Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor fogja már be a száját a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogja már be a száját a volt feleségem?

Figyelt kérdés
Már évek óta elváltunk, van egy közös gyerekünk és annyira elegem van már a volt feleségemből. Állandóan ordít, csúnyán beszél, (a gyerek előtt is), több pénzt követel. Ez a nő annyira gusztustalan,nem is értem hogy tudtam együtt élni vele. Ráadásul másoknak megjátssza,hogy ő milyen jó ember,még templomba is jár. Ezt főleg azóta csinálja,mióta új párom van. De neki is van új,sőt hamarabb volt neki, miért nem foglalkozik azzal,miért velem? És miért van az hogy a gyerekkel kapcsolatban is neki mindent lehet (pl nyári szünetben felhívott,hogy ne is tervezzek semmikorra strandolást,mert a gyerek nem bírja a napot. Erre jön a gyerek 1 hónap múlva és mondja hogy tegnap strandon volt az anyjával)
2013. ápr. 8. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
7%

fordítsuk már meg a helyzetet

minden anya azért sír h nála legyen a gyerek

akkor legyen a pasinál inkább

és te fizess a minimálbérből 20ezret havonta???

na megtudnál élni??

ezeken is el kellene már gondolkodni.

mert míg egy pár közösen neveli a kis csemetét, addig egy lakóközösséget alkotnak, közös a bevétel és kiadás, de ha szétmennek, önálló albérlet, egyedül megy minden költség, minimálbér környékén nem nagyon megoldható h jól gyere ki belőle

a nők úgyis rosszabbul keresnek mint a pasik, 70-80 az átlag

lenne sírás rívás ha nekik kellene fizetni még 20 ezer gyerektartást

na ezért huzadozik minden férfi is

remélem az evolúciós kiválasztódás után eltűnnek az ilyen nők, mert nagyon sok van belőlük

2013. ápr. 8. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:

A több pénz követelés érdekes téma, a gyerektartás annyi, amennyi, ha ezen felül szüksége van valamire a gyereknek, amit jogosnak érzel (pl új tanszerek, meleg ruhák, stb), azt vedd meg te, és akkor biztos lehetsz benne, jó helyre megy a pénz.

A volt feleséged meg csak irigy, mert te (is) tovább tudtál lépni.

2013. ápr. 8. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a közös gyerekkel szembeni kötelezettségeidet rendesen teljesíted. A volt feleséged valószínűleg semmikor sem hagyja ezt abba. Olyan "bosszúálló", intelligensnek nem mondható típus lehet:)

Én soha nem értettem meg, hogy miért nem lehet "szépen" elválni, és utána normálisan tartani a kapcsolatot. Persze ehhez olyan ember kell, és ráadásul kettő! Mindkét elvált szülő. Ha keveslem a gyerektartást, akkor megbeszélem a másikkal. A gyerek közös, tehát joga van a másik félnek is hozzá, főleg, ha még az eltartásába is részt vesz.

Csak reménykedhetsz, hogy mások is észreveszik a színházi előadását, és nem adnak hitelt a szavának. Te azért ne süllyedjél olyan mélyre, amilyen mélyre neki sikerült.

42/N

2013. ápr. 8. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem amit mondasz, ismerős a helyzet. Fontos, hogy jól ismerd a jogaidat, hogy tudjad, melyik mocskolódást sz*rhatod le és melyiket kell komolyan venni.

Sajnos neked kell védened az új családodat is, úgy hogy leállítod az exet amikor ordítozik. Esetleg fel is veheted diktafonnal. Örülj a gyereknek, anyukát meg kezeld lelki sérültként, mert az is.

2013. ápr. 8. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én ex nejem is egy pénzéhes idióta. A pénz az soha nem elég neki,mert kell erre,arra....különórákra. Mikor együtt éltünk megbeszéltük,hogy csak egy különórára járhat a gyerek a pénz miatt meg hogy ne menjen el sok idő se vele. Most hogy elváltunk 4 féle különórára íratta be, aztán sír a pénzért, a gyerekkel meg nem tudok találkozni,mert egyfolytában tanul meg különórákon van. Tehát minél több pénzt adok annál kevesebbet látom. Sok a gusztustalan nő az a baj.
2013. ápr. 8. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még olyan apukával nem találkoztam aki a gy.t felül akármihez is hozzá járul,vagy vesz a gyereknek valamit.na de minden tiszteletem azoké akik valójában igy állnak hozzá.Inkább jellemzőbb még azt a marha "sok" 15-20-at sem akarja.Onnan tudja azt is él egyáltalán a gyereke,hogy letiltják a gy.t-ét havonta.Már ha van miből.Nem hogy külön óra se egy szülinap se egy karácsony.Mi több az utcán is elmegy a gyereke mellett mert meg sem ismeri.Úgy hogy nem csak sok idióta asszony pajti van, hanem sok idióta gerinctelen pasi is
2013. ápr. 8. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mondjuk elég jól keresek, a bíróság 20000-et állapított meg,de havi 35000-et adok. Ezen felül fizetem a zongora óráit, 3 havonta veszek neki ruhákat,amiket kiválaszt és nyáron az Erica C tánctáborát (ami pl 45000 ft+ az utazás, ruha oda is külön, zsebpénz). Amúgy szerettem volna közös felügyeletet, mert a volt nejem mindig panaszkodik, hogy erre sincs meg arra sincs ideje a gyerek miatt, milyen sok a dolga a gyerekkel, de ebbe nem ment bele. Akkor meg miért sír?
2013. ápr. 8. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Mindkét oldalon lehet találni ilyet is, meg olyat is. Az én volt férjemnek 20 %-ot, havi minimum 2.000 Ft-ot írt elő a bíróság gyerektartás címén, és 18 év alatt egyszer sem kértem felülvizsgálatot, mert anélkül is fizetett 1 gyerek után kb. 50 ezret havonta az utóbbi időkben. Ezeken kívül nyaralni vitte, minden sz@rt megvett neki, és megtett neki, pedig a másik házasságában is volt 2 gyereke, akit el kellett tartania.

Le a kalappal előtte...

2013. ápr. 10. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Bárcsak az én volt feleségem is ilyen tisztességesen elismerné amit adok. Hát sajnos ő nem ilyen.
2013. ápr. 10. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos, vannak emberek, akik a legszebb kapcsolatba is belerondítanak, amikor vége szakad. Egyszerűen nem tudnak emberi módon, mocskolódás nélkül válni. Meg mernék esküdni, hogy nekik se jó, mégis csinálják a cirkuszt.
2013. ápr. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!