Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet kinyomozni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kinyomozni, hogy az apuka hova ment ki külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés
5 éve elváltunk. Most 20 ezer ft-ot fizet a gyerekek után (2 fiúnk van 6 és 11 évesek). Csak emailben tartjuk a kapcsolatot a gyerekekről.A folyamatos láthatást, még tavaly leszabályoztatta időszakos láthatásra, mondván nincs pénze jönni értük (a válás után 100 km-re költözött). MOst azt mondják sokan, hogy külföldre ment dolgozni. Hogyan tudnám ezt kideríteni, hogy hol tartózkodhat? Volt vagy van valaki ilyen helyzetben?

2013. máj. 20. 20:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te tudod hogy helyileg hol dolgozik az exed?Tudsz lakcímet is és akár céget is? Vagy ezt ki deríti ki?
2013. máj. 23. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen én tudok mindent róla, tartjuk a kapcsolatot nem ez a baj vele hanem azt hiszi évkezdéskor vesz 5 spirál füzetet a gyerekeknek azzal beszállt az egész évi suliba , de ez csak egy példa... De ha nem is tudnék róla semmit akkor sem tűnhet el... ezért mondom menj el egy ügyvédhez aki nem beszél hülyeségeket! Aki erre van pl szakosodva, és nem ingatlanokkal foglalkozik.
2013. máj. 23. 17:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Én pedig nem tudok róla semmit! Csak azt, hogy talán Németországban van. de semmi többet, nem tudok. Még bankszámlaszámot sem ,mert a felesége utalja a gyerektartást. Egy email címem van, mert nem ad meg telefonszámot sem. Ezért kérdeztem hogy hogyan derítsem ki a dolgokat.
2013. máj. 23. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Értelek, de biztosan nem tűnhet el, csak úgy. nyugodtam menj el olyan ügyvédhez akinek ez szakterülete, lehetőleg idősebbhez (semmi kifogásom a fiatal ügyvédekkel) De tény, hogy az e témában szerzett tapasztalataik ilyenkor sokat számítanak!!! És elmondja mik a lehetőségeid. Ha pl most nem is kapnál semennyit és most kérnél, akkor hát nem tudja hol a volt férje, akkor sajnáljuk nincs gyerektartás? Dehogy is, biztosan van rá, mód, hogy meg keressék. Hülyeséget nem akarok írni, én se tudok mindent. De sokat megtudtam az ügyvédemtől én is amit eddig nem, vagy csak találgattam... Bátran keress fel egy ügyvédet!!!
2013. máj. 24. 13:52
 15/22 anonim válasza:
100%
Nekem is van tapasztalatom, de én tudok minden adatot. Az exem lakcímét és munkahelyét is. Én is ügyvédhez fordultam, aki azt mondta több pénz jár.De úgy jártam ahogy az egyik előttem válaszoló. A bíróság úgy határozott hogy a kinti megélhetés magasabb, ezért nem kapok több pénzt és a bíróság szerint a gyereknek nincs is szüksége több pénzre. 20 ezret kapok 1 gyerek után az exemtől,a bíróság szerint ehhez még hozzájön a családi pótlék, a gyerek után járó adókedvezmény és ennyi elég egy gyerekre. Szóval nem kaptam emelést és már bánom is hogy pereltem,mert azóta megromlott a kapcsolatom az exemmel. Aki azt írta hogy sok mindent tudott meg az ügyvédjétől,attól szeretném megkérdezni,hogy neki mennyit emelt a bíróság?
2013. máj. 26. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Úgy látszik, a "nagyokos" aki szerint mindenképp pereljél kérdező, eltűnt! Vajon miért nem akar válaszolni?
2013. máj. 27. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Kedves "nagy okosozó" ! Én írtam a feletted lévő választ is!! Nem tűntem el , nem olyan vagyok mint TI a pasik, hogy hogy csak fogják magukat odébb állnak, aztán talán 20 év múlva vagy még akkor se, meg keresik az itt-ott csinált gyerekeiket és azt hiszik ez az apaság ! Szánalmas némelyik pasi.... !!! Az ilyen megérdemli hogy a bíró még a sz.rt is kiszedje belőle! Amúgy meg elnézést a pasiktól mert vannak kivételek! Szaszi
2013. jún. 3. 13:44
 18/22 anonim ***** válasza:
14/17-et írtam ! Szaszi
2013. jún. 3. 13:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Csak közlöm veled utolsó,hogy én is elvált anya vagyok és nem egy lelépett pasi. Kérdeztem tőled hogy neked mennyivel emelték a tartásdíjat és nem válaszoltál! Mert a kérdezőt nagyon biztattad, én is leírtam a tapasztalatomat,hogy nekem is azt mondta az ügyvédem,hogy jár az emelés,mert külföldön dolgozik, a bíróságon mégis hoppon maradtam.
2013. jún. 3. 14:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 14:15-kor irt elvált anyuka!

Elnézésedet kérem!!! Nem lépek be minden nap ezért nem láttam a te kérdésedet csak amikor azt írtad, hogy leléptem...? Előző válaszodat nem olvastam, ahol engem kérdeztél , mert hasonlóképpen kezdted mint én, hogy te is tudsz róla mindet,stb. azt hittem az az én válaszom. Még egyszer ne haragudj nem akartam olyan stílusban válaszolni !

Sokan mondják bírótól is függ a döntés.

Az a 20 ezer Ft nagyon kevésnek tartom, ennyit ítélt volna meg??

Két ismerősöm is van akinek a volt élettársa 130 ezret fizet az 1300 eurós fizetéséből! (itthoni 80 ezres minibálból is vonják, és a kintiből is így kap 130-at! A nő egyedül neveli a gyerekét. A másik ismerősöm ott két gyerek van ott is 200 ezret kap a két gyerekre az anya. Ő is egyedül neveli. A férj ott is kint dolgozik 1700.-eurót keres kb.

Aztán a mostani ismerősömnek munkanélkülijéből 11 ezret itéltek meg egy gyerekre.

Biztosan sokat számít hol él az anya mennyi a jövedelme, mennyi a kiadása, ezeket mind figyelembe veszik. Nekem is csatolnom kellett mindent. És szerintem az hogy a fűtés számlám 28-33 ezer télen, a gyerektartás 35 ezer két gyerekre. Az összes bevételem nem fedezi a kiadásokat. Ezért majdnem mondhatom azt, hogy a mostani párom tart el minket szinte.

Az ügyvéd is azt mondta, hogy a vér szerinti apának kell nagyobb mértékben hozzájárulnia ha van rá módja. Nincs ezzel gond mert a mostani párom sajátjaként szereti őket és bánik velük. De mivel az exemmel nehéz szót érteni meg él a buta felfogásával, nem is beszéltem vele erről, ezért adtam be egyből a papírt aztán majd a bíróság eldönti mennyit kapok. Ha az egyik gyerek itt a másik ott lenne, akkor is különbözetet kellene fizetnie mert neki külföldi jövedelme van nekem meg itthoni minimál bér, és nem lehet az egyik gyerek jobb anyagi körülmények közt , míg a másik nélkülözzön több dolgot. Nem tudom utána néztél-e de ez is törvényben van!

Ezért én most a kettő lányra 60-60 ezret 120 ezret kapok májustól. Az exem-nek meg nem volt mit tennie, levonják tőle és kész! És még ezt is lazán ki fizeti ugyanis hazajön minden héten, és csak az útikültsége 40 ezer Ft minimum. És ezzel nem rövidítettem meg egyáltalán, úgy gondolom.

2013. jún. 4. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!