Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most azt mondanám, hogy vége, akkor nagyon szemét lennék a családommal?
Lehet egy utolsó kérdésem?:)
Gondolom a megcsalás óta szexeltetek! Mégis hogy tudtál "teljesíteni" ha így gondolkodsz a témáról?
Bocsi ha túl magánjellegű!
De ez annyira elkeserítő,hogy a gyerekeid most ezért nélküled nőjenek fel? Mármint a mindennapi jelenléted nélkül! Egy másik pasi,vagy pasik mellett?
A francba de hülye tud lenni néha az ember mi? Felelőtlenül belemegy dolgokba,nem érdeklik a következmények! Másrészt meg miért is lennél boldogtalan más hibája miatt? Ehh,nincs ötletem!
Mit döntöttél?
Nem, én végig próbáltam megértő lenni, nem veszekedtünk, megbeszéltük, de részemről nem sikrült.
Még nem tudom, hogy mikor és hogy közöljem vele, hogy elhagyom, nagyon félek a beszélgetéstől. Az biztos, hogy nem szeretném folytatni.
Ha én lennék a feleséged helyében én minél előbb szeretném tudni,mert a jelenlegi helyzet,hát,hogy is mondjam,nem kissé megalázó! Mármint így,ismerve az érzéseidet!
De a gyerekek ne legyenek a közelben jó?
azt hiszem, a 7es voltam..
Én 5 éves voltam, amikor elváltak a szüleim, sohasem veszekedtek előttem, persze a feszültséget éreztem. Felnőve azt gondolom, jobb volt ez így. A gyerekek nagyon megérzik a feszültséget.
Ha kellően fel vannak készítve, sok beszélgetéssel, akkor nem árt úgy a válás, mint egy mérgező kapcsolat. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!