Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az apuka kötelessége hozni és vinni a gyereket?
Amikor még együtt éltünk nagyon jól kerestem. Majd már nem annyira (talán ezért is lépett félre a párom), és mikor külön költöztünk a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy én vigyem és hozzam a gyerekünket 2 hetente szombat reggel és vasárnap este.
Nem érti meg, hogy mindent otthagytam neki (lakás, bútorok, gyerektartás ezek felül), és szinte földönfutó lettem, hisz már a 6-ik X-hez közelítek, és nem kapkodnak utánam a munkáltatók.
Továbbá, mivel egy reklámszatyornyi ruhával kezdtem új életet (albérlet), így mindenem szinte el kellett adni.
Volt egy balesetem pár éve, így 50-100 méter gyaloglás is kínszenvedés. Az ex elvárja hogy én menjek a gyerekért (11 éves) szombat reggel és én vigyem vissza vasárnap késő este, de nem mindig tudom. Nem fogja fel, hogy nincs autóm, neki semmi baja, makk egészséges, és közölte hogy ha látni akarom a gyereket vagy viszem és hozom vagy felejtsem el. Ilyen dolgok nem voltak a bírósági tárgyaláson. Mit tegyek?
Azért mert nem dobtam gyerekestül az utcára az ex-et én vagyok a tutyimutyi?????
Ha egy apuka nem fizet gyerektartást akkor milyen szemét!
Ha mindent megtesz a gyerekért akkor meg tutyimutyi?????
Fogd már fel, hogy az ex ellenem neveli!!!!
Én fizetem a telefont, de nem hív fel.
Én megyek érte, de akkor is van kifogás!!!!
Nem olvasod amit írok?????????????
Én BKV-zom én gyaloglom, de ha nem kocsival megyek akkor már nem hajlandó kettőt lépni a gyerek, mert otthon azt mondják neki, hogy én milyen szemét vagyok, mert nem vagyok képes egy kocsit valahonnan szerezni!
Én gyalogolok akár órákat is (ha nincs még BKV jegyre sem pénzem) hogy hozzájuk átsétáljak, de ők ha erre járnak még akkor sem hozzák magukkal a gyereket, (a közelbe sem) mert nekik nincs kedvük egész úton a nyafogást hallgatni.
Kedves utolsó!
Én sem értem miért mindenki az anya pártján áll.
Jó, az igaz, hogy hülye voltam, mert napi 12 órákat robotoltam, hogy otthon mindenkinek mindene meglegyen, (az anyuka meg mivel nem dolgozott így addig unatkozott amíg nem talált egy nappali elfoglaltságot egy másik pasi személyében) és tényleg otthagytam lakást meg mindent, és közel 60 éves fejjel egy kis szatyorral költöztem albérletbe.
Nekem az a furcsa, hogy amikor a nagyobbik testvérekkel (már felnőttek) meg az anyukával megy mindenhová a gyerek, akkor tud BKV-zni (nem mintha nem lenne pénz autóra, vagy esetenként taxira), de amikor én hoznám, akkor már hiszti van ha nem teremtek elő egy autót.
Bár a szabályok szerint 2 hetente egy napot van jogom elvinni a gyerekem, az ex amikor úgy gondolja akkor követei hogy vigyem. Tehát pénteken megcsörget, hogy hívjam vissza és akkor eldönti hogy mi legyen. Volt hogy felhívtam szerdán és jól lecseszett, hogy hova intézkedek még csak hét közepe van. Tehát pénteken meghatározza, hogy akkor szombat reggel teremjek ott, és vasárnap este meg vigyem vissza a gyereket, mondjuk este 9-re, de egy perccel se előbb mert úgysem lesz otthon senki. De nem egyszer volt olyan is, hogy szombat délelőtt hívott, hogy nem bír a gyerekkel, és azonnal menjek. Volt hogy vasárnap dolgoznom kellett, és csak 1 napra tudtam volna elhozni, de az anyuka közölte hogy felejtsem el, mert vagy mind a két napra elhozom vagy egyikre sem. Mikor mondtam, hogy de értse meg, hogy nem tudom, mert dolgozom (reggel 7-től este 7-ig) akkor közölte hogy dögöljek meg és lecsapta a telefont.
Aztán gondolom a gyereknek meg azt mondta, hogy én milyen szemét vagyok amiért nem viszem el.
Nézd, te közel 60 éves vagy, a feleséged ezek szerint jóval fiatalabb. Szerintem várható volt, hogy be fog pasizni, főleg, ha le is rokkantál, és még kevésbé lettél "férfi" a szemében. (És pláne az ágyában... Persze könnyebb azt mondani, hogy azért csalt meg, mert keveset kerestél. De sajnos az ilyen kapcsolatok, amikor a férfi jóval idősebb, nagyjából így szoktak végződni előbb vagy utóbb. A nőknek is szükségük van a -jó- szexre. )
Most ez így szemétségnek hangzik, de nekem még spec a szüleim is fiatalabbak, mint Te, pedig én 28, tesóm 30+. És nekik a te fiaddal egykorú unokájuk van.
Szóval szidhatod a feleséged, de gondolom akkor jó volt, amikor 40pár évesen egy fiatal, szülőkorban lévő nővel mutatkozhattál, lehettél. Beválasztottál öregem, ez van.
Igen, szemét vagyok, lehet lepontozni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!