Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jár-e a szocpol egyedül élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár-e a szocpol egyedül élő elvált anyának?

Figyelt kérdés

Lakás már volt a nevén a házasság alatt, de most nincs. Élettárs behazudása nem gond. Két gyerek van.

Ha jár, akkor mi van akkor, ha a férj kéri a gyerekelhelyezés megváltoztatását és esetleg meg is nyeri?

2013. máj. 22. 20:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Elvált apák esetében nemcsak ez az igazságtalan, hanem a családi adókedvezmény is. A férjem elvált én vagyok a második feleség, nemrég született meg a második közös gyerekünk és nekem nincs elég jövedelmem, hogy mindkét gyerek után igényeljem, de ha a férjem igényeli havonta, akkor abból az összegből is vonják a százalékos tartásdíjat. Egyik gyereknek járó összegből elvesznek egy másik gyereknek... Nem tudok róla, hogy azóta ezt rendezték-e, szerintem nem, pedig csak a nem letiltandó jövedelmek közé kellene bevenni, hogy a munkáltató is lássa.
2013. máj. 23. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!