Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok az elválás utáni újrakezdéshez?
Elvált férfi vagyok, gyerek nincsen, és a minimálbérnél nem sokkal keresek többet.
A feleségemmel összeköltözve önállóan éltünk albérletben, és most hogy egyedül maradtam, a szüleim házába költöztem vissza.
Egyedül élve, nem tudom miként teremthetnék elő annyit, hogy önállóan éljek.
Kezdjek bele egy új kapcsolatba, és összeköltözve az új párommal éljek ismét önálló életet.
Mit mondjak egy harmincas nőnek? Hogy a szüleimnél lakom, ez azért a hiuságomnak kicsit keresztbe tesz.
Az utólsó vagyok ismét,,,
Biztos nem én vagyok az egyetlen nő akit ez nem érdekel,,,pedig minket 200km is elválaszt és ő is minimálbért kap.Nekem nem a pénze kell hanem az ember!
Hasonló helyzetben vagyok, csak én nő vagyok, 32 éves, és van két gyerekem is. Bele tudom magam érezni a helyzetedbe. Mindenesetre én azt mondom, próbálj meg most nem a párkereséssel foglalkozni, élvezd azt, ami van. A szüleiddel még talán könnyebb is az élet, mint külön. Gyűjtögess amennyit tudsz, de vegyél magadnak dolgokat, élvezd az életet. Ez téged is megváltoztat, kiegyensúlyozottabb leszel, és a nők ezt fogják észre venni, nem az anyagi helyzetedet. Ha meg szóba kerül, hogy hol laksz, nyugodtan mondd el az igazat, de ne egy vesztes szemszögéből, hanem úgy, hogy ez a te döntésed, ezt akartad, bár mehettél volna albérletbe is. Lehessen rajtad érezni a határozottságot, légy céltudatos, ez mind bejön a nőknek.
(Ne foglalkozz a társkereső oldalak kritériumaival! Saját véleményem az, hogy ha egy nő (mint pl én is) azt írja, hogy a férfinek legyen saját lakása, az nem arra hajt, hogy pénzes pasit fogjon ki magának, hanem inkább attól tart, hogy ellenkező esetben őt fogják kihasználni. Ha biztosítod a céltudatosságoddal arról, hogy téged nem érdekel, hogy neki mije van, és hogy te is mindent meg akarsz tenni a boldogulásért, akkor nem fogja elijeszteni a lakásod hiánya, hanem fel fog rád nézni a határozottságod miatt.)
Az élet feladta a leckét, mert a csőd elérte a munkahelyemet.
Se nő, se meló. Én meg saját lakást akarok, veszek is egy lottót, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!