Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsinálhatja ezt apuka?! Menjek bíróságra?!
A sztori az,h az anyós adja a gy.tartást apuka nevébe!Eleinte gyerekenként 20-20ezret,másfél éve visszavette 15-15 re,h ennyit tud adni,ma beállít,h csak 5-5 ezret ad,mert PAPÍRON munkanélküliek,azért írtam nagy betűvel,mert kamionos vállalkozásuk van,és közbe közbe ezt csinálják,ez nem is érdekelt,de h ez kiskaput a gyerekeken akarja leverni kivágta nálam a biztosítékot!
sajna munkanélküli vagyok,munka lehetőség nincs,de amiből tudok pénzt csinálok,a szüleim is segítenek,de cs.pótlékból,10 gy.tartásból nem lehet 2 ovódás korú gyereket nevelni!
ha elmegyek bíróságra mennyi idő alatt zárul le az ügy?!mennyit állapítanak meg?!a végén apuka is ráfaraghat?
Magyarázkodni nem fogok,és elhiheted,h mden erőmmel azon vagyok,h a gyerekeimnek megteremtsek mindent,de 2 hónapja,volt egy nagy műtétem(apuka,hazudozása,keverése miatt,amit nem fejtek ki)végig vágák hasam,és a saját házunkat,vagy is a szüleimét,mert itt náluk élünk,se bírom úgy takarítani!!
A másik,írtam,kamionos vállalkozásuk van,elég jó módúak az apukáék...aztán előadják magukat h nincs pénz...több személy autó,kamionok,házak,nyaraló,szőlő,munkagépeik vannak...a gyerekről neki is ugyan úgy kell gondoskodnia,nem csak nekem,meg a szüleimnek,akiknek sokat köszönhetek...nem 10-20 ezerbe van egy gyerek ám!
"de 2 hónapja,volt egy nagy műtétem(apuka,hazudozása,keverése miatt,amit nem fejtek ki)végig vágák hasam"
Ezt kar volt, mindent nem kellene a másikra kenni, hazudozás es "keverés" miatt senkit nem műtenek meg.
A per hosszadalmas lesz, a kérvény beadasatol leghamarabb egy hónapra lesz az elso tárgyalás. Gondolom meg gyermekelhelyezes sem volt hivatalosan, igy azzal kezdenek. 6 hónapra visszamenőleg lehet igényelni tartasdijat, tehat ha most beadod es nyersz, akkor januárig visszamenőleg kell fizetnie.
Bírósági végzés van,ami bebizonyította, ő a hibás...szóval nem csak kitaláció,nem rá akarom kenni!!!Miatta szó szerint félholtra lettem verve!!!!!
De nem ezen van a hangsúly,ha nem h a bíróságon mire számítsak!
1. Add be a gyerektartás iránti kérelmet a bíróságra, akkor kötelezni fogják az APÁT (NEM az anyóst!!!!), hogy fizesse.
2. Ha minimálbérre vagy munkanélkülire van bejelnetve, akkor annak alapján szabják meg a tartádíj összegét.
3. Ha ezt nem fizeti, akkor fel lehet jelenteni és behajtják rajta az öszeget.
4. A helyedben beköltöznék SZombathelyre a gyerekkel és ott keresnék munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!