Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha most azt mondanám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most azt mondanám, hogy vége, akkor nagyon szemét lennék a családommal?

Figyelt kérdés
A feleségem elkövetett egy hibát, amit megbánt. Megbeszéltük, hogy megpróbáljuk helyrehozni a kapcsolatot a gyerekekért és magunkért is. A nejem nagyon igyekszik és Isten lássa lelkem, én is próbálkozom, úgy teszek, mint ha minden rendben volna, de nekem ez így nem jó, nem tudok megbocsátani, már egyáltalán nem szeretem. Nem tudom, hogy ő mennyit érez ebből, mert én próbálom nem kimutatni. Nem gyűlölöm, nem akarom bántani, de nem érzem jól magam mellette.
2013. aug. 24. 08:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

A gyerekek megérzik,ha nincs rendben köztetek valami! Ha kínos a feleséged közelsége és ezen nem tudsz változtatni és egyre rosszabb lesz a helyzet az a gyerekeknek is kárára válik! Valamit tenned kell mihamarabb,de hogy mi lenne a jó megoldás azt csak Te tudhatod!Mindenesetre a képmutatás,a "csináljunk úgy mintha minden rendben lenne" viselkedés nem megoldás! Egyre nagyobb lesz a szakadék ami elválaszt benneteket és el fogsz jutni arra a pontra ahonnan már nincs visszaút! Ha ugyan még el nem jutottál!

Az őszinteség,még ha fáj is,sokszor gyógyír ezekre a bajokra! Beszélgessetek!

2013. aug. 25. 13:26
 12/36 A kérdező kommentje:

Nem érzem úgy hogy van visszaút.

Engem az bánt leginkább, hogy látom, hogy mennyire igyeszik, ezért bűntudatom van, amiért nem szeretem. Félek a reakciójától, nem tudom, hogy mikor és hogy mondjam el neki és azt sem tudom, hogy hova menjek, mert utána nem maradhatok, ez nyilvánvaló.

2013. aug. 25. 13:56
 13/36 anonim ***** válasza:
Na de most őszintén! Csak a megcsalás óta érzel másként iránta vagy már előtte is voltak gondok?
2013. aug. 25. 14:31
 14/36 A kérdező kommentje:
A megcsalás óta. Persze annak is megvoltak az okai, de én ezerszer jobban éreztem magam a kapcsolatban.
2013. aug. 25. 14:37
 15/36 anonim ***** válasza:
50%
Szóval ő nem érezte magát jól a kapcsolatotokban és ezért csalt meg? És most jól érzi magát? Kötve hiszem! Akkor mi a biztosíték,hogy többet nem teszi meg? Nem ez jár a fejeden?
2013. aug. 25. 14:40
 16/36 A kérdező kommentje:
Az jár a fejemben, amit már mondtam, nem érzek iránta semmit, nem tartom vonzónak, nem érdekel, hogy mi van vele. Ha kidrülne, hogy most is csal, nem lennék már csalódott.
2013. aug. 25. 14:46
 17/36 anonim ***** válasza:

Mint írtad csak a megcsalás óta érzed ezeket,megkérdezhetem egyenesen? Nem bántásból!

Megundorodtál tőle a másik férfi "testi közelsége" miatt?

2013. aug. 25. 15:01
 18/36 A kérdező kommentje:
Igen, ez így igaz.
2013. aug. 25. 15:13
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

Mielőtt összejöttetek volt már mással testi kapcsolata? Tudom,hogy az más,de érdekelne!

Meg még az,hogy feltételezem Te sosem csaltad meg! Ugye?:)

2013. aug. 25. 15:23
 20/36 A kérdező kommentje:

Nem csaltam meg soha.

Neki pedig nyilván volt kapcsolata előttem is. Viszont ez más.

2013. aug. 25. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!