Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez már a biztos válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a biztos válás?

Figyelt kérdés

külföldön élünk férjemmel kb három éve. én kikészültem, nem az én világom, egyszerűen nem bírom itt. alig van ismerős, nagyon messzire élünk, ritkán járunk haza, a meló nem a legjobb, a kapcsolatunk is nagyon rossz. tervben volt hogy hazamegyünk férjemmel letelepedünk és jöhet egy gyerek. de mára minden megváltozott. ő már nem akar hazajönni velem, én nem akarok itt maradni. a házasságunk is cska a veszekedésről a civakodásról szól. egyszerűen minden megromlott. a válásról beszélgetünk most. lehet még visszaút? már próbálkoztunk többször helyretenni a dolgokat de nem sikerült. van még így értelme bárminek is vagy hagyjuk abba és menjek haza? tapasztalatok?

köszönöm előre is...

29 n

2013. aug. 24. 06:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A 8-nak igaza van.

Kérdező én megértelek.Sok évvel ezelőtt ugyanebben a helyzetben voltam.Én elváltam és maradtam sok sok évig,és végül 25 év után mégis hazajöttem.Más életszínvonalon élek ez tény,habár Németországban is forgattam a pfenningeket,de jobban érzem magam.Az embernek vannak anyagi igényei és érzelmi igényei is.Az ideális az ha a kettő egyensúlyban van.Ha érzelmi hiány van,akkor a pénz sem ér semmit.Nem tudom miért gondolják azt egyesek,hogy külföldön könnyű.Sok mindenben sokkal nehezebb.Ott is vannak problémák melyek minden bizonnyal mások,de nem kisebbek.Úgy ledarálja az embert az ottani élet,hogy észre sem veszi.

Ezt neked kell mérlegelned,és eldöntened,hogy mik az igényeid,a számodra mi a fontos.Szerintem a férjedtől függetlenül.Az ember ne más miatt maradjon vagy menjen,csak maga miatt.

2013. aug. 24. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Eléggé eltérnek az elképzeléseitek a jövőről, - most mindegy is kinek a hibája ez (a férjed véleménye változott nagyobbat) - de nem fog visszaváltozni.

A ygerektrpl van még szó köztetek? Ő mit mond erről?

Az talán még elég motiváció lehet, ha az se, akkor szerintem kár tovább húzni.

2013. aug. 26. 22:59
 13/13 maccigabor válasza:
Ami nem megy nem kell erőltetni,mert az egyenlő a boldogtalansággal!
2013. aug. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!