Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajár a gyerektartás ha nyáron apukánál van a gyerek?
#9: a gyereknek nem csak kaja kell, hanem ruha, iskoláztatás, gyógyszerek, lakhatás és sok egyéb.
És ez még csak az anyagi oldala. Az Anya neveli a gyereket, főz, mos rá, tanul vele, gondját viseli. Ha egyedül él egy kisgyerekkel, akkor nem sok esélye van este sörözni menni a haverokkal, nem tudja szegre akasztani, gondoskodnia kell róla minden nap.
"Arra nem gondolsz, hogy anyuka attól még félre tud tenni a gyereknek?"
Sokra megy vele a gyerek ha félretesz 10 ezret az anyuka ő meg fele annyi pénz jut rá nyáron. Anyuka tegyen félre a saját keresetéből vagy a többi 10 hónapba a gyerektartásból.
Nem gondolom, hogy ha én leírom a véleményem és nem értek egyet a többséggel akkor az olyan nagy baj.
" a gyereknek nem csak kaja kell, hanem ruha, iskoláztatás, gyógyszerek, lakhatás és sok egyéb."
Igen és ugyan ezt kell az apának is biztosítani arra 2 hónapra is. Abba a két hónapba nem kell kaja nem kell ruha iskoláztatni sem kell és semmi mert nem nála van.
"Az Anya neveli a gyereket, főz, mos rá, tanul vele, gondját viseli. Ha egyedül él egy kisgyerekkel, akkor nem sok esélye van este sörözni menni a haverokkal, nem tudja szegre akasztani, gondoskodnia kell róla minden nap."
Én ezt értem de ez, hogy jön ide. Tényleg nem akarok veszekedni de most azért mert neveli, főz a gyerekére fizetést kellene adni az anyának?
Tényleg nem akarok veszekedni de most azért mert neveli, főz a gyerekére fizetést kellene adni az anyának?
Nem, a világ összes fizetése nem lenne elég azért a munkáért, amit egy anyuka tesz.
A gyerektartást a bíróság állapítja meg, és ilyen kitétel nincs. Törvényesen nem kérheted vissza.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!