Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogja már be a száját a volt feleségem?
fordítsuk már meg a helyzetet
minden anya azért sír h nála legyen a gyerek
akkor legyen a pasinál inkább
és te fizess a minimálbérből 20ezret havonta???
na megtudnál élni??
ezeken is el kellene már gondolkodni.
mert míg egy pár közösen neveli a kis csemetét, addig egy lakóközösséget alkotnak, közös a bevétel és kiadás, de ha szétmennek, önálló albérlet, egyedül megy minden költség, minimálbér környékén nem nagyon megoldható h jól gyere ki belőle
a nők úgyis rosszabbul keresnek mint a pasik, 70-80 az átlag
lenne sírás rívás ha nekik kellene fizetni még 20 ezer gyerektartást
na ezért huzadozik minden férfi is
remélem az evolúciós kiválasztódás után eltűnnek az ilyen nők, mert nagyon sok van belőlük
A több pénz követelés érdekes téma, a gyerektartás annyi, amennyi, ha ezen felül szüksége van valamire a gyereknek, amit jogosnak érzel (pl új tanszerek, meleg ruhák, stb), azt vedd meg te, és akkor biztos lehetsz benne, jó helyre megy a pénz.
A volt feleséged meg csak irigy, mert te (is) tovább tudtál lépni.
Gondolom, a közös gyerekkel szembeni kötelezettségeidet rendesen teljesíted. A volt feleséged valószínűleg semmikor sem hagyja ezt abba. Olyan "bosszúálló", intelligensnek nem mondható típus lehet:)
Én soha nem értettem meg, hogy miért nem lehet "szépen" elválni, és utána normálisan tartani a kapcsolatot. Persze ehhez olyan ember kell, és ráadásul kettő! Mindkét elvált szülő. Ha keveslem a gyerektartást, akkor megbeszélem a másikkal. A gyerek közös, tehát joga van a másik félnek is hozzá, főleg, ha még az eltartásába is részt vesz.
Csak reménykedhetsz, hogy mások is észreveszik a színházi előadását, és nem adnak hitelt a szavának. Te azért ne süllyedjél olyan mélyre, amilyen mélyre neki sikerült.
42/N
Teljesen megértem amit mondasz, ismerős a helyzet. Fontos, hogy jól ismerd a jogaidat, hogy tudjad, melyik mocskolódást sz*rhatod le és melyiket kell komolyan venni.
Sajnos neked kell védened az új családodat is, úgy hogy leállítod az exet amikor ordítozik. Esetleg fel is veheted diktafonnal. Örülj a gyereknek, anyukát meg kezeld lelki sérültként, mert az is.
Így van. Mindkét oldalon lehet találni ilyet is, meg olyat is. Az én volt férjemnek 20 %-ot, havi minimum 2.000 Ft-ot írt elő a bíróság gyerektartás címén, és 18 év alatt egyszer sem kértem felülvizsgálatot, mert anélkül is fizetett 1 gyerek után kb. 50 ezret havonta az utóbbi időkben. Ezeken kívül nyaralni vitte, minden sz@rt megvett neki, és megtett neki, pedig a másik házasságában is volt 2 gyereke, akit el kellett tartania.
Le a kalappal előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!