Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már 7 éve, hogy elváltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 7 éve, hogy elváltam (most vagyok 28 éves), és még a mai napig előfordul (tegnap is), hogy a volt férjemmel álmodok. Miért?

Figyelt kérdés
Ez kb:évente 4-5 alkalommal fordul elő,és mindig pozitív dolgok történnek velünk az álmunkban.
2009. okt. 2. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán mert erre vágysz.
2009. okt. 2. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:
De van egy tündéri másfél éves kisfiam éa az apukája akiket imádok.
2009. okt. 2. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert nincs lezárva az a kapcsolat. Persze ez nem azt jelenti, hogy újra a volt férjedre vágysz, csupán annyit, hogy vannak elvarratlan szálak.
2009. okt. 2. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért, mert vannak elvarratlan szálak. Az álmok gondolatokból lesznek. Egyértelmű, hogy olyan embereket, akik része voltak valaha az életednek ezekből nem tudsz teljesen kizárni...szóval nem biztos, hogy jelent ez úgy különösebb dolgot.
2009. okt. 2. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Azt hiszem igazatok van,de mostmár ezekkel az elvarratlan szálakkal nem tudok mit csinálni.
2009. okt. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!