ne legyenek a közelben jó?

2013. aug. 26. 15:37
 28/36 anonim ***** válasza:

azt hiszem, a 7es voltam..

Én 5 éves voltam, amikor elváltak a szüleim, sohasem veszekedtek előttem, persze a feszültséget éreztem. Felnőve azt gondolom, jobb volt ez így. A gyerekek nagyon megérzik a feszültséget.

Ha kellően fel vannak készítve, sok beszélgetéssel, akkor nem árt úgy a válás, mint egy mérgező kapcsolat. Szerintem.

2013. aug. 26. 22:34
 29/36 anonim válasza:
100%
Nehéz ügy, főleg, ha ragaszkodsz a gyerekekhez és nem veled maradnának. Én is azon az oldalon vagyok, akit megcsaltak, csak én nőként. Én első perctől úgy gondoltam, hogy nem tudok mellette úgy élni, mint előtte, totál eltűnt a bizalom. Azt gondolom, hogy attól, hogy a felnőttek között megszűnt a szerelem és tisztelet, attól még a gyerekeknek nem feltétlenül kell megsínyleniük. De valószínű, ha mégis úgy döntenél, hogy kitartasz mindezek ellenére mellette, akkor előbb-utóbb felhánytorgatnád neki a múltat, és azt, amit esetleg most még normálisan le tudnátok zárni, később már csak nagyobb fájdalommal és egymás hibáztatásával. Nálunk is visszajött volna a férjem, én voltam, aki azt mondta, hogy végleg vége. Azóta kaptam hideget és meleget is tőle, mert ő "mindent" megpróbált. Erre szerintem Neked is fel kell készülni, mert valószínűleg most jött rá, hogy mit veszített a kilengésével. És szerintem teljesen normális, hogy már nem kívánod, mert ez nem ugyanaz, mint a házasság előtti partnerei. Viszont szerintem, azt megalázásnak fogja érezni, hogy mindennek ellenére lefeküdtél vele. Ha nem érzed vele jól magad, akkor arra se használd, hogy a vágyaidat kielégítsd, és inkább valld be neki, hogy elmúlt a bizalom, ezzel együtt a szerelem, a szeretet és a tisztelet is, és így nem szeretnéd leélni az életedet.
2013. aug. 26. 22:58
 30/36 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, most párterápiát akar. Nem hiszem, hogy ez bármit is megoldana.
2013. aug. 31. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!