Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kinyomozni, hogy az apuka hova ment ki külföldre dolgozni?
Kedves tegnap 14:15-kor irt elvált anyuka!
Elnézésedet kérem!!! Nem lépek be minden nap ezért nem láttam a te kérdésedet csak amikor azt írtad, hogy leléptem...? Előző válaszodat nem olvastam, ahol engem kérdeztél , mert hasonlóképpen kezdted mint én, hogy te is tudsz róla mindet,stb. azt hittem az az én válaszom. Még egyszer ne haragudj nem akartam olyan stílusban válaszolni !
Sokan mondják bírótól is függ a döntés.
Az a 20 ezer Ft nagyon kevésnek tartom, ennyit ítélt volna meg??
Két ismerősöm is van akinek a volt élettársa 130 ezret fizet az 1300 eurós fizetéséből! (itthoni 80 ezres minibálból is vonják, és a kintiből is így kap 130-at! A nő egyedül neveli a gyerekét. A másik ismerősöm ott két gyerek van ott is 200 ezret kap a két gyerekre az anya. Ő is egyedül neveli. A férj ott is kint dolgozik 1700.-eurót keres kb.
Aztán a mostani ismerősömnek munkanélkülijéből 11 ezret itéltek meg egy gyerekre.
Biztosan sokat számít hol él az anya mennyi a jövedelme, mennyi a kiadása, ezeket mind figyelembe veszik. Nekem is csatolnom kellett mindent. És szerintem az hogy a fűtés számlám 28-33 ezer télen, a gyerektartás 35 ezer két gyerekre. Az összes bevételem nem fedezi a kiadásokat. Ezért majdnem mondhatom azt, hogy a mostani párom tart el minket szinte.
Az ügyvéd is azt mondta, hogy a vér szerinti apának kell nagyobb mértékben hozzájárulnia ha van rá módja. Nincs ezzel gond mert a mostani párom sajátjaként szereti őket és bánik velük. De mivel az exemmel nehéz szót érteni meg él a buta felfogásával, nem is beszéltem vele erről, ezért adtam be egyből a papírt aztán majd a bíróság eldönti mennyit kapok. Ha az egyik gyerek itt a másik ott lenne, akkor is különbözetet kellene fizetnie mert neki külföldi jövedelme van nekem meg itthoni minimál bér, és nem lehet az egyik gyerek jobb anyagi körülmények közt , míg a másik nélkülözzön több dolgot. Nem tudom utána néztél-e de ez is törvényben van!
Ezért én most a kettő lányra 60-60 ezret 120 ezret kapok májustól. Az exem-nek meg nem volt mit tennie, levonják tőle és kész! És még ezt is lazán ki fizeti ugyanis hazajön minden héten, és csak az útikültsége 40 ezer Ft minimum. És ezzel nem rövidítettem meg egyáltalán, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!