Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy Apa valóban meggyűlölheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Apa valóban meggyűlölheti a gyereket, ha rájuk való hivatkozással szakítja meg a kapcsolatát vele a szeretője?

Figyelt kérdés

A férjem (43 éves) kb.: egy éve tart fenn viszonyt egy másik országban élő elvált egy gyerekes 30 éves nővel. Összesen 4-5x találkoztak személyesen, a többi virtuálisan chat, telefon, sms szinten zajlik. A férjem azt állítja hogy szerelmes. A nő valószínű megunta ezt a fura kapcsolatot és néhány hónapja már ki akar hátrálni. Arra hivatkozik hogy nem akar tönkretenni egy családot és a gyerekeink lelkét nem akarja összetörni. (Mondanom sem kell már késő)

Erre a férjem úgy reagált, hogy: "Ha gyerekeimmel zsarolsz és miattuk hagysz el, akkor én a gyerekeimet meggyűlölöm és azonnal elköltözöm otthonról."

Amikor ezt én elolvastam (véletlenül chat-titkot sértve)úgy éreztem a férjem egy szörnyeteg, hogy ilyet leír. Próbáltam magamnak kisebbíteni ezt a "bűnt" azzal, hogy nem gondolta ő ezt komolyan, csak drámázni akart a szeretőjének. Soha nem gyűlölné meg a gyerekeit. Ugye????

2013. ápr. 14. 11:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
25 éve vagyunk együtt, és remek férj, apa volt egészen addig amíg bele nem bonyolódott ebbe a bizonyos kapcsolatba. Agyereket imádta mindig is, és most hogy a szerető kirakta a szűrét nem költözött el és nem változott a gyerekekhez való viszonya sem. Csak feltűnt volna a 25 év alatt ha pszichopata lenne:)
2013. ápr. 14. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Próbáltál vele beszélni erről?
2013. ápr. 14. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutott, hogy kamu lenne...mert qmikor belép az életbe a szertő, mindenki megzakkan. A nő most is, hülységeket kérdez, hogy apu biztos tévedett amikor ezeket píprra vetette....miközben egy éve elviseli, hogy palira vegyék, bár az nem számít, csak az, hogy a gyereket ugye nem foga meggyűlölni.

Könnyen lehet, hogy megfogja, téged meg meg már most gyűlöl, mert te vagy a gyerekek anyja..és ha te nem lennél, nem lennének a gyerekek és mehetne nyugiban a farka után, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.

De a helyzet nem így áll...és te meg tűrsz..és hülyeségeken aggódsz, miközben már rég elkeltett volna válnod, határolódnod az ő elmebajától.

2013. ápr. 14. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Én 12 évig nem vettem észre az elmebaját a volt férjemnek, pont a szeretőzés hozta ki. Olyanokat csinált velem, amit nem hittem volna el...ugyhogy egyáltalán nem biztos, hogy 25 alatt nem tűnt volna fel.

Imádta a gyerekit, majd mióta elváltunk, azóta születésnapokon látja őket néhány órára,a szertőnek meg be sem mutatta őket, azóta sem.

Előző voltam...

2013. ápr. 14. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Off: de utàlom a qrvàkat:(

On: sajnos a friss r!banc sokmindent bele tud tàplàlni a férjbe, ha az hagyja magàt, meg merem kockàztatni, hogy a gyerekek ellen is tudja ôt fordítani. Nagyon sajnàlom, ami veletek történik, sok kitartàst kivànok!

2013. ápr. 14. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.Az én apámmal is ez történt,annyi különbséggel,hogy az én szüleim már nem voltak együtt.Ő azt mondta,hogy keresi a boldogságát,és én pedig az útjában állok...Hihetetlen,hogy ezek a szeretők mikre nem tudják rávenni a 40-es 50-es kapuzárási pánikkal küzdő férfiakat!Undorító.
2013. ápr. 14. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:

43 éves férfi, 25 éve kapcsolatban => ez lehet kapuzárási pánik. Érdemes lenne párterápiára elmennetek.

Nem ismerem a férjed, de írhatta szívből és írhatta azért, hogy a szeretőnek imponáljon, mintegy leírva, hogy érte erre is hajlandó lenne... Az élet azonban nem ilyen egyszerű, a legtöbb esetben a szerető ha ezt komolyan veszi és számon is kéri, a férj nem tudja teljesíteni (ehhez csak apaszív kell, aki a gyermekeit sosem tudná elhagyni).

Azért mert butaságokat ír, nem feltétlenül gondolja úgy.

2013. ápr. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!