Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adja be a válást, pedig én már felajánlottam, hogy a felét kifizetem vagy beadom csak az anyakönyvi kivonatot küldje el?
Már lassan három éve külön vagyunk a gyermek 18 éves én semmit nem kérek tőle anyagilag felajánlottam , hogy közös
megegyezéssel váljunk el .Esetleg vár valaminek az elévülésére mi az oka ennek ?
Add be Te a válást
Anyakönyvi kivonatot kérhetsz a házasságkötés helye szerinti anyakönyvvezetőtől.
07:09-es:
"Tényleg, mi van akkor ha egy pasi nem hajlandó válni és még az anyakönyvi kivonatot is széttépi cirkuszkor? Ilyenkor mit lehet csinálni?"
1. a váláshoz nem kell a másik fél beleegyezése, annyi elég, hogy az egyik fél nem érzi jól magát a házasságban.
2. Az anyakonyki kovonat csak egy papir, ha valamelyik széttépi, vagy elvész, az anyakönyvi hivatalban 2000 ft illeték befizetése után adnak másolatot.
3. A válókereset beadásához elég az egyik fél is. Ha a másk el sem jön a tárgyalásra, akkor is kimondják a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!