Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsinálhatja ezt apuka?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsinálhatja ezt apuka?! Menjek bíróságra?!

Figyelt kérdés

A sztori az,h az anyós adja a gy.tartást apuka nevébe!Eleinte gyerekenként 20-20ezret,másfél éve visszavette 15-15 re,h ennyit tud adni,ma beállít,h csak 5-5 ezret ad,mert PAPÍRON munkanélküliek,azért írtam nagy betűvel,mert kamionos vállalkozásuk van,és közbe közbe ezt csinálják,ez nem is érdekelt,de h ez kiskaput a gyerekeken akarja leverni kivágta nálam a biztosítékot!

sajna munkanélküli vagyok,munka lehetőség nincs,de amiből tudok pénzt csinálok,a szüleim is segítenek,de cs.pótlékból,10 gy.tartásból nem lehet 2 ovódás korú gyereket nevelni!

ha elmegyek bíróságra mennyi idő alatt zárul le az ügy?!mennyit állapítanak meg?!a végén apuka is ráfaraghat?

2013. jún. 19. 19:21
1 2 3
 11/29 belbolyhocska ***** válasza:
Nem, nem csinálhatja meg. Ajánlom Hutter Ambrus ügyvédet, még a szart is kivereti belőlük. Sok sikert!
2013. jún. 19. 20:14
 12/29 A kérdező kommentje:
Vas megyébe élünk,Pestre nem tudok felmenni :( De köszi a biztatást,talán ügyvéd nélkül is megszorongathatom őket!
2013. jún. 19. 20:15
 13/29 anonim ***** válasza:
Próbálj meg velük beszélni én úgy látom a nagyi azért fizetne, lehet tényleg közbejött neki valami. Én mindenképp megpróbálnék először egyezkedni. Utána mennék csak ügyvédhez. Szombathelyen a Kiskar utcába lehet ingyenes jogi segítséget kérni.
2013. jún. 19. 20:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem lehet,itt olyan vita,kiabálás volt,meg engem fenyegetett,h szombaton ha idejön,be se lesz engedve!
2013. jún. 19. 20:28
 15/29 anonim válasza:
25%
Bocsi, lehet, hogy csak én nem értem, de miért az anyósodra vagy kiakadva? Nem az ő feladata eltartani a gyerekeiteket, örülj neki, hogy a fia helyett felvállalta azt amit ő nem tud/nem akar kifizetni, ezért ő megtette helyette amennyit és ameddig tudott...Oké, hogy azért 5000-5000 gyerekenként kevés az "apától", de nem igazán erre kéne támaszkodnod, hanem neked is minden munka után kaparnod kéne, szinte bármit elvállalni...írtad, hogy mindenből próbálsz pénzt csinálni, ezt nem igazán értem, hogy mit jelent, de mindenesetre úgy tűnik, hogy nem elég...azt az erőfeszítést, amit a bírósági tárgyalásokba fektetnél inkább áldozd fel arra, hogy takarítónőként, pincérnőként, asszisztensként vagy bárhol elhelyezkedhess...
2013. jún. 20. 00:13
 16/29 A kérdező kommentje:

Magyarázkodni nem fogok,és elhiheted,h mden erőmmel azon vagyok,h a gyerekeimnek megteremtsek mindent,de 2 hónapja,volt egy nagy műtétem(apuka,hazudozása,keverése miatt,amit nem fejtek ki)végig vágák hasam,és a saját házunkat,vagy is a szüleimét,mert itt náluk élünk,se bírom úgy takarítani!!

A másik,írtam,kamionos vállalkozásuk van,elég jó módúak az apukáék...aztán előadják magukat h nincs pénz...több személy autó,kamionok,házak,nyaraló,szőlő,munkagépeik vannak...a gyerekről neki is ugyan úgy kell gondoskodnia,nem csak nekem,meg a szüleimnek,akiknek sokat köszönhetek...nem 10-20 ezerbe van egy gyerek ám!

2013. jún. 20. 06:06
 17/29 anonim ***** válasza:
21%

"de 2 hónapja,volt egy nagy műtétem(apuka,hazudozása,keverése miatt,amit nem fejtek ki)végig vágák hasam"

Ezt kar volt, mindent nem kellene a másikra kenni, hazudozás es "keverés" miatt senkit nem műtenek meg.

A per hosszadalmas lesz, a kérvény beadasatol leghamarabb egy hónapra lesz az elso tárgyalás. Gondolom meg gyermekelhelyezes sem volt hivatalosan, igy azzal kezdenek. 6 hónapra visszamenőleg lehet igényelni tartasdijat, tehat ha most beadod es nyersz, akkor januárig visszamenőleg kell fizetnie.

2013. jún. 20. 06:22
 18/29 A kérdező kommentje:

Bírósági végzés van,ami bebizonyította, ő a hibás...szóval nem csak kitaláció,nem rá akarom kenni!!!Miatta szó szerint félholtra lettem verve!!!!!

De nem ezen van a hangsúly,ha nem h a bíróságon mire számítsak!

2013. jún. 20. 06:43
 19/29 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem,én nem azt várom el,h "apuka" tartsa elteljes mértékben a gyerekeket,de azért ha van miből,ne 5-5 ezerrel szúrja ki a szemem,ami az ovis étkeztetést se fedezi...a gyerekek sajnos fül betegek,sorra hordom őket orvoshoz,a kisebbiknek 1 hónap múlva lesz a 2. műtétje...azért Szombathelyre,50 km-re utazgatni se 2 ezer forint,meg a gyógyszerek se....a nagynak 3szor szúrták a füleit,a kicsinek 2szer,meg már mosták is neki....persze,nem maszek alapon hordom már őket,de a kocsi se vízzel megy!
2013. jún. 20. 07:08
 20/29 anonim ***** válasza:

1. Add be a gyerektartás iránti kérelmet a bíróságra, akkor kötelezni fogják az APÁT (NEM az anyóst!!!!), hogy fizesse.

2. Ha minimálbérre vagy munkanélkülire van bejelnetve, akkor annak alapján szabják meg a tartádíj összegét.

3. Ha ezt nem fizeti, akkor fel lehet jelenteni és behajtják rajta az öszeget.

4. A helyedben beköltöznék SZombathelyre a gyerekkel és ott keresnék munkát.

2013. jún. 20. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!