Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős életet élő lebukók, volt olyan köztetek, aki megbánta, hogy a családját feláldozta egy másik kapcsolatért?
"Ha két tűz között van és mindkettőnket szeret, akkor miért akar gyereket tőlem?"
Csak tippelek: hogy "nyugta" legyen. Téged két kicsi mellett egy terhesség, majd az újszülött annyira lefoglalna, hogy sokkal több ideje lenne csajozgatni, kevésbé vennéd észre a stiklijeit, miközben babázol. Illetve ha lebukna, akkor sem pattognál olyan könnyen válni, ha várndós lennél. Saját kényelmét akarja bebiztosítani.
De mondom, ez csak tipp. Én a helyedben ezt a kérdést neki tenném fel...
Szereted a Férjedet? Kicsit meg vagyok lepődve a kérdéseden,válaszaidon.... Velem is ez ill. hasonló történik épp,a szereplő a történetben Te vagyok,mégis Én más jellegű kérdéseket írtam ki a napokban.Én lelkileg érzem,hogy összeomolok,hol érdekel Engem,hogy mennyire fogja megbánni,meghogy meddig maradnak az újjal....nemtudom Téged miért ezek foglalkoztatnak? Nem értem....
Egyébként nyugodtan keress,ha van kedved beszélgetni.
Szia!
Én tudom mennyire fájhat ha vége egy házasságnak és egyedül maradsz a gyerekekkel és csak annyit mondhatok,hogy minél hamarabb lépj ki belőle és indítsd el a válást,mert ha elbizonytalanodsz játszani fog az érzéseiddel és kihasználja,hogy te még mindig szereted őt.Nagyon röviden leírom velem hogy volt!Tavaly október 23.-án(házassági évfordulónkon) hazajött a vidéki melóból és közölte hogy elhagy minket egy had ne mondjam milyen nőért.Három gyerkőccel maradtam itt GYES-en,pénz,minden nélkül.Beadtam a váláshoz a papírokat.Január 13-án szétmentek.Nem jöhetett hozzánk lakni,mert édesanyámnál laktam a gyerekekkel és a történtek után anyum nem engedte.Fűt,fát vadvirágot megígért,hogy helyrehoz mindent és az első fizujából kiveszünk egy albérletet együtt.Egy hónap múlva,mikor jött kézen fogva arról beszélgettünk,hogy nemsoká mehetünk albérletbe,mikor hívta egy nő,akiről kiderült hogy már hetek óta találkozgatnak,mondván nem jöhetett vissza,ezért ment másfelé is.Mindennek ellenére megengedtem nagy balhék árán,hogy velünk lakjon,igaz mi már nem vagyunk együtt,de a gyerekeknek jó ha itt az apjuk.Ez tarott három héttel ezelőttig,amikor is elment péntek este bulizni és kedden ért vissza egy másik olyan hölggyel és a gyerekével,akikkel egy hét után már közös albérletben volt,van és azóta szó szerint szarik a fejünkre,hogy van e mit ennünk stb...De persze neki a gyerekei az elsők és a legfontosabbak.Ez sem fog sokáig tartani,de most már nem hagyom újra magam,hogy lebeszéljen a válásról,mert erre ment ki az egész békülős,meg így szeretlek titeket színjáték,hogy ne kelljen pénzt adnia.Nekünk nincs mit ennünk és nemsokára kikapcsolják a gázt meg a villanyt,ők meg vígan élnek és megy a habzsi-dőzsi.És bagózik rá!Úgyhogy lépj és ne az ő érzéseivel foglalkozz,hanem a gyermekeidet tartsd szem előtt,az ő érdekeiket nézd,mert adandó alkalommal a párod sem fog nézni titeket.És ha lesz lehetősége lelép.Tudod aki egyszer képes volt rá,az újra képes lesz.Az ígéretekkel meg nem mész semmire!
Ez az én sztorim,de ne hidd el elsőre az ígéreteket és ha még is igazat mond akkor is ott a lehetőség a válás után,hogy újra együtt legyetek!
Akkor mondom az Enyémet. (13,15 vagyok) Január végén kiderült,hogy kb fél éve viszonya van. Ekkor foggal-körömmel küzdött értünk és Én megpróbáltam megbocsátani,tehát együtt maradtunk,avval a saját fogadalommal,hogy Ő ilyet soha többet nem fog csinálni,mert nem hülye Ő,hogy ezt a félelmet újra átélje és kockáztassa a kapcsolatunkat,amit Életünk végéig tervezünk.Most derült ki egy hete számomra,hogy ugyanavval a nővel folytatta a viszonyt.Szerintem még nagyon szünetet sem tarthattak,bár nem beszéltem Vele azóta,mióta ezt megtudtam.Hát ennyi.
Egyébként maga a megcsalás utáni érzetnek is másnak kéne már lennie,ha a múltkoriból következtetéseket és tanulságot vontál le,ergó tanultál,akkor nem szabadna hogy ugyanúgy fájjon.Én ezt teljesen másképp élem meg,mint bármi mást,eleve az egómmal a küzdelmet már lejátszottam annó még régebben.Ez másképp fáj....
Visszatérve az előzőre,totálisan előadta még jan-februárban,hogy fogalma nincs hogy kezdhetett azzal/ezzel a "nővel" nem elfogultságból írom,de nagyon szintem aluli,szóval tényleg nem gondoltam volna,hogy ezt folytatják.Hát nem semmi....
Ha bármiben tudok segíteni szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!