Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit takar a környezettanulmány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar a környezettanulmány?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk, 11 hónapos a pici fiam!! Környezettanulmányt akarnak készíteni... Mit takar ez pontosan jelen helyzetben?? (Mit néznek és mennyire mennek bele a részletekbe?? - benéznek még a sarokba is, vagy hogy megy ez??)
2009. okt. 21. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Benézhetnek akárhová. Megnézhetik a befizetett számláid, hogy az adminisztációs dolgok mennyire vannak rendben, mennyire van tele a hűtő, mennyi szennyes van a tartóban, megnézik mik a programjaid a gyerekkel..... és elbeszélgetnek veled.
2009. okt. 21. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi lesz csak hogy kijön egy szociális munkás a lakásra ahol élsz, és kérdezgetni fog. főleg arról hogy mennyi a kiadásod és ehhez mennyi bevételed van. nem kell aggódnod miatta, nem lesz komoly!
2009. okt. 21. 10:45
 3/7 anonim válasza:
100%
Szia!Mi éppen (kb.2hete) vagyunk túl 1 ilyen környezettanulmányon!Hozzánk nagyon kedves fiatal nő jött,és nem nézett az sehova,csak bejött a szobába,leült,és beszélgettünk!A bevétel és kiadás aránya,munkaviszony,és ilyen úgymond alap kérdések érdekelték őt!Nem kell tőle félni!Tényleg nem nagy dolog!!Sok szerencsét!!
2009. okt. 21. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is voltak, annyi volt, hogy kijött egy nő, épp csak körülnézett, be se ment a szobákba, csak az előszobából benézett, látta, hogy rend van és tisztaság. Aztán kérdezett pár dolgot, olyanokat, hogy kinek mennyi a havi jövedelme, hányan lakunk ott, hány négyzetméter a lakás, van-e a gyereknek saját szobája, saját ágya, kivel van a gyerek napközben. Semmi félelmetes nem volt a dologban, egy nagyon kedves hölgy volt, a bíróságon fel is olvasták a jegyzőkönyvet, annyi volt a lényeg, hogy mindent rendben talált. Nem kell aggódni, a lényeg, hogy előtte rakj rendet és takaríts ki :)
2009. okt. 21. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!!
2009. okt. 21. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is járt egy nő a gyámhatóságtól én a nagymama vagyok,a fiam az érintett.Ez felleltározta a lakásom,mint valami hagyatéki leltárnál,megkérdezte mennyi a nyugdijam,a lakás kié,még azt is,hogy van-e bankszálám és azon mennyi megtakaritott pénz van.Kertem ,az autóm.még a házrész is amit apámtól örököltem.De én csak a nagyi vagyok,s miért kellett ez nekik?Ezt nem értem?Nem hivtak oda amikor a gyereket alkották,s ezen nem tudok napirendre térni még hónapok után sem.
2009. okt. 23. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek: nálunk is kérdezgertték a nagymamát, vagyis anyukámat. Gondolom azért, mert együtt laktunk, tehát a törvény előtt mi egy gazdasági közösség vagyunk. De ezen a "nem hívtak oda amikor a gyereket alkották" mondaton most akkorát nevettem :D
2009. okt. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!