Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezés!?! Bővebben lent!
Röviden, tömören...apuka majdnem 5 évig nem dolgozott. Én nem tudtam elmenni, mert nem volt hajlandó gyes-re menni, mikor a törpi betöltötte a 3at, (november) nem tudtam még oviba vinni, így ráhúztunk plussz 1 évet. Persze, akkor sem volt partner abba, hogy dolgozhassak. Na most...szeptembertől ovis lett a kicsi, de sajnos nem találtam munkát. Nagyon sok helyen bent van az önéletrajzom, tényleg nem rajtam múlik.
A munkanélküliség, hogy nem volt hajlandó elmenni dolgozni, inkább a szgép elött csücsült...és egyebek miatt februárban beadtam a válást. Márciusban volt az első tárgyalás, amin meglepő módon, megjelent, de nem akar válni....én viszont igen, és kértem a per folytatását. Na most...apuka érdekes módon hirtelen talált munkát (5év után) , úgy vették fel, hogy főnökkel nem is találkozott. Szóval neki már van munkája Április. 1től. Az igazi kérdésem az, hogy mennyi esélyem van így, hogy megkapjam a gyereket???!!! Anyukám nemrég hunyt el, apukám már sok sok éve, szóval senkim sincs. Neki ott vannak a szülei... KÖSZÖNÖM a válaszokat.
A kisgyerek 4,5 éves, Ő a mindenem! Azt még hozzáteszem, hogy nagyon apás...mivel apa engedi, hogy ne egy csokit egyen, hanem 3-4et, apa engedi, hogy oda üljön a géphez, én viszont ezt nem nagyon díjazom :( Kb. novembertől apa viszi aludni, mert apával alvás elött olyan jókat lehet játszani, hogy a 4éves gyerek fél 11kor alszik el...meg tv-t néz közben... )
" Én nem tudtam elmenni, mert nem volt hajlandó gyes-re menni, "
Azért van különbség a nem akarok, meg a nem tudok között! Csak mert úgy lehordtátok a kérdezőt. Ő akart menni, de a férje nem volt hajlandó a gyerekkel otthon maradni, illetve ellátni nem volt hajlandó a feleség helyett, mert ő is otthon ült.
Tehát, csak hogy a gyengébbek is megértsék: Anyukának elege lett a naplopó, ingyenélő férjéből, aki semmit nem csinált, sem dolgozni, sem a gyermekkel törődni nem akart. Ezért anyuka beadta a válópert. Ekkor apukának lett munkája.
Sz.ar ügy, mert most valóban az apa van jobb helyzetben, de attól még lényegesen rosszabb szülő, mint az anya!
De komolyan van realis esely arra, h a ferjed akarja nevelni a gyereket?
Nem csak fenyegetozik, hatha visszalepsz a valastol?
Nyilvan nem hulye, latta eddig is, hogy egy gyerekkel foglalkozni kell, munka van korulotte kb folyamatosan, vinni-hozni, eltartani kell. Azt, hogy a gyerek folyamatos nevelese jo par evig hatalmas onfelaldozassal jar.
Azt irod, hogy eddig ehhez nem volt kedve, rad hagyta.
Akkor komolyan kinezed belole, hogy hirtelen az osszes terhet magara venne, emelett meg dolgozna is, amit eddig szinten nem csinalt?
Szetszakadna az elso honapban, hiszen egyik dologba sincs belerazosva, azt sem tudna melyik bolygon el.
Ezt vallalna?
Vagy a szuleire bizna a gyereket?
O hol elne?
Es te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!