Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válókereset beadása, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válókereset beadása, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A technikai részére lennék kíváncsi. Letöltöttem a válókereset sablonját a netről, ki is van töltve. (Remélem jól). Nincs gyerek, már elköltözött, már mindent megosztottunk egymás között. Tehát csak ez szerepel benne meg adatok bla bla. Ezt kinyomtatom, aláírom, elmegyek egy postára veszek illetékbélyeget amit ráragasztok, aztán boritékba a házassági anyakönyvi kivonattal, besétálok a bíróságra, ahova kell értelemszerűen és ott odaadom és kész? Ennyi? Semmi más nem kell?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2013. júl. 19. 20:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, illetve én nem személyesen, hanem postán adtam fel, tértivevényesen ajánlva. (persze előtte lefénymásoltam)

Tanukkal is aláírattad?

2013. júl. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!