Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsen még bírósági papír tehát közös a gyerekfelügyeleti jog akkor az apa elviheti az anyától a gyereket?
az anya folyton megtagadja a kislány láthatásának jogát az apának.mindig kitalál valamit hogy ne kelljen az előre megbeszélt találkozóra elmennie a gyerekkel.
már a gyámügy és a rendőrség is jegyzőkönyvezte a láthatás megtagadását és hogy korlátozta az apai jogok gyakorlásában.
ha odamenne és kézen fogná a gyereket elvihetné?
Próbáljatok meg beszélni erről. Nem vihetnéd el amúgy. Miért váltok?
Gyámügyhöz fordulj egyébként.
már voltam gyámügynél.ők írtak két jegyzőkönyvet.kértem a gyerek védelembe vételét mert nem tud neki semmit sem biztosítani.fizettem neki és a gyereknek albérletet ő pedig éjjel elszökött az anyjához mindent ott hagyott a lakásban.
gyerekruhát,játékot.csak két váltás ruhát vitt el.nincs bírósági papír a gyerekelhelyezésről még...
a gyereknek vettem dolgokat,szandál,papucs,gyümölcs,kifestő.első alkalommal megtagadta aztán elvette de meg sem köszönte.a kislány szakadt ruhákba járkál,amennyire okos volt annyira elbutult az anyjáéknál....
mindig telefonon fixáljuk a találkozót de mindig kitalál valami indokot hogy nem ér rá...
nem maradhat nála a gyerek.ezért kérdeztem
Természetesen igen, sőt ha ott eddig volt x időt akkor most magadhoz veheted ugyan annyi időre.
Első szerinted a közös szó mit jelenet?
Miért raboltad volna el. Akkor ilyen alapon ő is elrabolta tőled.
A láthatást pedig nem korlátozhatja még gyerekelhelyezés után sem, hívd ki a rendőrséget. Most húzd meg a szabályokat mert nagyon ráfizetsz
Nálam hasonló volt a helyzet.
A válás alatt eltüntette a gyereket, alig láthattam, alig tudtam velük lenni, a nyári szünetben elvitte a nagyanyához szabolcsba, értük mentem, nem adták oda őket, rendőrséggel fenyegetőztek, stb. Én nem akartam balhét (utólag már bánom sajnos), és inkább eljöttem. Persze volt gyámügy minden hasonlóan mint nálad, végül védelembe vették a gyerekeket, de ez szart sem ért.
Aztán a tárgyaláson azzal jött, hogy én nem akartam gondozni a gyerekeket, rá maradt minden és még neki állt feljebb, hogy én nem akartam őket.
Úgyhogy hozd el, bármi áron, mert a végén még kiforgatja a dolgokat az exed és ezt is a te számládra írja.
Hát nagyon elgondolkodtam rajta hogy el fogom hozni amikor megengedi legközelebb nagy kegyesen hogy lássam.
Az a baj hogy nagyon kiszámìthatatlan semmit nem jelent hogy megìgéri hogy eljönnek
Nem akarok a bìróságon rossz helyzetbe kerülni egy gyerekrablásos fenyegetőzés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!