Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki úgy vált el a férjétől, hogy a gyerekük 16 hónapos és imádja az apját?
Azt gondolom, nagyon megijedt ,hogy akár nagyobb baj is lehetett volna és nem tudta kezelni ezt a helyzetet.
Bár tényleg túlzásba vitte,ezt nem így kellett volna.
De ez még nem váló ok. Most le kell nyugodnod neked is és neki is,ne kapkodjatok el semmit .
én világ életemben apás voltam, ellenben a húgom nagyon anyás.
nálunk anyám volt ilyen - apát nem lehet papucsnak nevezni, kiváló ember és csodálatos édesapa, de túlságosan szeretett minket ahhoz, hogy elváljon anyámtól.
mert az a nő egy modortalan senkiházi, én nem túlzok, vannak borzasztó pénzéhes, önző és hazug emberek, akik addig tudnak elbűvölőek lenni, amíg szükségük van valamire.
éjszakákon, hónapokon és éveken keresztül üvöltöztek egymással - bár tettlegességig egyszer fajult a dolog, amikor anyám kezet emelt rám, apám rövid úton kipenderítette, de aztán csak visszafogadta, mert még kicsik voltunk, én hat, húgom öt éves... - és tudod milyen borzalmas volt ezt végighallgatnia?
a húgom istenítette őt kiskorában, de annyi csalódottságot és fájdalmat okozott neki, amiből még most, tizenhét évesen sem tud kilábalni, mert bár tagadja, hogy így van, de azért mégiscsak ismerem...
viszont tavaly én úgy döntöttem, már épp elmúltam tizennyolc, hogy ágyő, nekem ilyen szülők nem kellenek, és azzal a lendülettel cuccoltam a rokonság egy tagjához
a húgom és apa jött utánam.
hogy azóta mi van? a ritka alkalmakkor, amikor lemegy a húgom (én azóta tán ha kétszer jártam arra), szeretik és jobb neki ott, mint amikor együtt laktunk
amit ezzel el akartam mondani az az, hogy a gyerek soha de soha ne legyen összetartó erő egy kapcsolatban, mert csak ők szívják meg...
még mindig emlékszem arra, amikor kiskorunkban összebújva féltünk a húgommal, mert odakinn ordibáltak egymással azok és magunkat hibáztattuk miatta...
az, hogy leköpi és megalázza életének párját egy férfi, olyan fokú meggyalázása és semmibe vétele a nőnek, hogy hihetetlen. mi lesz, ha a gyerek okoz majd balesetet, teszem azt egy függönyt felgyújt, akkor mi lesz? őt fogja hibáztatni? mert fogja...
a gyerek érdekében mondom, hogy ne maradj vele
Az a baj, hogy amit "ma" tett, az nem mai dolog.
Ahogy leírtad , már valami régóta fortyogó indulat van benne ellened.
Az meg nagyon ultragáz dolog, hogy csecsemő mellett nem javíttatja meg a telefont, meg, ha jól értem, nem is tölti.
Kedves Kérdező, én most hasonló szituban vagyok, nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést...nekünk kislányunk van, ő két éves múlt pár hónappal.
Eddig is egy hangulatember volt a párom (nem vagyunk házasok), de pár hónapja egyre csúnyábban beszél velem, amit már többször is szóvá tettem. Pitiáner dolgok miatt üvöltözik velem a gyerek előtt! Tegnap azt mondta szó szerint, hogy meg is dögölhetnék, mert annyi ésszel amennyi nekem van, nem tudja hogy maradtam életben :-( És hogy nagyon buta vagyok. hozzáteszem, hogy diplomás nő vagyok, jó fizetéssel és munkával. Azon vesztünk össze, hogy ki akartam nyitni este az ablakot, de ő nem engedte. És ezután én mondtam neki, hogy soha többé nem lesz lehetősége, hogy lebutázzon engem. Kérdezte, hogy ezt hogyan gondolom, mondtam neki hogy úgy, hogy szétválunk. Erre kb még fél órán át kiabált nekem válogatott sértéseket. Egyébként a saját anyja azt mondja, hogy nem mer neki visszaszólni, inkább behúzza fülét-farkát, mert olyan durván tud beszélni az emberrel. Úgyhogy most én is ott vagyok, hogy mehetek albérletbe a gyerkőccel :-( Nálatok hogy alakult a helyzet? Nagyon sajnálom a kislányomat, tényleg, de nem hiszem hogy ez a jó ha azt látja, hogy két naponta leüvölt engem az apja - és szerintem vele is ezt tenné később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!