Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi munka - gyerektartás?
Megtudtam, hogy a volt férjem külföldön dolgozik. Már több mint egy éve a bíróságon megállapított minimum összeget fizeti a jelenlegi felesége gyerektartásként. Ami 20000FT/2 gyerek. Azt hitették el velem, hogy csak a felesége dolgozik külföldön, Ő pedig itthon munkanélküli! Mit tudok tenni? Mehetek bíróságra ezzel az információval?
Még annyi info van, hogy májusban születik a közös gyerekük. Mit tehetek? A gyerekeitől sajnálja a pénzt??
Kérdező, akárhogy akciózol, csak és kizárólag belföldi fizetésekre átszámítva számolnak gyerektartást. Ráadásul azt se tudod hol van, azt se tudod mit csinál. Így sem fog menni. Ha tudod bizonyítani, hogy pl kint asztalos, akkor az itthoni szakmunkás minimálbért fogják figyelembe venni.
Mi lenne, ha a volt férjed nyomozása helyett inkább dolgoznál?
Kérdező, elég sok időd elmegy a volt férjed nyomozására. Tudod más meg dolgozik, ha gyereke van.
Na ezért hulljanak az elvált gyerekes nők!
Nem tudod eltartani? Nem kellett volna megcsinálni.
Jó jó igaz, a 20k két gyerekre semmi. 2*20k lenne a minimum.
Csak ez a nyomozgatás tűnik nekem undorítónak.
Nyilván tudná támogatni a két elhagyott gyerekét, de nem akarja.
Orulj kapsz valamit Ha negez eltartani a gyereket akkor add az apanak kulfoldon jobb dolga lessz.
Es eli a vilagat ennek csak orulhesz hiszen boldog a valas utan.
Mi is kulfoldon elunk es a mi exunk is csak minimumot kap mertba ferjem nem dolgozik nincs munka es igy is megelunk egyedul keresek es en bizony mas gyereket nem tartom el ez logikus nem? .A te eselyed mar megvolt mst mas van soron
Elhagyott? A valasok 80% a nok kerik
Lehet az anya nem akarta a a pasit tovabb
Ugy gondolom ha valaki a gyereket maganak akarja akkor tartsa is el vagy adja az apanak egyszeru ez nincs penzed ra alkalmatlan vagy a nevelesre
Igen, nálunk is én kérvényeztem a válást, mert megcsalt a férjem egy nála 13 évvel fiatalabb csajjal. (Ők azóta összeházasodtak) A gyerekeimet meg nem adom, ők hozzám tartoznak!
De én is steretnék több minden t megadni a gyerekeimnek, ehhez pedig kell az apa pénze is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!