Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekelhelyezés!?! Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekelhelyezés!?! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Röviden, tömören...apuka majdnem 5 évig nem dolgozott. Én nem tudtam elmenni, mert nem volt hajlandó gyes-re menni, mikor a törpi betöltötte a 3at, (november) nem tudtam még oviba vinni, így ráhúztunk plussz 1 évet. Persze, akkor sem volt partner abba, hogy dolgozhassak. Na most...szeptembertől ovis lett a kicsi, de sajnos nem találtam munkát. Nagyon sok helyen bent van az önéletrajzom, tényleg nem rajtam múlik.

A munkanélküliség, hogy nem volt hajlandó elmenni dolgozni, inkább a szgép elött csücsült...és egyebek miatt februárban beadtam a válást. Márciusban volt az első tárgyalás, amin meglepő módon, megjelent, de nem akar válni....én viszont igen, és kértem a per folytatását. Na most...apuka érdekes módon hirtelen talált munkát (5év után) , úgy vették fel, hogy főnökkel nem is találkozott. Szóval neki már van munkája Április. 1től. Az igazi kérdésem az, hogy mennyi esélyem van így, hogy megkapjam a gyereket???!!! Anyukám nemrég hunyt el, apukám már sok sok éve, szóval senkim sincs. Neki ott vannak a szülei... KÖSZÖNÖM a válaszokat.

A kisgyerek 4,5 éves, Ő a mindenem! Azt még hozzáteszem, hogy nagyon apás...mivel apa engedi, hogy ne egy csokit egyen, hanem 3-4et, apa engedi, hogy oda üljön a géphez, én viszont ezt nem nagyon díjazom :( Kb. novembertől apa viszi aludni, mert apával alvás elött olyan jókat lehet játszani, hogy a 4éves gyerek fél 11kor alszik el...meg tv-t néz közben... )

2013. ápr. 8. 13:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
6%
Tehat apuka 5 evig nem dolgozott, te meg 4 evig, o dolgozik, te nem, neki van jovedelme, neked nincs.... Remelhetoleg o kapja meg. A gyereknek jobb lenne, az biztos.
2013. ápr. 8. 13:59
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én viszont azt remélem, hogy nem ő kapja meg a gyereket!!!!
2013. ápr. 8. 14:03
 3/32 anonim ***** válasza:
19%
Ja, atsiklottam a gyerek pontos koran. Tehat tulajdonkeppen TE 4,5 evig nem dolgoztal, apuka meg majdnem 5ig. Pontosan miert is problema az, hogy o nem dolgozott, ha te sem????
2013. ápr. 8. 14:03
 4/32 anonim ***** válasza:
32%
Igazad van, a gyereknek jobb nyomorban, segelybol elni....
2013. ápr. 8. 14:04
 5/32 anonim ***** válasza:
37%

Néhány dolgot nem értek: ha apuka úgyis otthon volt, miért nem tudtál dolgozni? Miért nem vették fel az oviba? Van erről hivatalos határozatod? A bíróságon kb ugyanúgy fognak rád nézni, mert nem dolgoztál, mint rá.

Hova fogsz költözi a gyerekkel? Kinek a nevén van a lakás, amiben laktok?

2013. ápr. 8. 14:04
 6/32 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, gyesen voltam....ezt még véletlenül se vegye senki figyelembe...az, hogy apuka 5 évig nem dolgozott, senkit nem érdekel???!!! Hirtelen válásnál talál munkát...érdekes....az, hogy maximálisan én látom el és láttam el a gyereket...apuka semmiben nem volt partner, senkit nem érdekel igaz?!!! KÖSZÖNÖM, hogy én vagyok a hibás....
2013. ápr. 8. 14:06
 7/32 anonim ***** válasza:
85%

Off: Válaszolók... most komolyan egyikőtök sem tud olvasni?? Vagy csak a szövegértéssel van gond? Olvassátok már el még egyszer, hogy mit írt a kérdező!

On: Ettől függetlenül valóban most neked áll rosszabbul a szénád. Hol laktok, miből éltek? És próbálj bármilyen munkát elvállalni, amilyen gyorsan csak lehet. Szurkolok! :)

2013. ápr. 8. 14:08
 8/32 anonim ***** válasza:
82%

Ha a bíróságon kérdezik ezt meg, ott is játszod majd a sértődöttet? Az biztos növeli az esélyeidet.

Sajnos/szerencsére esélyegyenlőség van, egy anyától ugyanúgy elvárható, hogy elmenjen dolgozni mint egy apától. Van bölcsi, ovi, hacsak nincs hivatalos okmányod arról hogy oda próbáltad beadni de nem vették fel, akkor a bíróság úgy fogja látni hogy te is csak kényelemből maradtál otthon.

A lakhatás kérdését sem írtad, hogy oldanád meg, pedig esetleg ez is felmerülhet a bíróságon.

2013. ápr. 8. 14:10
 9/32 anonim ***** válasza:
46%

Apukának sok esélye van, a leírásod alapján. És tudod elsősorban miért? Nem a pénz miatt, hanem mert a gyerek apás. Ez rengeteget számít.

Ha vele érzi jobban magát, akkor igenis hozzá kell kerülnie!

2013. ápr. 8. 14:17
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
Tehat mindket szulo segelybol elt, az egyik munkanelkuli segelybol, a masik meg gyesbol. Mi is pontosan a kulonbseg? Semmi. Apukanak mar van allasa, ez szamit, a kerdezonek meg nincs, Ennyi.
2013. ápr. 8. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!