Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondja meg a gyereknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondja meg a gyereknek a válást és új kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Elváltunk mind a ketten, nem költöztünk még össze, hamarosan szeretnénk. Nekem 5 éves kisfiam van, neki 14 éves. Még az exel egy házban laknak,nem miattam mentek szét, nem mondták meg neki, nem meri elmondani a gyerekének, én elmondtam a fiamnak, meg látja is, nem túl barátságos vele, vagyis hol ilyen,hol olyan. De ez szerintem normális, még egy kicsi gyerek. Szerinte az ő gyerekét ez nagyon meg fogja viselni, és fél ettől. Inkább hazudik. nem tudja, hogy mondja meg. Én meg mivel teljesen felválaltam, úgy érzem már elég időt adtam, hogy ezt megtegye, Úgy érzem húzza az időt, most új iskola, most ez, most az, nem lenne jó a teljesítményére. Közben meg tervezi az új életünket. Hogy segítsek neki, mikor mindig azt mondja, hogy az ő gyereke nagyon érzékeny, más mint a többi? mintha azt szeretné hallani tőlem, hogy "nem mond meg", éljetek látszat házasságban, de én mindig itt leszek. Vagy már magam sem tudom.Mindig azt mondom, hogy nem szabad hazudni,yz sokkal rosszabb. Ilyenkor megharagszik. Már tanácstalan vagyok. 38/N
2013. júl. 21. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A válásról sem tud a gyereke??? Mennyi ideje váltak el es ti mennyi ideje "vagytok együtt"?
2013. júl. 21. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Biztos, hogy elváltak, és te nem egy titkos harmadik vagy?
2013. júl. 21. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi 1,5éve vagyunk együtt, ők hivatalosan kb.fél éve váltak el.
2013. júl. 21. 09:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem vagyok harmadik az ex is tud rólam, mindenki, csak a gyerek nem....
2013. júl. 21. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Meg kell értetned vele, hogy sokkal nagyobb kárt okoz azzal, ha nem mondja el a gyereknek az igazat! Ha mást nem is, kezdjük csak azzal, hogy ebből eddig összesen azt tanulhatja meg a gyerek, hogy hazudott neki az apja! A lelki dolgokról nem is beszélve, ha nem tud róla, csak sejti (mert sejti, a gyerek nem hülye!), senki nem beszélget vele erről és mondja el, mi miért történik, senki nem oldja fel az ezzel kapcsolatos szorongását! Miért nem ér neki annyit a saját gyereke, hogy őszinte legyen vele?

Én nem tudnám ezt végignézni.

2013. júl. 21. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Hat ez eleg korai a gyerekeknek....
2013. júl. 21. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, amit most írok, de ebben a történetben a párod volt felesége nem lehet valami észlény, hogy ő nem könnyíti meg a saját gyereke helyzetét azzal, hogy ő mondja meg neki, hogy bár az apja nagyon szereti, de el fog költözni, mert ők már nem akarnak együtt lakni. Nem lehet, hogy azért nem teszi meg, hogy otthon tartsa a volt férjét, hogy Ti ne lehessetek boldogok?

Az én lányom is érzékeny, 12 éves, és mégis felfogja a dolgokat úgy ahogy vannak, nem hülye. Nem hiszem el, hogy egy 14 éves gyereket ennyire kéne félteni, hacsak nem valami mentálisan retardált.

2013. júl. 21. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!